• صفحه اصلی
  • آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع
Subscribe
Notify of
guest
2.4K نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
rtvrtv
rtvrtv
9 روز قبل

سلام جناب مظلوم
وقتتون بخیر در درس 47 از چه افزونه کروم برای کد رنگ استافده کردین؟ نیشه لینک وبسایتش برای دانلود بزارین
سرچ کردم سایت اصلیشو پیدا نکرد

rtvrtv
rtvrtv
10 روز قبل

سلام بر استاد مظلوم
من قالب صفحه اصلی طبق اموزش پیش رفتم و طراحی کردم نیاز دارم که برای تسلط بیشتر روی بقیه صفحات هم تمرین کنم لطفا در صورت امکان نسخه psd قالب در اختیارم قرار بدین چون هرچی سرچ کردم دموی مناسب یا لینک خرید ایرانی نداشت

rtvrtv
rtvrtv
25 روز قبل

درود
چک کردم مشکل با نت ایرانسل برقراره و گاهی دانلود میشه گاهی دانلود نمیشه
ولی با نت همراه اول اکی هست
یه سوال دارم امکانش هست به این دوره پارتهایی اضافه بشه ؟ مثلا درخواست بدیم؟

امیر
امیر
1 ماه و قبل

سلام داداش علی من اگه بخوام از صفر صفر شروع به یادگیری طراحی سایت کنم باید کدوم از آموزش ها رو اول ببینم اگه امکانش هست به ترتیب شما بیان کنید

علی شیخی
علی شیخی
1 ماه و قبل

با سلام و خسته نباشید، دموی اموزش رو دیدم، باید بگم احسنت به چنین استادی، با چنین حجم از انرژی و انتشار انگیزه در مخاطب و در چنین سطحی از دانش برنامه نویسی و همچنین صداقت و درک آموزش اصولی و مدرن واقعا جا داره تحسین و تقدیر کنم بابت این نوع از جهان بینی و سبک آمورشی.جساراتا یک سوال دارم ازتون و ازتون ممنون میشم صادقانه به من پاسخ بدید. باور کنید بیش از ۳ ماه است که این سوال رو هرجا میپرسم و قبلشم خواهش میکنم که صادقانه به من پاسخ بدهند ولی متاسفانه هیچوقت پاسخی نگرفتم. ( آیا برای طراحی یک قالب وردپرس که قصد داریم ازش خروجی داشته باشیم و بتونیم اون رو در سایتهای مختلف داخلی و خارجی با خیال اسوده جهت فروش قرار بدیم میشه از ابزار elementor pro در این زمینه استفاده کرد؟ (منظورم بدون کد نویسی و از صفر تا صد)

moossareza
moossareza
2 ماه و قبل

سلام. وقت بخیر.
من میخوام بعد از هر خرید، یک کوپن تخفیف با مدت زمان استفاده محدود به خریدار اختصاص بدم برای خرید بعدیش.
ممنون از راهنمایی تون.

کیوان
کیوان
2 ماه و قبل

با سلام، من میخوام برای پست اول که تو حلقه نشون میده بنویسه 1 برای دومی بنویسه 2 و به ترتیب بره.ممنون میشم جواب بدین خیلی لازم دارم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 ماه و قبل
پاسخ به  کیوان

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

محمد موسوی
محمد موسوی
3 ماه و قبل

سلام وقت بخیر. چطور میشه افزودن محصول به علاقه مندی ها و مقایسه محصول رو اضاف کنم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 ماه و قبل
پاسخ به  محمد موسوی

با سلام و خسته نباشید
برای پیاده سازی اختصاصی می بایست به PHP و Javascript تسلط کاملی داشته باشید. در غیر این صورت می توانید از پلاگین های زیر استفاده کنید.
https://wordpress.org/plugins/yith-woocommerce-wishlist
https://wordpress.org/plugins/yith-woocommerce-compare

sh.dehnavi
sh.dehnavi
3 ماه و قبل

آقای مظلوم سلام.
توی یکی از پروژه‌های وردپرس، کارفرما می‌خواد توی یه پیج فرانت‌اند، لیست محصولات ووکامرس اش رو ببینه و کنار هر محصول یه toggle button باشه که بتونه هر زمان دوست داشت، محصول رو موجود با ناموجود کنه. حتی بتونه با یه دکمه همه رو موجود یا ناموجود کنه.
.
چطور باید این کار رو کرد؟

ramy1908
ramy1908
5 ماه و قبل

درود
وقت بخیر و خسته نباشید
توی آموزش صحبتی در مورد تغییر تصویر محصول متغیر نشد، فایل نهایی پروژه رو هم تست کردم و این امکان رو نداره
چطور میشه همچین خاصیتی رو به قالب اضافه کرد چون صفحه محصول متغیر یکی از چالش بر انگیز ترین قسمت های ووکامرس هست
ممنون میشم آموزشی به صورت متنی یا ویدیو اضافه بشه به دوره آموزشی یا اگه دوره ای موجود هست در این زمینه لینک بدید
با تشکر

ramy1908
ramy1908
7 ماه و قبل

درود
وقت بخیر
ابتدا تشکر کنم بابت وقتی که برای تولید آموزش میگذارید و با قیمت معقول در دسترس عموم قرار میدید

