• صفحه اصلی
  • آموزش طراحی انواع فرم های حرفه ای با HTML و CSS3
avatar
  Subscribe  
Notify of
hasaan
دانشجو
hasaan

با عرض سلام خدمت استاد خسته نباشید. ببخشید سیستم ثبت نظرات این اروور رو میده

{“code”:”MethodNotAllowedError”,”message”:”POST is not allowed”} هرکاری کردم درست نشد میشه کمکم کنید. میشه فایل ثبت نظرات رو براتون بفرستم یه نگاهی بهش بندازید

hasaan
دانشجو
hasaan

سلام استاد ببخشین یک سوال دیگر هم داشتم؟صفحه اصلی سایت که در فایل index.php است.بقیه صفحات سایت را در کجا قرار بدم که هنگام کلیک به صفخه مورد نظر وصل شود.ومثل صفحه اصلی نمایش داده شود

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
حتما دوره آموزشی 0 تا 50 طراحی قالب وردپرس رو مشاهده کنید.
سوالاتی رو که الان تو ذهنتون دارید کمی بهم ریخته هست و توی این دوره به اکثر جواب هایی که میخواید میرسید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

hasaan
دانشجو
hasaan

باسلام خدمت استاد.ببخشید برای ایجاد فرم ثبت نظرات کاربران در سایت باید چه مراحلی طی بشه من فرم ظاهریشو دارم ولی نمیدونم چه جوری به سایت وصل بشه؟ ایا نیاز به ساخت پایگاه داده است یا نه .اگه میشه در این مورد کمکم کنید.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
قطعا برای پویا سازی فرم ثبت نظرات کاربران نیاز به پایگاه داده و تسلط به زبان برنامه نویسی مثل PHP یا ASP.Net هست
پیشنهاد میکنم حتما مسیر وردپرس کار شدن رو دنبال کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

mojtabas74
دانشجو
mojtabas74

سلام در این دوره پروژه ها به صورت responsive طراحی می شود؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
بله

Nasrin_S
مهمان
Nasrin_S

وقت بخیر، امیدوارم با وجود بحران های پیش آمده حال همگی بخیر و خوشی باشه.

در درس 9 متوجه نشدم کاری که { ;login input.login-text + i {margin-top: -47px. انجام میده چیه؟ لطفا برام توضیح بدین مارجین با مقدار منفی دقیقا چه عملی رو انجام میده. دفعه قبلتر در یه دوره ی پیشتر پرسیده بودم اما پاسخی نگرفتم.

display: flex;
align-items: center;
justify-content: center;
height: 100vh;
استایل های بالا هر کدومشون چه عملی انجام میدن؟

ممنون.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
حتما دوره آموزشی Flexbox رو مشاهده کنید.
vh یا همان viewport height وابسته به ارتفاع viewport است.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

Nasrin_S
مهمان
Nasrin_S

با سلام.

1- رویداد blur در جی کوری چیست؟

2- استایل Line-height تنها روی متن و نوشته ی یک المان اعمال میشه؟ میخوام بدونم در صورتی که برای Span:before مقدار Content رو خالی قرار داده باشم و از طرفی استایل Line-height بهش داده باشم در این صورت Line-height اعمال میشه؟ من امتحان کردم نشد. فقط وقتی اعمال شد که مقدار کانتنت رو پر کردم و خالی نگذاشتم. فقط الان نمیدونم که Line-height از بالای متن فاصله ایجاد میکنه یا از پایین متن؟

3- چندتا سوال دیگه هم دارم که مطمئن نیستم درست باشن: text-indent تنها بر روی یک متن اعمال میشه؟ مثل مثال بالایی، اگر مقدار کانتنت Span:before رو خالی بزارم، text-indent اعمال نخواهد شد. درسته؟

4- width:auto مشخص میکنه یک عنصر بقدری که محتوا درونش باشه عرض بگیره. صحیح؟

ممنونم.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
1 – رویداد blur در jQuery زمانی اتفاق می افتد که کنترل یا عنصر مورد نظر فوکوس برنامه را از دست می دهد (نمونه کد)
2 – بله line-height فقط مربوط به محتوای متنی هست
3 – با استفاده از خصوصیت text-indent میزان تورفتگی اولین خط یک متن مشخص میشه.
4 – بله ولی نیازی نیست اصلا چنین موردی رو در کد قرار بدید چون به صورت پیش فرض عرض به صورت auto هست
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

zeinab
مهمان
zeinab

سلام خسته نباشید
ببخشید من فعلا تا آخر فرم اول ، دوره رو پیش بردم.
یه چیزی به نظرم اومد که گفتم که اینجا در میون بزارم، چرا از جی کوئری برای بالا بردن لیبل ها کردید و با خود سی اس اس انجام ندادید؟ دلیلی داشته؟
textarea:focus~.label,
input:focus~.label{
top: -10px;
}

