avatar
  Subscribe  
Notify of
salvator3e
دانشجو
salvator3e

درود

آقا من به قدری از این دوره ناراضی بودم که حد و حصاب نداشت
مسیر آموزش خوب و طبقه بندی خوب
اما امان از دست مدرس !!!
فن بیان ضعیف – سوتی های پی در پی و بچگانه که حوصله آدم رو سر میبره – حس استاد بودن شدید که همین اعتماد به نفس اضافه واقعا رکوردتون رو خراب کرد
کلا دیدن دوره رو از درس 10 بیخیال شدم و حیف پولی که پای این آموزش دادم

عذرخواهی می کنم که اینقدر رک و رو راست حرفمو زدم

iransoftnet
دانشجو
iransoftnet

سلام و عرض خسته نباشید
بنده مسلط به php هستم درحال حاضر لارول دارم حرفه ای دنبال می کنم و تو این راه پروژه های زیادی زدم می تونم با دیدن این پکیج بدون دیدن اموزش های قبل هر پلاگین برای وردپرس بنویسم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
در صورتیکه به PHP تسلط کافی دارید بله میتونید

pourya-k
دانشجو
pourya-k

سلام
آیا دوره آموزش پلاگین نوسی ووکامرس هم برگزار میکنید؟
متشکرم

hadiroudbari
دانشجو
hadiroudbari

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما … ببخشید من میتونم با کمک این آموزش پلاگینی بسازم که مثلا نمره های یک پرسشنامه رو جمع کنه و با نمره ای که قبلا بهش داده شده مقایسه کنه و افراد رو درسته بندی کنه ؟؟ این امکان هست ؟؟ و اینکه آیا بدون پلاگین و فقط با پی اچ پی خالی میشه این کارو کرد ؟؟

DAFA
دانشجو
DAFA

سلام من میخوام یک پلاگین سازم که با استفاده از API اطلاعات رو بگیره و در صفحه پست قرار بده ایا با دیدن این اموزش ها میتونم همچین پلاگینی رو بسازم؟

phoenix68
مهمان
phoenix68

سلام استاد من میخواستم یه سری اطلاعات را تو پرو فایل کاربری ذخیره و به کابرام نشون بدم این اطلاعات به صورتreptable filed می باشد چطوری میتونم اینو انجام بدم؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست عزیز
صفت های name هرکدام از فیلد های reptable filed رو باید به صورت آرایه قرار بدید تا بتونه همه رو ذخیره کنه.
مثال:

aghaie
دانشجو
aghaie

سلام و احترام
من می خواهم در سایت یک فرآیندی به این شکل داشته باشم که مشتری از طریق یوزر و پسور وارد پنل خود شود و سپس در پنل خود یک گزینه ای داشته باشه که بتونه لیستی از فاکتورهای کارهایی که برای تعمیر اورده ببینه…نمیدونم چیکار کنم؟آیا افزونه ای در این رابطه هست یا باید پلاگینی نوشته بشه؟کدوم آموزش هایی باید ببینم تا بتونم همچین افزونه ای بنویسم؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست عزیز
این کار صرفا فقط یک پلاگین نیست
میتونه یک سایت اختصاصی باشه
و حتما حتما باید به php و wordpress تسلط داشته باشید
حتما مسیر وردپرس رو دنبال کنید.

