• صفحه اصلی
  • آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع
avatar
  Subscribe  
Notify of
saeidmo
دانشجو
saeidmo

سلام وقت بخیر

ببخشید من یه سوالی دارم اینه من وقتی تغییرات در css میدم بعد از زدن ctrl+F5 تغییرات اعمال میشه- حالا چطوری تغییراتی که اعمال میکنم سمت بازدیدکننده های سایت باید لحاظ بشه؟ به استایل ها هم ورژن دادم حل نشد

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
قطعا پس از ورژن دادن تغییرات اعمال میشه
اما میتونید افزونه کش (W3 Total Cache) رو هم نصب کنید و پس از هر تغییر کش رو از طریق تنظیمات افزونه خالی کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

saeidmo
دانشجو
saeidmo

سلام و وقت بخیر
چطوری میتونم لینک های دانلود در هاست دانلود رو به صورت غیر مستقیم در بیارم -(شبیه سایت ویلرن) – ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

moostaafaa
دانشجو
moostaafaa

سلام ممنون بابت اموزش هاتون
میخواستم بدونم تمام مباحث مربوط به پنل کاربری در اینجا مطرح شده یا فقط بخشی از اون مطرح شده

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
قطعا بحث ووکامرس اینقدر گسترده و قابل توسعه هست که پایان پذیر نیست
منظور شما دقیقا چه بخشی از حساب کاربری هست؟

saeidmo
دانشجو
saeidmo

سلام وقت بخیر
من میخواستم لینک های دانلودی که برای محصولات دانلودی قرار میدم رو از یک هاست دیگه قرار بدم. چون هاست اصلیم فضای کافی نداره. ولی وقتی تنظیمات httacess پوشه ووکامرس deny from all هست. کلا با ارور 403 مواجه میشم ولی وقتی deny from all رو به open -indexes قرار میدم مشکل رفع میشه- این کار درستیه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
نه این روند که اشتباه هست
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی کنیم

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. وقت بخیر.
می‌خوام یک صفحه‌ی ایندکس برای پست‌های وبلاگ داشته باشم. یه راهنمایی می‌کنید؟ می‌خوام توی همین دیتابیس باشه.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
خیلی سادست
فقط لازمه که یک برگه به طور مثال با نام page-blog.php ایجاد کنید. در صورتی که بخواهید هدر و فوتر هم جدا باشه به طور مثال یک هدر به نام header-blog.php ایجاد و برای فراخوانی اون از

get_header('blog')

استفاده میکنید.

moossareza
دانشجو
moossareza

این page-blog رو به عنوان برگه در نظر گرفتم برای نمایش آخرین نوشته‌ها(از تنظیمات خواندن)، اما کار نمی‌کنه.

ali
ادمین
ali

اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو برطرف کنیم

moossareza
دانشجو
moossareza

حل نشد متاسفانه:))
فایل page-blog رو درست کردم.
اطلاعات رو براتون می‌فرستم. خیلی ممنون.

ali
ادمین
ali

دامنه وب سایت؟

moossareza
دانشجو
moossareza

parsabzar.co

ali
ادمین
ali

اطلاعات ورودی وردپرس صحیح نیست
لطفا دوباره ارسال کنید

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. وقت بخیر.
ممنون از شما.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
خب برگه رو اصلا ایجاد نکرده بودید
برگه ایجاد شد

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام علی عزیز.
این رو ایجاد کرده بودم، ولی چون نتیجه نگرفته بودم حذفش کردم. فکر کنم نتونستم خوب منظورم رو برسونم. من می‌خوام پیجی داشته باشم که توش تمام پست‌های وبلاگ نمایش داده بشه. در حالت عادتی Index این کار رو می‌کنه ولی الان چون ووکامرس نصب کردیم، در صفحه اول محصولات نمایش داده می‌شند.
برای این مورد چه کاری باید بکنم؟
ممنونم.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
خب خیلی سادست
اگر قصد داری که صفحه اول رو تغییر کاربری بدی لازمه یک برگه بسازی و از طریق بخش تنظیمات – خواندن برگه یکتا رو تغییر بدی به همون برگه مورد نظرت

moossareza
دانشجو
moossareza

حل شد. ممنون:دی

hamwdwelearn
دانشجو
hamwdwelearn

سلام، وقتتون بخیر
خیلی ممنون از آموزش های عالی و منسجمتون
اگه به html و css مسلط باشیم و دوره های php برای وردپرس کاران – آموزش ۰ تا ۵۰ طراحی قالب وردپرس – taxonomy – Posttype – WP Meta Query یاد بگیریم مشکلی برای شروع دوره آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس نخواهیم داشت ؟