من در کار با CMB2 دچار مشکل عجیبی شدم
به این صورت که فیلد تایپ file رو بدون مشکل برمیگردونه و در قالب تصویر رو نمایش میده، اما با فیلد تایپ های text و wysiwyg مشکل داره
چندین بار طبق آموزش پیش رفتم اما نتیجه ای نداشت، ممنون میشم راه حل رو بفرمایید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
7 ماه و قبل
پاسخ به  ramy1908

با سلام و خسته نباشید
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

ramy1908
ramy1908
5 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

با تشکر
این مورد هم برطرف شده بود دیگه مزاحم شما نشدم

hamid2520
hamid2520
7 ماه و قبل

ببخشید جلسات ۶۳.۶۴.۶۸.۶۹ دارای مشکل هست در فایل دانلود

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
7 ماه و قبل
پاسخ به  hamid2520

با سلام و خسته نباشید
مشکلی در دانلود یا نمایش دروس مشاهده نشده است.
فایل ضمیمه

bidak
bidak
7 ماه و قبل

رو این دوره هم یه تخفیف خوب بذارین

115web
115web
7 ماه و قبل

سلام مجدد استاد ، با عرض معذرت . اگه امکان داره یه دوره آموزشی رکورد کنید که باهاش بتونیم قالب هایی فروشگاهی رو با پلاگین دکان سازگار کنیم .
ممنون میشم اگه چنین دوره ای رو اظافه کنید .
با توجه به فروش قالب و افزونه های وردپرسی و فروش شگفت انگیز این قالب ها در مارکت های فروش قالب وردپرس قطعا قالب هایی که از پلاگین هاییی مثل دکان ساپورت میکنن داراری فروش بالاتری هستن ممنون میشم این مورد رو هم یه کمکی کنید .
امید وارم که سالی پر شور نشاط داشته باشید .
یا علی .

115web
115web
8 ماه و قبل

با سلام و وقت بخیر . خسته نباشید استاد .
استاد من بعضی موارد رو به صفحه محصول اضافه کردم که در حالت پیش فرض وجود نداشت .
من کد ها رو در مسیر پوشه ووکامرس و صفحه های مربوطه وارد کردم . یعنی عملا پوشه ووکامرس قالب رو کد هایی بصورت مستقیم به فایل هاش اضافه کردم .
الان هنوز هم که مشغول توسعه قالب هستم با خطای (پوسته شما دارای الگوهای قدیمی ووکامرس میباشد) روبه رو میشم .
که فک کنم باید فایل های ووکامرس قالب رو بروزرسانی کنیم . اما من داخلشون کد نوشتم . ؟ خواستم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم الان کد ها رو باید از طریق هووک ها وارد کنم .؟ یا باید مجددا کد هامو وارد فایل جدید ووکامرس قالب کنم .؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
8 ماه و قبل
پاسخ به  115web

با سلام و خسته نباشید
عیدتون هم مبارک باشه
همچنین بنده حقیر استاد نیستم…;):)
دو حالت داره. یا اینکه برخی از فایل های ووکامرس تغییرات مشخصی دارند. به طور مثال یک تابع حذف یا به شکل دیگه ای پیاده سازی شده که خب باید نسبت به فایل قبلی بررسی مقایسه ای داشته باشین. یک وقت هم هست صرفا به خاطر تغییر ورژن فایل چنین پیغامی را می دهد که خب این خیلی اهمیتی ندارد و صرفا با تغییر ورژن می توانید مشکل را برطرف کنید.

115web
115web
8 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام دوباره .
منبع مشخصی وجود داره داخل اینترنت که این تغییرات رو اعلام بکنه .؟
یعنی که بگه نسخه جدید ووکامرس چه تغییراتی داشته .؟ و ماهم به اعتبار اون سند تغییرات فایل های خودمون رو انجام بدیم .
ضمنا تشکر میکنم از دوره به شدت حرفه ای تون .

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
7 ماه و قبل
پاسخ به  115web

این لینک را بررسی کنید.

sajjadrezai5
sajjadrezai5
8 ماه و قبل

سلام مجدد
برای مثال بخش هایی که در function.php برای بخش صفحه تسویه حساب انجام دادید یا برخی از تغییرات دیگه که انجام دادید در فایل نهایی پروژه نیست اگه فایل کامل پروژه رو قرار بدید تمام تغییرات داخلش هست .
باز هم تشکر از شما

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
8 ماه و قبل
پاسخ به  sajjadrezai5