amir.homous
دانشجو
amir.homous

سلام و خسته نباشید استاد
من به یه مشکل خوردم و داخل سایت های خارجی هم هرچقدر گشتم به جوابی نرسیدم !
استاد من میخوام یک variable رو داخل یک فاکسن تعریف کنم و بعدا از اون استفاده کنم و مشکل اصلی این هست که فانکشن طوری نیست که من کالش کنم ! و داخال کال بک هست !
به طور مثال ، من یک سری اطلاعات جیسون داخل یک فایل تکتس داخل دایرکتوری دارم ، من میخوان این فایل رو داخل javascript بخونم و اطلاعاتش رو به صورت parse داخل یک variable بریزم ، و در یک جای دیگه این variable رو استفاده کنم ! مثلا با ChartJs.js دارم یک چارت درست میکنم و اطلاعات چارت رو میام با از این variable ای که تعریف کردم میگیرم !
مشکلی که پیش میاد این هست که ، اولا variable ای که داخل function تعریف کردم رو هیچ جوره حتی با window.var هم نمیتونم بیرون اطلاعاتش رو بگیرم ! کاری که به ذهنم رسید این بود که بیام و کلا هر کاری که دارم میکنم رو داخل همون callback function ای که برای خوندن اطلاعات جیسون هست بنویسم ! در HXR ! ولی دو باره مکل بعدی که پیش میاد این هست که ، من اگر بخوام دوتا فایل یا بیشتر از یک فایل جیسون اطلاعاتش رو استفاده کنم ، دیگه نمیتونم اطلاعات یک فایل رو داخل اون یکی فانکشن استفاده کنم ! نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه زیادی توضیح دادم اما امیدوارم مشکلم رو فهمیده باشید ! ممنون

amir.homous
دانشجو
amir.homous

متغیر های من اسصلا php نیست ! داخل javascript هست
من دارم XHR اطلاعات رو میگیرم ولی همین اطلاعات ی که میگیرم رو می خوام داخل یک variable بریزم
و بعد از function HXR بیام بیرون و اون variable رو استفاده کنم

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام اگر داده هاتون php نیست میتونید در فایلی از داده های json استفاده کنید و در javascript اون رو فراخوانی کنید و استفاده کنید.
آموزش json در w3schcools میتونید یاد بگیرید.

amir.homous
دانشجو
amir.homous

سلام و خسته نباشید استاد
من یک سوال داشتم ممنون میشم اگر امکانش هست این سوال رو مثل بقیه سوال ها با حوصله جواب بدید
اون هم این که من می خواستم با متد Url GET به طور مثال یک پیامی رو داخل تلگرام ارسال کنم ، مانند پلاگینی که برای تلگرام نوشته شد !
اما مثله اصلی این هست که من میخوام این فرایند داخل یک شرط if قرار بگیره و این اتفاق بویفته
مثلا من یک if بزنم و بگم زمانی که ساعت 12 ظهر و 6 بعد از ظهر شد به طور خودکار php من بیاد این پلام رو از طریق تلگرام ارسال کنه
حالا سوال این هست که من چطوری میتونم بگم اگر ساعت 12 بود این پیام ارسال شه ؟ در صورتی که مثلا فایل php ما داخل browser باز نیست ایا امکان این هست زمانی که سایت ما بسته هست این اتفال در زمان بخصوص بیوفته یا نه ؟ حتما باید صفحه ساید باز باشه و مثلا redirect کرد در اون زمان ؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست عزیز برای این کار باید از cron job استفاده کنید. به طور مثال در هاست directadmin و cpanel باید در قسمت cronjobs صفحه ی مورد نظرتون رو بهش بدید و تاریخ مدنظر رو تنظیم کنید تا سرساعت اجرا بشه. اگر cronjobs وجود نداشت باید به هاستینگ تیکت بزنید تا براتون فعال کنند.
موفق باشید.

amir.homous
دانشجو
amir.homous

اگر بر روی local بخوام کار کنم و یا از cpanel استفاده نکرده باشم چی ؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

این مطلب رو بخونید حتما بدردتون میخوره
https://magento.stackexchange.com/questions/222766/how-can-i-setup-cron-job-in-wamp-windows

akbarpc
دانشجو
akbarpc

سلام من این اموزش رو خردیم

میشه اون نرم افزار که کد هاتون رو توش میزارین فریز اکسپرس مثل اینکه کفتین اسمش رو حروف ترکیبی زدین کد اومد کد لاگ