یا باید دوره آموزش جامع بوت استرپ Bootstrap رو هم که هم طولانیه و هم علاقه ای بهش ندارم رو هم مجبورم یاد بگیرم یا Bootstrap مورد نیاز برای طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس داخل دوره یاد داده میشه ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اگر علاقه ای به مباحث طراحی رابط کاربری ندارید نیازی نیست که حتما آموزش ها رو دنبال کنید و صرف نیازمندی هاتون میتونید از طریق https://getbootstrap.com/docs/3.3 کامپوننت هایی رو که نیاز دارید استفاده کنید. اما یادتون نره تسلط به بحث HTML , CSS خیلی مهم هست. غیر از بحث آموزش 0 تا 50 پیشنهاد میکنم حتما دوره آموزشی جامع طراحی سایت ریسپانسیو LandingPage رو هم مشاهده کنید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

hamwdwelearn
دانشجو
hamwdwelearn

خیلی ممنون
اونجا که فرمودین غیر از آموزش ۰ تا ۵۰ دوره ریسپانسیو رو یاد بگیرم، یعنی میشه (موقتا برای سرعت آموزش ) بجای یادگیری Taxonomies دوره ریسپانسیو رو یاد گرفت؟ یا برای طراحی فروشگاه ووکامرس حتما نیاز به یادگیری Taxonomies دارم و بدون یادگیری اون نمیشه وارد دوره قالب فروشگاهی شد؟

ali
ادمین
ali

آره میتونید در همین مسیر پیش برید .
توی این دوره روی بحث تکسونومی تمرکزی نداشتیم و تمرکز اصلی روی خود ووکامرس هست…
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

hamwdwelearn
دانشجو
hamwdwelearn

ببخشید چون مسیر آموزش این دو دوره متفاوته میپرسم:
بهتره اول دوره ۰ تا ۵۰ طراحی قالب وردپرس رو یاد بگیریم و بعد دوره طراحی سایت ریسپانسیو landingpage رو یا بلعکس یاد بگیریم ؟

ali
ادمین
ali

پیشنهاد حقیر این هست که اول آموزش جامع طراحی سایت ریسپانسیو LandingPage رو شروع کنید

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. وقت‌تون بخیر.
توی محصولات مرتبط مشکل دارم. به جای اینکه فقط محصولات مرتبط رو نشون بده، تمام محصولات رو میاره(متغیر related رو نمی‌شناسه).
اطلاعات هاست رو براتون می‌فرستم. ممنون پیشاپیش.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
1 – فایل related رو باید به روز میکردید که این روند رو ما انجام دادیم. (روند بروزرسانی بدین صورت هست پلاگین رو به روز و کدها رو کپی میکنید plugins/woocommerce/template/single-product/related.php)
2 – نه همه محصولات رو نشون نمیده چون شما برای این قسمت carousel slider تعریف کردین اگر یک پست در carousel باشه ، برای اینکه اسلایدر به طور کامل نشون داده بشه پست رو تکرار میکنه ربطی به کدهای php شما نداره. اگر دقت کنید تمام پست ها یکسان هستند.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

moossareza
دانشجو
moossareza

1. ممنون از لطف و پاسخ‌گویی سریع‌تون. اینکه در کنار رفع مشکل، روش‌اش رو هم می‌گین عالیه.
2. نه همه رو نشون می‌داد. قبلا محصولات زیادتری با دسته‌بندی و تگ‌های مختلف رو اضافه کرده بودم و همه رو نمایش می‌داد.
ممنون بازم.

ali
ادمین
ali

خواهش میکنم
الان که چک کردم که باز هم به همین صورت هست
پیشنهاد میکنم اول از همه اسلایدر رو غیرفعال کنید که بدونید دقیقا کدوم پست ها رو نمایش میده
اگر مشکل بازهم پابرجا بود اطلاعات ورودی وردپرس رو هم ارسال کنید تا مشکلتون رو برطرف کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

moossareza
دانشجو
moossareza

نه دیگه الان درست کار می‌کنه. بر اساس تگ داره محصولات مرتبط رو نشون می‌ده.
اسلایدر هم همونطور که گفتی جوری ست کردم که حتی اگه یک محصول داشته باشیم(مثل الان)، بازم پر باشه.
تشکر. همچنین شما.

f.shaki
دانشجو
f.shaki

سلام. منوی این سایت چطوری ایجاد شده؟
https://parasteh.com

منو شامل مواردی مث “زنانه”، “مردانه” “کودک” هست.