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اینکه از CSS یا Jquery استفاده کنیم بسته به نظر طراح داره. قطعا از طریق CSS هم امکان پذیره و نظر شما درست هست
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

royamoslemi
دانشجو
royamoslemi

میدونستین محشرین؟؟؟؟؟

hastiasadi
مهمان
hastiasadi

ممنون که این همه وقت گذاشتید و انقدر روون آموزش دادید

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
ممنون از لطف بیکران شما
امیدواریم در ادامه راه نیز با ما همراه باشید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

amir_dini
دانشجو
amir_dini

بی نظیر .
بهترین و کاربردی ترین دوره سطح وب
متشکرم

melina
مهمان
melina

سلام خسته نباشین…
تو بخش کلاس ها، کدهایی مثل max-height با min-height چه مواقعی به درد میخوره؟؟ ینی همون height کافی نیست؟؟

em7293
ادمین
em7293

سلام وی لرنی عزیز

گاهی اوقات میخواین یه المان داشته باشین که ارتفاعش متغیر باشه و همچنین حد هم داشته باشه در این صورت از max-height یا min-height استفاده می کنین.مثلا شاید طراحی شما طوری باشه که ارتفاع یک المان از 0 تا 100px متغیر باشه که در این حالت از max-height استفاده می کنین.
اما زمانی که از height استفاده می کنین المان یک ارتفاع ثابت به خودش میگیره.

Mojtaba0
مهمان
Mojtaba0

سلام
با آموزش این دوره میتونیم لاگین مشابه سایت شما در هدر سایت داشته باشیم ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
چرا که نه حتما میتونید با تمرین زیاد به این امر برسید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

M0jtaba0
مهمان
M0jtaba0

سپاس از آموزش پر انرژی شما…

znd
مهمان
znd

ممنون خیلی آموزش خوبیه.

Jafar1996
مهمان
Jafar1996

سلام
ببخشید توی پروژه اخر از چه کدی برای انتخاب فایل از کامپیوتر استفاده کردین ؟ با تشکر.

h_on_u_4_you
مهمان
h_on_u_4_you

سلام و خسته نباشید
اگه امکانش هست یه نمونه از این فرم ها مثلا فرم 4 رو به php برگردونید تا ببینیم. ممنون میشم.
یکی هم میشه از این کد ها در سایت دست ساز بدون ورد پرس استفاده کرد یا مختص ورد پرس هستن فقط؟
همم این فایل ها دقیقا به کدوم قسمت باید آپلود بشن؟
تو قسمت loging از c-panel میشه اپلود کرد؟ چه مدلی؟
از چه پلاگینی استفاده کنم برا ثبت نام و ورود ؟

Javani97
دانشجو
Javani97

سلام چه کدی باید در css بزنیم که بتونیم به جای یک فایل ضمیمه کردن چند فایل ضمیمه کنیم در input

Javani97
دانشجو
Javani97

درود منظورم مثل عکس زیر هست که وقتی روی گزینه افزودن کلیک میکنم ، بتوانم چند فایل را اضافه کنم

5454.PNG
Javani97
دانشجو
Javani97

درود در مرحله اول همه کار ها را انجام دادم ولی به شکل زیر است
ممنون میشم راهنمایی کنید

12.PNG
mohsen9878
مهمان
mohsen9878

سلام مرسی بابت آموزشاتون.یه سوال واسم پیش اومده .میخام بدونم چطوری میشه هنگام لودشدن صفحه سایت یه سلکتور مثله div بعد مثلا دوثانیه بایه حالت خاص مثلا از سمت چپ بیاد تو صفحه.ممنون میشم جواب سوالمو بدین

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
حتما دوره آموزشی طراحی وب سایت Landing Page رو مشاهده کنید
از طریق دو کتابخانه animate.css و wow.js میتونید این کار رو انجام دهید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

mohsen9878
مهمان
mohsen9878

سلام مرسی بابت جوابتون.فقط اینکه من سلکتورم پایین صفحس میخام وقتی با اسکرول میام پایین دیده میشه انیمیشن اجرا بشه

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
کار کتابخانه wow.js هم دقیقا همین است
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

مجتبی
مهمان
مجتبی

سلام بابت دوره ممنونم خیلی خوب بود
فقط یه سوال چرا من عکس png خودمو وارد سایت spritecow می کنم و روی یه المان کلیک می کنم کل عکس رو انتخاب می کنه؟ عکس باید ویژگی خاصی داشته باشه؟
متشکرم