میشه بگین اونو از کجا دانلود کنم و اسم کاملش رو میگین ؟؟

darioushjh
دانشجو
darioushjh

سلام و روزتون بخیر
میخواستم بدونم این آموزش تموم شده و یا امکان اضافه شدن نجوه نوشتن پلاگ این ها جدیدی تر رو داره؟ من حدود 2 میلیون تومن برای دوره مشابه به اسم متخصص ووکامرس و وردپرس از سون لرن هزینه کردم ولی از اون دوره اصلا راضی نبودم و خیلی ناقصی و کم و کاستی داشت برای همین میخوام این دوره رو از شما تهیه کنم
با تشکر از سایت خوبتون

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست عزیز
لطفا توضیحات و دروس آموزش رو به خوبی بررسی کنید، به طور کامل توضیح داده شده که این دوره متخص چه کسانی هست و چه مبحث هایی آموزش داده میشه.
بعد از گذروندن این دوره شما آمادگی پیاده سازی پلاگین های دلخواهتون و یا گرفتن سفارش خواهید شد. البته این نکته رو باید بگم که حتما باید به وردپرس و php مسلط باشید.

mohsen-hazard
دانشجو
mohsen-hazard

سلام آقای صبوریان ، با عرض معذرت ک شاید سوالم راجع به دوره نباشه اما مرتبط با حوزه ی افزونه
بحث fallback چیه و کاربردش چیه و منظور انواتو یا استور های دیگه چیه از plugin territory fallback ؟
راستش من خیلی گشتم و خیلی اطلاعات بدرد بخوری پیدا نکردم ، خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید

proweb1991
دانشجو
proweb1991

سلام مهندس
من میخوام اطلاعات سایت رو بوسیله وب سرویس (جیسون) از دامنه ی دیگری دریافت کنم و داخل سایت خودم نشون بدم. این اطلاعات قراره هر چند دقیقه(مثلا هر 5 دقیقه) رفرش بشه ، کار با کرون رو شما تو آخرین قسمت میخواید یاد بدید ، میخواستم ببینم بعد از مشاهده این آموزش میتونم این کار رو انجام بدم و یاد بگیرمش؟؟

ممنون

proweb1991
دانشجو
proweb1991

واین که چون ، هزینه آموزش یکم برام زیاده ، و نیازی ندارم ، میخواستم ببینم میتونم فقط جلسات 57و58و59 رو خریداری کنم؟
با تشکر

proweb1991
مهمان
proweb1991

امکان خرید بخشی از آموزش(همین مباحث کرون وجود دارد؟)

proweb1991
مهمان
proweb1991

اقا من ندیدم
الان دیدم و جوابی به ایمیلم نیومده بود ، دیگه امکان تخفیف وجود نداره؟؟ :(((((((

1kiarash
مهمان
1kiarash

باسلام
در ابتدای آموزش نوشته شده محمد صبوریان و چهار قسمت اول ایشون هستن ولی بعد اون شخص دیگری میان و ادامه آموزش رو می دن و تازه تا اونجایی که به صورت رایگان هست آقای محمد صبوریان هستن و بعد اینکه می خری متوجه می شی که بعد پنج قسمت شخص دیگری برای آموزش میان من این آموزش رو با توجه به اینکه مدرس محمد صبوریان بودن خریدم نه اینکه بعدش یهو یکی دیگه بیاد.

ydr
مهمان
ydr

سلام وقت بخیر
این دوره رو تهیه کنم میتونم پلاگینی رو بنویسم که اطلاعات رو از اکسل بتونه بگیره ؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام اگر روند کار با اکسل در php رو بلد باشید، بله می تونین
در این آموزش ما بستر پلاگین نویسی رو آموزش داده ایم.
موفق باشید 🙂

mjdeveloper
مهمان
mjdeveloper

سلام آقای هزاره
ارور invalid taxonomy چجوری میشه برطرفش کرد
برای تابع get_term_by این ارور نشون میده در حالی که تکسونومی وجود داره، از هوک init و چندین هوک دیگه برای تعریف تکسونومی استفاده کردم که این ارور برطرف شه ولی نشد.