و هر آیتم منو شامل زیر منو. به عنوان مثال، “زنانه” شامل زیر منوی “گردنبند”، “دستبند”، “انگشتر” و… هست

و خود “دستبند” هم شامل “زنجیری”، “چرمی” و…

گردنبند و دستبند به بصورت دسته ایجاد شده. و زنجیری و چرمی هم زیر دسته.

اما زنانه و مردانه و کودک دسته بندی نیس!

نمیدونم دقیقا چیه.

این کوئریشه:

https://parasteh.com/shop/?filter_gender=women&query_type_gender=or

و به عنوان مثال کوئری دستبند هم این شکلیه:

https://parasteh.com/product-category/braclets/?filter_gender=women&query_type_gender=or

ممنون میشم راهنمایی کنید.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
برای ایجاد چنین مگامنویی طبیعتا نیاز به تسلط رو بحث HTML , CSS , jQuery , PHP دارید و طبیعتا در کامنت امکان توضیح پیاده سازی چنین مگامنویی نیست
پیشنهاد میکنم رو بحث کوئری ها و پست تایپ ها در وردپرس تمرکز بیشتری داشته باشید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

f.shaki
دانشجو
f.shaki

ممنون. منظورم مگا منو نبود.
منظورم اینه که مثلا برای دستبند این کوئری رو داره.
product-category/braclets/?filter_gender=women&query_type_gender=or

این قسمتش یعنی دسته braclets
product-category/braclets

میخوام بدونم این بخش چی هست؟
filter_gender=women&query_type_gender=or

یعنی خاصیت gender و مقدار women چطوری توی ووکامرس به محصول اضافه شده.

ali
ادمین
ali

حتما دوره آموزشی جامع تکسانومی ها در وردپرس WordPress Taxonomies رو مشاهده کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

f.shaki
دانشجو
f.shaki

آقای مظلوم به جای اینکه اینقد مبهم پاسخ بدین، اگه چیزی رو نمیدونید، بهتره صادق باشید و بگید نمیدونم!

متاسفانه سطح آموزش اصلا خوب نبود.
یه بخش زیادی از آموزش (60 جلسه اول!) صرفا html و CSS بود که به نظرم صرفا طولانی کردن آموزش بود و میشد با یک قالب آماده، کار وردپرس و ووکامرس رو شروع کرد.

در مورد مدرس هم، توی آموزش عنوان شده بود، مدرس آقای صبوریان هستند.
فکر میکردم فقط بخش طراحی استاتیک با آقای مظلوم هست و ادامه کار یعنی وردپرس و ووکامرس با آقای صبوریان ولی متاسفانه آقای صبوریان یه چیزی حدود 7 یا 8 جلسه آموزش cmb2 رو داشتن و یه بخش‌هایی از ووکامرس. که در مجموع شاید حدود 30 درصد از آموزش بک‌اند با ایشون بود.
آموزش آقای مظلوم هم واقعا ضعیف بود. آموزش‌های دیگه شون رو دیده بودم و واقعا دوس داشتم ولی توی این دوره کاملا مشخص بود که اصلا مسلط نیستن. و خیلی از بخش‌های مهم و کاربردی رو خیلی سریع ازش رد شدن و عملا پیچوندن!

این دوره واقعا در سطحی که ادعا شده جامع نبود.
و با یه خورده سرچ شاید تا 95 درصد این مطالب رو میشد رایگان توی سایت‌های دیگه پیدا کرد.

