سوالات دوره !CSSies!

تعداد سوالات: 39

avatar
  Subscribe  
Notify of
majaco
دانشجو
majaco

با سلام و تشکر از شما

این بخش آموزشی تون خیلی جذاب و کاربردی بودش برام، ازتون سپاسگزارم
امیدوارم بازم این بخش رو توسعه ببخشید و کتابخانه های کاربردی کوچکی رو معرفی کنید.

javad2010
دانشجو
javad2010

سلام
ممنون از اقای مظلومی بایت اموزش های زیبا و با کیفیتتون
امکانش هست ماهیت این کد رو برای ایجاد فلش توضیح بدین در قسمت اسکرول به سمت بالا.کدو درک نکردم
#scroller:before{
content:””;
width:20px;
height:20px;
position :absolute;
border-left: 10px solid transparent;
border-right: 10px solid transparent;
border-bottom: 10px solid #dc3522;
top:0;
right: 0;
}

javad2010
دانشجو
javad2010

ممنون.ولی حقیقا این شکل فلش چطور به وجود میاد با یه border-bottom رو نمی فهمم .واسم قابل درک نیست که چطور شکل میگیره.چپ و راستو بدونه رنگ میداریم و پاینو رنگ میدیم به اینکه بخواییم به مربع که درست کردیم یه زاویه بدیم
اینو درک نمیکنم.شکل درست میشه اما نمیدونم چطور

tej96
دانشجو
tej96

با سلام . من از کاربران سایتتون هستم و تونستم با آموزش های فوق العادتون یه سامانه برای محل کارم طراحی کنم. اما میخوام بحث front-end رو حرفه ای کار کنم. مشاوره ای که گرفتم بهم گفتن : “”Vue.js یا Angular یا “”React “” کار کن . میخواستم اگر ممکنه توضیحاتی راجع به این تکنولوژی ها بدید و برگزاری دوره تو این زمینه ها رو بررسی بفرمائید .

tej96
دانشجو
tej96

سلام و ممنون از پاسختون. قطعا درست میفرمائید . من html , css رو در حد متوسط یاد گرفتم . میخوام ببینم گام بعد چی باید باشه؟ شما پیشنهاد میدین مستقیما برم سراغ react یا مسیری که توسایت خودتون هست دنبال کنم ؟ bootstrap- sass-grunt ,…. چون من هیچی از react , vue.js , angular نمی دونم. از ادامه مسیر طراح رابط کاربری که تو سایت هست هم در حد معرفی که کردین آشنایی دارم. در کل حالا که html , css رو تقریبا بلدم برم سراغ bootstrap- sass-grunt و. یا مستقیما react

tej96
دانشجو
tej96

با سلام و ممنون از پاسختون. لطفا یه توضیح بیشتر راجع به React میدین ؟ کلا میخوام بدونم اگر html و css رو بلد باشیم ، گام بعدی می تونه یاد گرفتن react باشه یا اول باید bootstrp , sass, grunt و …. کار کرد

tej96
مهمان
tej96

بی نهایت ممنون

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام من میخوام با after و before این آیکون که پسوندش هم svg هستش رو در وسط و جای خالی قرار بدم ولی داخل بوت استرپ و با این شرط که توی گوشی با صفحه هات کوچیک این دو فاصله به هم نچسبه و صحیح نمایش بده ولی قبول هرکاری میکنم اصلا قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

before.png
حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام لطفا توضیح کامل در این مورد بدهید. به درستی متوجه منظور شما نشدیم.
لطفا سورس رو هم ارسال کنید تا بعد از توضیح کامل شما بررسی کنیم.
با تشکر از شما 🙂

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام مجدد

دقیق بخوام بگم اینه که من یه آیکون دارم با پسوند SVG این تا اینجا

قسمت دوم اینه که من یه border دارم که میخوام این آیکون با after و before دقیقا وسط این قرار بگیره مشکلی که دارم اینه که من هر مدل کد میزنم قبول نمیکنه از 20 نفر هم پرسیدم ولی راه حلی پیدا نکردم و فقط با margin قبول میکنه که اونم چون با بوت استرپ کدنویسی میکنم وقتی توی صفحات کوچیک باز میکنم بخاطر وجود margin کاملا بهم میریزه توی فایل فشرده ای که ضمیمه کردم هم کدهام هست هم آیکون و هم دوتا عکس که عکس شماره 1 مشکل فعلی و عکس شماره 2 دقیقا چیزی هستش که من میخوام امیدوارم کامل بوده باشه

با تشکر از شما 🙂

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

درود مهرداد عزیز
منظور شمارو متوجه شدم ممنون از شما.
لطفا سورس رو ارسال کنید تا برای شما انجام بدم و توضیح کاملی در رابطه با درخواستتون بدم.
موفق باشید 🙂

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام وقت بخیر

سورس که چه غرض کنم همین اول کاره کلا بخش هدر و اسلایدر کامل شده و میخواستم بخش سایدبار رو طراحی کنم اگر نیاز هست ارسال کنم

سپاس

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

بله ارسال کنید تا همون بخش رو بررسی کنم 🙂

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام خدمت شما البته این نکته رو عرض کنم من طبق آموزش اقای مظلوم پیش رفتم منتها با کمی تغییر