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام احتمالا slug اشتباه است، لطفا در این مورد دقت کنید.
اگر درست نشد فایلتونو ارسال کنید تا بررسی کنیم.
موفق باشد 🙂

mjdeveloper
مهمان
mjdeveloper

آقای هزاره درست شد، مشکل مربوط به فایل post-types بود که محتویاتشو آوردم داخل فایل movies.php و درست شد. مرسی

mjdeveloper
مهمان
mjdeveloper

سلام آقای هزاره
دقیقا یه روزه رو این مورد گیر کردم نمیدونم چرا برای صفحه سینگل پست تایپی که درست کردم صفحه ایندکس رو بجاش میاره، صفحه سینگل رو درست کردم حتی single-articles رو هم درست کردم ولی هیچ کدومشونو لود نمیکنه. در حالی که پیوندهای یکتا رو هم ذخیره میکنم و flush_rewrite_rule رو هم میزنم.مرسی

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست من، لطفا فایل هاتونو ارسال کنید تا بررسی کنیم.
موفق باشید 🙂

mjdeveloper
مهمان
mjdeveloper

ببخشید تو فایل functions داخل پلاگین اگه میشه لاین 19 رو پاک کنید که یه ارور کوچیک داره برطرف شه.مرسی

proweb1991
دانشجو
proweb1991

سلام مهندس ، تازه با سایت شما آشنا شدم ، مطالب خوب و کاملی قرار داده شده اند.فقط جای یک مطلب خیلی خالیه ،
با توجه به گسترده شدن اپلیکیشن موبایلی ، نیاز کاملی به وب سرویس و گرفتن rest برای پیاده سازی نرم افزار های موبایلی وجود داره ، توی آموزشهایی که داخل نت هست ، هیچکدوم به این مبحث و rest نویسی مستقیم (بدون پلاگینهای واسط) نپرداختند ، شما چطور؟ برنامه ای برای اینکار ندارید؟ واقعا به گرفتن json از سایت وردپرسی به شدت احتیاج دارم ، لطفا اگه بلدید و میتونید ، یک آموزش هم از این مبحث قرار بدید
با تشکر

Proweb1991
مهمان
Proweb1991

آره مهندس،ولی طریقه گرفتن خروجی صرفا روی وردپرس رو اگه یاد بدید ممنون میشم،چتدین بار اقدام کردم ، ولی با پلاگینهایی مثل rest api بوده و خروجی درستی نمیداده و کاستوم کردنش به شدت سخت بوده،اگه امکانش باشه و روی وردپرس دوره رو توضیح بدید ممنونتون میشم ‌‌…

proweb1991
دانشجو
proweb1991

خیلی ممنونم ازتون ، فقط یک خواهش داشتم ، که امیدوارم بشه …
امکانش هست این مبحث رو اگر برای فروش و غیر رایگان هست ، به صورت جداگانه قرار بدید؟ چون من مباحث دیگه رو لازم ندارم و نمیتونم بخاطر این قسمت ، کل مباحث رو بگیرم ، حتی اگه بشه به صورت یک دوره جداگانه بفروش برسه بازم بهتره …

بازم مرسی و بیصبرانه منتظر شروع آموزشها هستم 🙂

Mojtaba0
مهمان
Mojtaba0

سلام و عرض خسته نباشید
طی چند ماهی که با سایت شما آشنا شدم، چیزهای زیادی از آموزش هاتون یاد گرفتم. سپاس از زحمات شما.
یک سوال: در این مدت ندیدم تخفیف های مناسبتی یا… روی دوره هاتون بذارید. آیا امکان ارائه تخفیف برای دوره های مد نظر وجود داره یا خیر؟
سپاس از شما