به شخصه از خریدم واقعا پشیمون شدم. با این‌که آموزش رو با 40 درصد تخفیف خریدیم! ولی به هیچ عنوان آموزش در سطح مبلغ پرداخت شده نبود.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
سوالی که مطرح کردین ربطی به دوره نداشته و بنده فقط موظف به پاسخ سوالات مرتبط به دوره هستم. شما خیلی راحت میتونستید سوالتون رو در دوره رایگان تکسونومی مطرح تا پاسخ سوالتون رو بگیرید و دلیلی نداره با بی احترامی سواد بنده رو زیر سوال ببرید…
در مورد دوره آموزشی که خریداری کردین بدون اغراق عرض میکنم که درصد کاربران ناراضی تا به الان زیر ۱ درصد بوده. اما اگر کاربری از دوره ناراضی باشه باز هم برای ما قابل احترام هست و میتونه از ضمانت بازگشت وجه استفاده کنه.
در صورتی که از دوره به طور کامل ناراضی هستید با ذکر دلیل از طریق فرم تماس توضیحات خودتون رو ارائه تا دوستان پیگیری کنند.
موفق باشید…;):)

reza68
دانشجو
reza68

سلام علت اینکه از بوت استرپ RTL استفاده نکردین توی پروژه چی هست ؟
دیگه لازم نبود برخی از قسمت هاش رو از چپ چین راست چین استفاده کنین

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
بوت استرپ راست چین شده توسط تیم توسعه دهنده اون انجام نشده و به هر حال نقص هایی داره که طبیعتا بهتره از همون نسخه اصلی استفاده کرد
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza68
دانشجو
reza68

سلام من میخام آموزش رو بر اساس بوت استرپ 4 برم جلو
حالا یک سوال اینکه کل آموزش رو نگاه کنم و با همین روند شما برم جلو یا اینکه اول برم بوت استرپ 4 یاد بگیرم بعد بیام آموزش شما رو شروع کنم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
نه دوست من مشکلی ایجاد نمیکنه حالا در فصل بهار همین تم رو براساس بوت استرپ 4 هم میبریم جلو ولی اگر میخواهید تو بوت استرپ 4 به مشکل برنخورید حتما دوره آموزشی Flexbox رو مشاهده کنید.
ولی دوره رو میتونید شروع کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza68
دانشجو
reza68

احسنت بر شما با این پشتیبانی خوبتون تا الان آموزش بردم جلو خیلی عالی بوده و( تازه خریدم ) امیدوارم تا آخر هم همینطور باشه
پس دوره رو بر همین اساس میرم جلو و امید به خدا شما هم تا آخر بهار آپدیت میگذارید به انتهای جلسات برای بوت 4

ali
ادمین
ali

ممنونم دوست عزیز
در طی مسیر هر سوال یا مشکلی که داشتید رو با ما در میان بزارید
زمانیکه به بخش وردپرس و مباحث داینامیک وب سایت رسیدید حتما تم رو روی یک هاست بیارید بالا که اگر در طی مسیر به مشکلی برخوردید بتونید با ارسال اطلاعات ورودی برای ما مشکلتون رو بررسی و حل کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza68
دانشجو
reza68

سلام
آیا این پکیج به روزرسانی هم داره ؟
مثلا آخرین تغییرات وردپرس ، یا مثلا بوت استرپ 4 که اخیرا اومده، یا …
لطفا جواب رو سریع تر بدین که توی این تخفیفات بتونم بگیرم

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
دوره بوت استرپ 4 رو تا هفته آینده در وب سایت منتشر خواهیم کرد…
اما در مورد ساختار ووکامرس در اوایل اردیبهشت ماه نیز دوره رو به روزرسانی خواهیم کرد. تا زمانی که شما بحث رابط کاربری تم رو به اتمام برسونید به امید خدا بحث به روزرسانی دوره از حیث ووکامرس نیز به پایان خواهد رسید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza68
دانشجو
reza68

چرا پیش نمایش فروشگاهش که با ووکامرس زدین غیر فعال هست؟
پشتیبانی و سوالات دوره به چه صورتی و تا چه تایمی هستش؟

ali
ادمین
ali

پیش نمایش فروشگاه آنلاین فعال شد
با ارسال سوال در اسرع وقت پاسختون رو خواهیم داد.
تنها وب سایت در حوزه آموزشی هستیم که کاربر دوره در صورت بروز مشکل و عدم حل اون میتونه فایل پروژه یا حتی اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکل مورد نظرش رو پشتیبان یا مدرس آکادمی حل کنه

reza68
دانشجو
reza68

بدون هیچ هزینه ای؟
و اینکه تا چه مدتی (ماه یا سال) اینطور پشتیبانی ادامه داره ؟

ali
ادمین
ali

بستگی به مشکلتون هم داره
طبیعتا در صورتی که مشکل شما مرتبط با دوره باشه در مرحله اول نحوه حل رو توضیح میدیم .در صورتیکه مشکل پابرجا بود خودمون نسبت به حل اون اقدام میکنیم.
مدت پشتیبانی محدودیت زمانی نداره…