AmirNiloO
مهمان
AmirNiloO

یه سوال دارم.چرا (this)$ رو تو متغیری با نام this$ ذخیره میکنید؟مگه خود (this)$ مشکلش چیه؟
یه سوال دیگه.z-index چیه.هدف یادگیریه نه کپی پیست….
تو فرم 3 selected دقیقا چیکار میکنه؟کو سلکتد؟من متوجه نمیشم.
باز تو فرم 3 white چیه؟کجاعه؟کو؟لطفا جوری آموزش بدین که کسی که بلدم نیست متوجه بشه.فرم 3 خیلی از نظر آموزش ضعیف بود.خیلی جاهاش توضیح داده نمیشد.میدونم امکانش هست جوابمو ندین ولی اینایی که تایپ کردم شک ندارم نظر خیلی از بیننده هاست.اصلاح بشه آموزشاتون تک میشه

najme
مهمان
najme

با سلام
بعد از طراحی فرم ثبت نام چطور اطلاعات یا نظر کاربران به ایمیل فرستاده می شود؟
ممنون میشک راهنمایی کنید

farid18
مهمان
farid18

ممنون, فکر میکنم شما از معلممون بیشتر بهم یاد دادید.

barmaan
دانشجو
barmaan

سلام من در دمو شماره دو اونی که خودم کد زدم ترنزیشن اعمال نمیشه با اینسپکت هم نگا میکنم روشو خط زده
دلیلش چیه؟

error.jpg
ali
ادمین
ali

سلام دوست من فایل پروژتون و ارسال کنید تا بررسی کنیم

امیر
مهمان
امیر

سلام استاد مظلوم.
خواستم بپرسم این فرم هایی که ما طراحی میکنیم وقتی کاربر اطلاعاتشو وارد میکنه و ارسال میکنه به کجا میره اطلاعات؟ به ایمیل ما؟ چطور میشه بیاد به وردپرس؟ اگه اموزش بدید چطور میشه به وردپرس بفرسته(یه گزینه تو پیشخوان باه به اسم پیام ها) خیلی خوبه ما هم از دست افزونه های فرم ساز پر حجم خلاص میشیم.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
استفاده از افزونه Contact Form 7 رو به شما پیشنهاد میکنم
یکی از کم حجم ترین و بهینه ترین پلاگین های هست و مثل آب خوردن میتونید فرم های مختلفی رو پیاده سازی کنید.
دوره آموزش ساخت فرم های پیشرفته با پلاگین Contact Form 7 در آکادمی نیز
منتشر شده است.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

امیر
مهمان
امیر

ممنون از پیشنهادتون استاد حتما دنبال میکنم.
میدونید من فکر کردم میشه ازین فرم های خوشکلی که اموزش دادین استفاده کرد تو وردپرس. پس جنبه قوی شدن کد نویسی رو داره و قابلیت استفاده نداره؟ حیفشونه خیلی قشنگن.

x7yp20
مهمان
x7yp20

سلام چگونه نام استایل چپ راست بدیم داخل کادر باشه؟
ببخشید ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
دوره آموزش جامع HTML و CSS از صفرِ صفر و روان! رو حتما مشاهده کنید.
میتونید از text-align استفاده کنید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

realshahrooz
مهمان
realshahrooz

سلام،
قسمت jquery برای من کار نمیکند (همان قسمت که label ها را جابجا میکند).
دلیل آن چیست !؟

ممنون از سایت خوبتون.

realshahrooz
مهمان
realshahrooz

فایل ها در نظر قبلی پیوست شده است.

با احترام

realshahrooz
مهمان
realshahrooz

بله حق با شما است.
بنده میخواستم حدود تقریبی این قالب زیبا را به صورت انگلیسی طراحی کنم و label را قبل از input قرار داده بودم و به همین دلیل در آنجا before گذاشتم. اما کار نمیکند.
در jquery چگونه میتوان به element قبلی دسترسی یافت؟ (مقابل .next() چه میشود)

با تشکر

h-mlk
مهمان
h-mlk

سلام. مرسی از شما . جز ویدیوی 1 و 2 بقیه دانلود نمیشوند.

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

باسلام
مشکلی مشاهده نشد.
مطمئن شوید که در دوره ثبت نام کرده باشید.

hesammoradi66
مهمان
hesammoradi66

عالی بود

mahyar33
مهمان
mahyar33

سلام
قسمت های 6 و13 و 14 وجود نداره

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
کل دوره آموزشی شامل ۱۱ درس هست و درس ۱۳ و ۱۴ اصلا وجود نداره
کدام دوره مدنظرتون بوده؟

mahyar
مهمان
mahyar

[‘sdl cid=’12629′ lid=’47513′ file=’14.mp4′ attach=’none’]
این کد رو نگاه کنید در همین صفحه
این ویدیو 14 که مجود نیست

mahyar33
مهمان
mahyar33

قسمت 6 همچنان اصلاح نشده

em7293
ادمین
em7293

سلام مهیار عزیز

اصلاح شد

ayub
دانشجو
ayub

سلام ببخشید فایل های پروژه رو قرار نمی دید؟

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

سلام
فایل زیپ شده هر فرم، در جلسه نهایی همون فرم ضمیمه شد.

ma.khademi
مهمان
ma.khademi

سلام
خطا دارن فایل ها

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

چه خطایی؟