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اتفاقا تخفیف های بسیار خوبی رو در روزهای مختلف سال برای شما کاربران عزیز در نظر گرفتیم. به طور مثال برای همین عید قربان تخفیف خوبی رو در کانال تلگرام منتشر کردیم.
در کانال تلگرام ما عضو شوید.
https://t.me/welearn/
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

mjdeveloper
مهمان
mjdeveloper

سلام
global $wpdb;
$table_name = $wpdb->prefix.’imdb’;
$array = array(
“title_writer” => “sdasdasd”,
“plot” => “asdasdasdasdasd”,
“actors” => “asdasdasdasdasd”,
“summary” => “asdasdasdasdasd”,
“language” => “asdasdasdasdasd”,
“country” => “asdasdasdasdasd”,
“awards” => “asdasdasdasdasd”,
“poster” => “asdasdasdasdasd”,
“ratings” => “asdasdasdasdasd”,
“metascore” => “asdasdasdasdasd”,
“imdb_rating” => “asdasdasdasdasd”,
“imdb_id” => “asdasdasdasdasd”,
“imdb_votes” => “asdasdasdasdasd”,
“type” => “asdasdasdasdasd”,
“dvd” => “asdasdasdasdasd”,
“boxOffice” => “asdasdasdasdasd”,
“production” => “asdasdasdasdasd”,
“website” => “asdasdasdasdasd”,
“notice” => “asdasdasdasdasd”,
“lang” => “en”, “date” => “mm”
);
$types = array( ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’, ‘%s’ );
$wpdb->insert( $table_name, $array, $types );
$wpdb->show_errors;
این چرا کار نمیکنه، هر چقدرم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که دلیل دزج نکردنشو بفهمم، اروری هم نشون نمیده. ممنون

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست عزیز لطفا مقدار wp_debug رو در فایل wp-config.php برابر با true قرار بدید تا اگر خطایی پیش آمد به شما نمایش بده.
موفق باشید 🙂

artin7979
مهمان
artin7979

سلام خسته نباشید افزونه اولی wlticker من روی هر قالبی که تستش می کنم صفحه که ساخته میشه همون که قراره کاربر ببینه رو نمایش نمیده ؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام کاربر عزیز لطفا یکبار مو به مو آموزش پیش برید تا به خوبی آموزش رو فرا بگیرید، و بعدش دقت کنید که کتابخونه هایی که استفاده کردیم رو دارید فراخوانی میکنید. موفق باشید 🙂

phoenix68
مهمان
phoenix68

سلام استاد خسته نباشید ببخشید من یه سایت زدم روی لوکال هاست مشکلی نداره ولی وقتی روی هاست اصلی میبرم بخش script ها لود نمیشه یعنی wp_footer() اصلا اجرا نمیشه نمیدونم مشکل چیه

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال کنید تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

amir.homous
دانشجو
amir.homous

dalile in error chie ? 🙁

Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type WP_Error as array in C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-content\plugins\post-submitter\inc\functions.php:24 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-content\plugins\post-submitter\inc\page-settings.php(66): telegram_get_me(‘523599620:AAHw8…’) #1 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-admin\includes\template.php(1378): wl_ps_settings_bot_token_cb(Array) #2 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-admin\includes\template.php(1337): do_settings_fields(‘post-submitter’, ‘settings-sectio…’) #3 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-content\plugins\post-submitter\inc\page-settings.php(144): do_settings_sections(‘post-submitter’) #4 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-includes\class-wp-hook.php(286): wl_ps_settings_page(”) #5 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-includes\class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(”, Array) #6 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-includes\plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-admin\admin.php(224): do_action(‘toplevel_page_p…’) #8 {main} th in C:\xampp\htdocs\chehstudio\wp-content\plugins\post-submitter\inc\functions.php on line 24

zamani ke mikham to ofunction line akhar vase bot telegram json o decode konam , in o ke mizanam , intori mishe ,

hatta source e khode site ro ham ke migiram vaghti rune mikonam intori mishe !

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام پروژتونو ارسال کنید تا بررسی کنیم.

amir.homous
دانشجو
amir.homous

salam , prozhe daghighan hamin akharin file finale sakhte plugin telegrame , yani akharin source i ke
gozashtid , man marhale marhale ba amuzesh khodam neveshtam , didam in error ro mide , goftam ehtemalan moshgel az mane , file amadeye source ro dl kardam , amma baz ham ba hamchin khatai roo be ru hastam!