reza68
دانشجو
reza68

از کدوم نسخه بوت استرپ استفاده کردین و اینکه آیا این نسخه استفاده شده جز آخرین نسخه های بوت استرپ هست؟

ali
ادمین
ali

Bootstrap 3

f.shaki
دانشجو
f.shaki

سلام وقت بخیر.
لطفا فایل پروژه رو بطور کامل قرار بدین.
شما فقط پوشه تم woolearn رو گزاشتین و چون شامل پلاگین‌ها نیس، همه چیز بهم میریزه.
لطفا فایل پروژه رو کامل بزارید و حتی یه بک آپ هم از دیتابیس که بتونیم ایمپورت کنیم و سایت رو کامل داشته باشیم.
ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
به زودی فایل پروژه رو بروزرسانی خواهیم کرد
موفق باشید

حسین
مهمان
حسین

سلام
این آموزش الان دقیقا اینکه چطور یه قالب برای ووکامرس بنویسیم و همچنین چطور یه افزونه برای ووکامرس بنویسیم رو آموزش خواهد داد؟
چون توی دمو من فقط طراحی قالب ووکامرس رو مشاهده کردم. نه افزونه نویسی! فقط گفته شد با ووکامرس کار خواهیم کرد!

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
نه ما به هیچ عنوان در این دوره برای ووکامرس افزونه ای رو پیاده سازی نمیکنم. طرح PSD رو تبدیل به HTML , CSS و بعد از اون وردپرس و در نهایت از طریق ووکامرس فروشگاه اینترنتی خودمون رو پیاده سازی میکنیم. صرف پیکربندی ووکامرس هم جلو نمیریم و وارد جزییات از جمله تغییرات سبد خرید ، تسویه حساب ، حساب کاربری ، صفحه جزییات محصول و … میشیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

sh.dehnavi
مهمان
sh.dehnavi

سلام و خسته نباشید. شاید این سوال من، یه خرده غیر مرتبط باشه ولی واقعا برام مهمه. من می خام که از لینک های دانلود سایت م محافظت کنم. یعنی وقتی کاربری، لینک دانلود آموزش های ویلرن رو برای کسی می فرسته، دیگه برای اون فرد دوم کار نمی کنه. می خاستم ازتون خواهش کنم که در این باره من رو راهنمایی کنید تا این کار رو انجام بدم. من هم می خام یه سایت فروش فایل داشته باشم. ممنون از آموزش های عااالی تون 🙂

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
هم ووکامرس و هم EDD امکان فروش فایل رو برای شما در نظر گرفتن.
وقتی کاربر روی لینک دانلود محصولات مجازی در ووکامرس ، کلیک کند، فایل از طریق نرم افزار دانلود مثل IDM یا مرورگر کاربر دانلود خواهد شد. در این روش کاربران لینک اصلی فایل را نمی‌بینند و یک لینک ساختگی توسط ووکامرس را مشاهده می‌کنند که روش امنی است و مستقیما بدون دیدن لینک اصلی فایل، آن را دانلود می‌کنند.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

sajjadazar
مهمان
sajjadazar

با سلام و خسته نباشید
من تو بخش تنظیمات قالب از فیلد تگزونومی cmb2 استفاده کردم که درواقع دسته بندی های محصولات رو میخونه و slug رو ذخیره میکنه.ولی متاسفانه دسته ای که slug فارسی باشه رو ذخیره نمیکنه.
میخواستم بدونم شما میتونید راهنمایی کنید ؟

ali
ادمین
ali

slug دسته ها رو به انگلیسی ویرایش کنید

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. در قسمت 86 وقتی میخوام روی صفحه single محصول کار کنم، چیزی برام نشون داده نمیشه. انگار اصلا فایل Single ای در کار نیست

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
یک فایل single.php در داخل تم ایجاد کنید
در صورتی که مشکل پابرجا بود اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

moossareza
دانشجو
moossareza

ممنون از پاسخ‌تون. این فایل رو دارم از قبل. در حقیقت به جای اینکه بره از فایل single-product خود ووکامرس بخونه، میاد این رو می‌خونه؛ که خب اینم خالیه.
پروژه‌ام لوکاله.