سپاس

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

درود دوست خوبم
فایل رو براتون ضمیمه کردم و میتونین با این روال پیش برید. سعی شده به ساده ترین روش کدنویسی بشه. هر سوالی بود بنده در خدمتم.
فقط یک نکته: در سایز های مختلف (رسپانسیو) فقط باید عرض های before و after را تغییر دهید.
موفق باشید 🙂

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام

خیلی ممنون یه اشکالی هم داره و اینه که توی صفحات کوچیک منو باید جمع بشه ولی نمیشه ممکنه از جی کوئری باشه؟

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

دوست من شما از منوی بوت استرپ استفاده نکردید. کدهاشو میتونین از لینک زیر بردارید.
https://www.w3schools.com/bootstrap/bootstrap_navbar.asp
موفق باشید 🙂

مهرداد
مهمان
مهرداد

عه من بیگناهم این دیگه توی اموزش بود 🙂

خیلی ممنون لطف کردین از کمکتون سپاسگذارم

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

موفق باشید دوست من 🙂 😀

farid18
مهمان
farid18

خیلی ممنون
خسته نباشید
بازم متشکرم

hamidha
مهمان
hamidha

سلام
استاد چه طور می شه قبل از لود صفحه یک تصویر نامشخص از المان ها به کاربر نمایش داد
نمونه ش رو براتون ضمیمه کردم (مربوط به سایت دراپ باکس)
مرسی از اینکه همیشه پاس گوی سوالات هستید

Untidsadsadasdcasled.png
hamidha
مهمان
hamidha

سلام
ممنون از آموزشی که در رابطه با لودر ساخته بودید
بسیار جذب وعالی بود
در همین زمینه دو تا سوال دارم :
1. چه طور می تونیم یه لودر بسازیم که وقتی محتویات صفحه هنوز به صورت کامل لود نشده اون لودر بیاد و نمایش داده بشه تا این که محتویات صفحه کامل بارگذاری بشه( . زمانی که می خواییم داده های خودمون رواز سرور بگیریم لودینگ حوصله کاربر را می بره و واسه کاربر خوشایند نیست !)
2.چه طور می تونیم یه کاری کنیم که وقتی صفحه داره لود میشه المان های تو صفحه به شکل اصلی شون نشون داده نشوندمنظورم یه حالتی که فکر کنید یه دیو داریمو توی اون دیو یه عکس به همراه یه h2 , یه p تگ . حالا می خواییم تا زمانی که درست اطلاعات لود نشدند بیاییم یه عکس تستی بزاریم به جای اون عکسه یا متن تستی بزاریم به جای تگ p

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام سوالات شما خیلی کلی هستش و حتما باید به javascript یا jquery تسلط داشته باشید.
رویداد زیر مشخص میکنه وقتی صفحه لود شد بیاد یه کاری رو انجام بده.
window.onload = function () { alert("It's loaded!") }
تمام کارهایی که لازمه رو باید داخل این رویداد بنویسید.
موفق باشید 😉

mahyar33
مهمان
mahyar33

سلام
فایل های ضمیمه پر.وژ کار نمیکند

em7293
ادمین
em7293

سلام مهیار عزیز

ممنونم از اطلاع رسانیتون

اصلاح شد

میلاد
مهمان
میلاد

ببخشید در آموزش ها از جی کوئری و جاوا اسکریپت و ای جکس خبری نیست؟

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

سلام
ایجکس در مسیر وردپرس مفصل پرداخته شده است.
جاوااسکریپت در برنامه بعدی مان هست

moradidoost
مهمان
moradidoost

با سلام. من یک صفحه گالری تصاویر طراحی کردم با استفاده از روش masonry. مشکلی که هست با اولین لود صفحهT تصاویر به صورت نامنظم و روی هم قرار میگیرند و بعد از رفرش مجدد مرتب می شوند. با کلیک روی هر تصویر آلبوم تصاویر مربوط به آن باز می شود. آدرس صفحه:
arizrang.com/temp

moradidoost
مهمان
moradidoost

سلام ممنون از پاسخگوییتون
خاصیت clear:both رو برای المان ها گذاشتم و سعی کردم و برای مشکل ارور جی کوئری از document.ready استفاده کردم اما مشکلم حل نشد و ارورها و مشکل اصلی صفحه گالری همچنان هست

Untitled.jpg
moradidoost
مهمان
moradidoost

اطلاعات رو براتون ارسال کردم.
با تشکر

مهرداد
مهمان
مهرداد

بعله باز هم اولین نفرم :))))))))) اینجاس که مشخص میشه من هواسم بهتون هست توی سایت

یک درخواست : ادیتور پیشفرض وردپرس خیلی سادس اگر امکان هست آموزشی مبنی بر اضاف کرده امکانات به این ادیتور رو آموزش بدید پلاگینش هست ولی اگر یه آموزش بدون پلاگین تهیه بشه به نظرم جالب توجه تر هستش .

با تشکر

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

سلام
چشم مهرداد جان 😉

مهرداد
مهمان
مهرداد

خیلی مچکر از توجهتون 🙂