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست عزیز، مشکلتون رو مطرح نکردید

amir.homous
دانشجو
amir.homous

man error ro goftam dg , vaghti hamin prozhe final o rune mikonam pluginesho , ghesmate tanzimat , erorr i ke neveshtam miad !

amir.homous
دانشجو
amir.homous

prozham mishe hamun prozhe final i ke khodetun upload kardid dakhele site , akharin source code e prozhe telegram , hamun ro ham dl mikonam bazam in error miad

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام ابن تابع رو telegram_get_me($token) با تابع زیر جایگزین کنید.


function telegram_get_me($token){
$botifno = wp_remote_get("https://api.telegram.org/bot$token/getMe");
if(is_wp_error($botifno))
return $botifno->get_error_message();
return json_decode($botifno['body']);
}

phoenix68
مهمان
phoenix68

استاد ببخشید من وقتی وردامپ میگیرم مقادیر ارایه های به صورت نا مرتب کنار هم نشون داده میشه چطوری مثل شما نشونشون بدم؟

ببخشید منظورم این مشکله

phoenix68
مهمان
phoenix68

استاد اینو کجا بزنم؟

phoenix68
مهمان
phoenix68

استاد ببخشید میشه یه را حلم بگین ه بتونم تو زمپ کاری کنم موقع وردامپ مثل وردمپای شما ارایه ای نشون بده؟

rangraz54
مهمان
rangraz54

سلام .
فرض کنید برای کلمه خاصی لازم باشه ترجمه ای انجام بشه و اون کلمه جاهای زیادی استفاده شده باشه. اگر برای هر کدوم یه ترجمه در نظر بگیریم . زمانی که داریم فایل po رو میسازیم کلمات زیادی با نام یکسان وجود داره .
یه راه حل اینه که ترجمه رو در یک متغیر بزاریم و متغیر رو جاهای مختلف استفاده کنیم.
سوال من اینجاست که آیا وردپرس تابع خاصی در این زمینه نداره ؟
ـــــــــــــــــــ
ممنون از شما

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

وقتی از تابع _e استفاده کنید و جملات یا کلماتی که شبیه هم هستند رو هم به کار ببرید، در poedit دیگر مشکلی برای ترجمه کردن نخواهید داشت.

phoenix68
مهمان
phoenix68

سلام اتاد من اصلا از pagention سر در نمیارم ممنون میشم بهم توضیح بدین من یه بهش تو پنل اختصاصی ماربریم دارم که میخوام پست هایی که کاربر مهمان ارسال مرده رو اونجا بهش نشون بدم میتونم کوئری و بزنما ولی نمیتونم صفحه بندیشو انجام بدم ممونون میشم کمکم کنین 🙁

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

دوست خوبم می تونین از پلاگین wp-pagenavi استفاده کنید، ما خودمونم همیشه از همین پلاگین ساده و سبک استفاده می کنیم.
https://fa.wordpress.org/plugins/wp-pagenavi

rangraz54
دانشجو
rangraz54

سلام
توی پلاگین cron لازم نبود که تنظیمات ایمیل رو ست کنیم . مثلا username , password و پورت و …
منظورم کانفیگ ایمیل برای ارسال

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست من، خیر برای ارسال ایمیل هیچ نیازی به یوزر و پسورد نیست
و دقیقا با روشی که طبق آموزش گفته شد پیش برید.
موفق باشید 🙂

khorshidfard
مهمان
khorshidfard

سلام در این فیلم آموزشی آیا پلاگین نویسی و کار با دیتا بیس هم که درج و گزارش نویسی هم دارد؟
مثلا من می توانم یک برنامه بنویسم که پلاگین املاک بنویسم یا پلاگین نمایشگاه ماشین ووو

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست من؛ در این دوره کار با دیتابیس داریم
برای ساخت پلاگین های دلخواه حتما باید به خوبی، دانش php و wordpress داشته باشید.
این دوره شمارو آماده میکنه که چطوری پلاگین بسازید و در اون مثال هایی کاربردی زدیم تا این دوره بیشتر مفید واقع بشه.

نوبت دهی
مهمان
نوبت دهی

این آموزش رو ببنیم میتونیم پنل تنظیمات قالب درست کنیم؟