ali
ادمین
ali

پیشنهاد میکنم وب سایت رو روی یک هاست بیارید بالا تا بتونیم بیشتر بهتون کمک کنیم
کلا سعی کنید از محیط لوکال برای تست پروژه فاصله بگیرید و پروژه هاتون رو بیارید روی یک هاست

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. اطلاعات هاست رو براتون می‌فرستم:
الان توی single سایت فقط بردکرامب، تصویر محصول(به صورت opacity=0)، و نام محصول رو دارم فقط. یک fetal error هم وقتی روی لوکال هست، بعد از نام محصول دارم. مربوط به rating.php. ولی توی هاست ندارمش.
ممنون بابت پشتیبانی عالی‌تون.

ali
ادمین
ali

مشکل برطرف شد
دوباره بررسی کنید
الان صفحه جزییات محصول رو از فایل single-product.php میخونه
فقط لازم بود فایل های به روز شده پلاگین رو از plugins/woocommerce/templates بردارید و به دایرکتوری woocommerce مربوط به تم منتقل کنید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. خیلی ممنون.
راستی این کامنتم که حاوی اطلاعات هاستم هست رو کاش تایید نمی‌کردید. الان همه اطلاعات قابل مشاهده‌ست!

ali
ادمین
ali

از این بابت عذرخواهیم
همیشه اطلاعات ورودی کاربران رو پس از مشاهده حذف میکردیم و این یکی رو فراموش کردیم
اطلاعات کاربری حذف شد
حتما رمز عبور رو تغییر دهید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

hadiroudbari
دانشجو
hadiroudbari

با سلام خدمت همه دوستان … من امروز و دقیقا همین امروز به این نتیجه رسیدم که بهترین سایت برای آموزش برنامه نویسی وب سایت ویلرن اینو واقعا میگم من از دو تا سایت دیگ هم آموزش خریدم و کم و بیش دیدم ولی ویلرن یه چیز دیگه است بقیه سایتا به شما ماهی رو میدن ولی ویلرن ماهی گیری یاد میده !!!‌
تشکر فراوان از همه ویلرنی هااای عزیز
موفق باشیییید مثل همیییییشه:))

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
ممنون از لطف بیکران شما
امیدوارم در ادامه راه نیز با ما همراه باشید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

sajjadazar
مهمان
sajjadazar

سلام و خسته نباشید.
من قالبم رو ساختم و تو روت فولدر تم هیچ فایل single-product.php نساختم و میخوام مثله شما از فایل مربوطه تو پوشه woocommerce استفاده کنم ولی متاسفانه اون فایل کار نمیکنه یعنی وقتی روی یک محصولی کلیک میکنم url تغییر میکنه ولی قالب رو از صفحه index.php میخونه.
میشه راهنماییم کنید
ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
حتما یک فایل single.php در تم ایجاد کنید.
در صورتی که باز هم مشکل پابرجا بود اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
دانشجو
reza84

سلام
تعدادی پلاگین نیاز دارم، اگه امکان داره بهترین پلاگین های رایگان و پولی رو که میشه دریافت کرد معرفی کنید:
1-پلاگین برگزاری رویداد، همایش
2-پلاگین اشتراک ویژه یا همان اشتراک طلایی
3-پلاگین پاپ آپ
4-پلاگین ارسال تیکت
5-پلاگین نمایش فاکتور فروش به مشتری
6-پلاگین نظرسنجی
7-پلاگین همکاری در فروش
با تشکر

m_rouina
دانشجو
m_rouina

با سلام خدمت شما و تشکر از سایت بی نظیرتون
من میخواستم این دوره رو تهیه کنم فقط قبلش خواستم بپرسم که دوره های طراحی ریسپانسیو و بوتسترپ هم جز پیش نیازهای دوره هست و باید قبلش تهیه کنم یا اینکه همه موارد کاربردی توی همین دوره آموزش داده شده و نیازی به تهیه اون دوره ها نیست؟
ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
طبیعتا در این دوره با توجه به مسیر وردپرس کار شدن کدنویسی UI سریعتر انجام شده و از ذکر مسائل جزئی و ابتدایی پرهیز کردیم و به کارمون سرعت بیشتری دادیم تا وارد مباحث تخصصی و پیچیده تر بشیم.
در صورتیکه نسبت به HTML , CSS و فریم ورک بوت استرپ تسلط کافی دارید این دوره برای شما خیلی خوبه. ولی اگر تسلط کافی روی مباحث ذکر شده ندارید پیشنهاد میکنم در مرحله اول آموزش جامع HTML و CSS از صفرِ صفر و روان! و پس از اون آموزش جامع بوت استرپ Bootstrap از صفر تا صد تا در نهایت وارد دوره طراحی و پیاده سازی فروشگاه اینترنتی بشید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

حسام
مهمان
حسام

یه ایراد بزرگ اما با راه حل ساده دارید
لایه بازو شما برای کاربرا نگذاشتید
حالا یا لایه بازشو بگذارید یا بیاید ux این کارو در بیارید
که مثلا طرف تسلط به اچ تی ام ال و سی اس اس داشت فرانتشو بزنه از ادامش بشینه آموزشو ببینه

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
از نقد شما سپاسگذاریم
در فیلم آموزشی ما نام تم PSD رو برای کاربران عزیز نمایش دادیم و کاربران میتونن با مراجعه به وب سایت تم فارست تصاویر این تم رو دانلود کنند. اما برای راحتی کاربران عزیز حتما فایل تصاویر رو در دوره آموزشی ضمیمه خواهیم کرد.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…):)

reza84
دانشجو
reza84

سلام
تعدادی پلاگین نیاز دارم، اگه امکان داره بهترین پلاگین های رایگان و پولی رو که میشه دریافت کرد معرفی کنید:
1-پلاگین برگزاری رویداد، همایش
2-پلاگین اشتراک ویژه یا همان اشتراک طلایی
3-پلاگین پاپ آپ
4-پلاگین ارسال تیکت
5-پلاگین نمایش فاکتور فروش به مشتری
6-پلاگین نظرسنجی
7-پلاگین همکاری در فروش
با تشکر

ayub
دانشجو
ayub

باسلام به یک مشکل عجیب در ووکامرس در قسمت تسویه حساب برخوردم زمانی که فیلد کشور رو حذف می کنم و تمامی فیلد ها رو پر میکنم و پرداخت رو میزنم به من یک خطا میدهد “لطفا برای ادامه یک آدرس وارد کنید “یا اگر این خطا را ندهد فیلد نام و نام خانوادگی رو نمی توان انتخاب کرد و همچنین اگر کشور حذف شود استان به صورت select box می باشد ولی فیلد شهر از نوع inputمی باشد و از طریق افزونه هم اقدام به حذف کشور کردم ولی باز هم همان خطا های بالا رو داد کلا اگر بخوام روی هاستم تسویه حساب به درستی کار کند باید فیلد کشور باشد و حتما الزامی باشد.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
احتمالا برمیگرده به فرم حمل و نقل (Shipping)
پیشنهاد میکنم اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ayub
دانشجو
ayub

time2shop.ir
اطلاعات ورودی هاست:

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
مشکلتون برطرف شد

علی
مهمان
علی

با سلام .. میخواستم بدونم آموزش فوتوشاپ برای ساختن فایل های psd رو تو سایتتون قرار میدین ؟
اگه نه لطف کنید راهنمایی کنید که کجا ساختن فایل های psd رو میتونم کامل یاد بگیرم

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
فایل های PSD تم مورد نظر از طریق وب سایت تم فارست خریداری شده است.
برای آموزش طراحی رابط کاربری وب سایت و اپ پیشنهاد میکنم در مرحله اول رو فتوشاپ تسلط کافی داشته باشید و در آخر با تمرین و بررسی پروژه های مختلف میتونید تم های خوبی رو طراحی کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

sh.dehnavi
دانشجو
sh.dehnavi

سلام. انگار توو نسخه های جدید، تغییراتی ایجاد شده در ووکامرس و فایل های اون که برای ما که این دوره رو دیدیم، همه چیز رو به هم می ریزه. ای کاش یه ویدیو به دوره اضافه کنید و تغییرات رو بگید. این جوری عاااالی میشه. لطفا این کار رو بکنید. سایت تون خیلی خوبه 🙂

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
حتما در فروردین 98 دوره رو به روزرسانی خواهیم کرد.
منتظر باشید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

علی
مهمان
علی

سلام دوست عزیز … اگه دوره به روز رسانی بشه ما که دوره رو قبلا خریداری کردیم میتونیم از آپدیت استفاده کنیم یا باید دوباره دوره رو خریداری کنیم ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
نگران نباشید. کاربرانی که دوره رو قبلا خریداری کرده باشند نیازی به خرید دوباره ندارند و میتوانند به راحتی دروس به روز شده رو مشاهده کنند.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

sh.dehnavi
دانشجو
sh.dehnavi

سلام آقای مظلوم خسته نباشید. شما در قسمت های آخر دوره، چند تا فیلد به فرم ثبت نام ووکامرس اضافه کردید. اما سوالی که برای من پیش اومده اینه که چرا از name فیلدهایی استفاده کردید که مربوط به فیلدهای billing بود؟ چرا name فیلد رو یه چیز دیگه جز اونا نذاشتید؟ اصلا میشه فیلد دیگه ای با name دلخواه ایجاد کرد؟
ممنوووونم

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
بله قطعا میتونید name دیگری رو به طور مثال برای ذخیره یک فیلد دیگه در نظر بگیرید اما برای فیلد های پیش فرض خود ووکامرس مثل کشور و استان و نام و ایمیل باید از name خود ووکامرس استفاده کرد

sh.dehnavi
دانشجو
sh.dehnavi

سلام و خسته نباشید. در آموزش ها از یه اسکریپت برای شمارنده زمان برای پیشنهاد ویژه استفاده کردیم که خب تا 24 ساعت امکان شمارش داشت. میشه لطفا اسکریپتی رو معرفی کنید که خوب و ساده باشه و امکان شمارش روز و ساعت رو داشته باشه؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
پیشنهاد بنده کتابخانه Count Down هست
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

sh.dehnavi
دانشجو
sh.dehnavi

ممنون ازتون. ولی من اسکریپتی رو که گفتید بررسی کردم. انگار باید در کدهای جی کوئری بهش ساعت بدیم که شمارش رو بشماره ولی توو این دوره اگه خاطر تون باشه، توو کدهای html و با اتریبیوت ها بهش تایم می دادیم. کتابخانه ای هست که بشه توو کدهای html بهش تایم بدیم تا بشماره؟
ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
از کتابخانه http://sophilabs.github.io/jquery-counter استفاده کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

saeidmo
دانشجو
saeidmo

سلام وقت بخیر
من یک سایت ووکامرسی برای فایل دارم- میخواستم آپلود ووکامرس رو به جای wp-content/uploads انتقال بدم به هاست دانلود
میشه راهنمایی کنید

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
به راحتی میتونید از طریق پلاگین Upload to FTP روند انتقال فایل ها از رسانه به هاست دانلود رو انجام بدین
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

aminXIII
دانشجو
aminXIII

با سلام و خسته نباشید
در سایت دو زبانه هنگام تعریف محصول چطور برای هر زبان محصولات متفاوت تعریف کنیم؟
من با polylang سایت را دو زبانه کردم ولی هنگان تعریف محصول مثل افزودن پست گزینه ای برای انتخاب زبان نمیده

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
پیشنهاد میکنم پلاگین WPML رو خریداری و با این پلاگین کار کنید. بهترین و کاملترین پلاگین دو زبانه وب سایت WPML هست
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

MajidZ70
دانشجو
MajidZ70

سلام به اساتید بزرگ وقتتون بخیر.
بابت سوالات زیادم عذرخواهی میکنم.
من طبق آموزش اومدم و مثلا توی بخش تکمیل سفارش فیلد های billing و shipping رو درست کردم.مورد اول اینکه فیلد اضافه میکنم بجای اینکه در آخر فیلد ها قرار بگیره میره لابلاشون قرار میگیره و استایلش به هم میریزه و مورد دوم با فرض اینکه اینا رو اصلاح کردم و تموم شدن،.و حالا میرم به my-account/edit-address/ و میخوام آدرس هامو اینجا ویرایش کنم.توی این بخش دوباره فیلد کشور و شرکت و این چیزایی که من حذف کرده بودم رو میاره.علتش چیه؟و چجوری میشه توی این بخش هم اینا رو شخصی سازی کرد؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
خب این بخش ویرایش آدرس مربوط به بحث حمل و نقل (Shipping) هست
شما اومدین برای صورتحساب (Billing) کشور رو unset کردین unset($fields[‘billing’][‘billing_country’]);. دقیقا همین کار رو برای حمل و نقل هم انجام بدید یعنی بدین صورت unset($fields[‘shipping’][‘billing_country’]);
برای بررسی بیشتر به این لینک برید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)