با سلام و خسته نباشید
عیدتون هم مبارک باشه
آره چون با دو روش روند شخصی سازی بخش تسویه حساب رو انجام دادیم. یکی از طریق هوک ها که از طریق این لینک می تونید مشاهده کنید و دیگری از طریق پلاگین Checkout Field Editor

sajjadrezai5
sajjadrezai5
8 ماه و قبل

سلام استاد عزیر
در صورتی که براتون مقدور است فایل نهایی پروژه را هم قرار بدید فایلی که گذاشتید آخر پروژه فایل نهایی نیست و خیلی از کارهایی که انجام دادید داخلش نیست لطفا فایل نهایی که همه تغییرات رو روش انجام دادید هم بفرستید با تشکر از لطف شما

hamids
hamids
9 ماه و قبل

با سلام خدمت ویلرن
قفل کردن جلسات مثل ویلرن می‌توانید از این لینک استفاده کنید.
http://hookr.io/functions/wc_customer_bought_product/

sajjadrezai5
sajjadrezai5
9 ماه و قبل

با سلام
چرا برای همه جلسات فایل کدی که نوشتید را قرار ندادید ؟؟
مثلا جلسات 66 یا 67 و خیلی جلسات دیگه کدش رو نگذاشتید هیچ دیگه هم نیست
ممنون میشم اگه این بخش ها رو هم قرار بدید . تشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  sajjadrezai5

با سلام و خسته نباشید
در فایل نهایی پروژه می توانید دریافت کنید.

dis_card
dis_card
9 ماه و قبل

میگم وقتی محصول رو فروش ویژه میکنیم میشه تایمر رو به نمایش داد
الان فقط می‌نویسه محصول ویژه

dis_card
dis_card
9 ماه و قبل

استاد ممنون میشم یه کلیپ آماده کنید برای اینکه بتونیم دسته بندی های پیش فرض رو تبدیل به منوی آبشاری یا مگا منو کنیم توی آموزش های شما منو رو میتونیم ادد کنیم ولی زیر منو رو توضیح ندادید توی وب وی لرن هم آموزش های که هست طبق تاکسانومی های جدید هست و نمیشه با پیشفرض انجامش داد ممنون میشم راهی هم برای این بهمون بگید سپاس

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card
dis_card
dis_card
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنون از شما عالی بود حل شد

dis_card
dis_card
10 ماه و قبل

بعد یه سوال دیگه پیش اومده برام من طبق آموزش های شما با هوگ کمترین مبلغ رو نشون میدم ولی وقتی صفرش میکنم صفر رو نمایش میده من می‌خوام وقتی صفر میشه اصلا نمایش داده نشه برای این باید چیکار کنم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

با سلام و خسته نباشید
برای حذف عدد 0 هوک داخل لینک زیر را در فایل functions.php قرار دهید.
WooCommerce Hide Price If Zero

dis_card
dis_card
10 ماه و قبل

سلام روز بخیر استاد
قبل از هر چیزی واقعا ممنونم از آموزش های عالیتون من بلاخره تونستم یه قالب کامل رو اختصاصی وردپرس رو طبق آموزش های شما درست کنم و از این بابت از شما واقعا ممنونم طوری آموزش دادید که به راحتی دیگه میتونم هر طرحی رو کد کنم
عالی و کامل و جامع بود ممنونم ازتون
S2ok.ir
سایت رو اینجا بارگذاری کردم ممنون میشم چکش کنید اگر مشکلی هست راهنمایی کنید
راستی به دو تا مشکل هم برخورد کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اول اینکه وقتی روی دکمه افزودن به سبد خرید کلیک میکنم یه پاپ آپ باز میشه که نمی‌خوام باز بشه دوم اینکه بعد از اینکه پرداخت رو به هر شیوه ای انتخاب میکنم همون صفحه سبد خرید ریلود میشه و وارد قسمت پرداخت یا اروری نمیشه ممنون میشم برای این دو مهم راهنمایی کنید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

با سلام و خسته نباشید
خوشحالیمون که دوره آموزشی تاثیر خوبی در روند پیشرفت شما داشته است.
اون پاپ اپ نیست و مربوط به alert هست. در فایل main.js در خط 321 با کلیک بر روی کلاس btn-add-to-cart چنین پیغامی نمایش داده می شود که می توانید حذف کنید.

dis_card
dis_card
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنون استاد اینکه وارد پروسه پرداخت نمیشه و هیچ پیغامی نمایش نمی‌ده از چبه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

درگاه بانکی وصل شده؟

dis_card
dis_card
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

پرداخت چک یا در محل رو انتخاب هم میکنم هیچ اثری نداره

dis_card
dis_card
9 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

اشکالش رو پیدا نمیکنم ممنون میشم کمکم کنید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

لطفا دوباره اطلاعات ورودی هاست و وردپرس را ارسال کنید.

dis_card
dis_card
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنون استاد حل شد تو کد های function یه جا اشتباه داشتم

miladof
miladof
10 ماه و قبل

سلام استاد وقت بخیر
ببخشید استاد این دوره بروز رسانی نمی‌شه با توجه به بروز رسانی وردپرس و ووکامرس و تغییراتی که الان صورت گرفته این امکان وجود نداره که بروز رسانی رو انجام بدید یا یک سری مواردی که جدید چه در وردپرس و چه در ووکامرس قرار گرفته به اون‌ها پرداخته بشه منظور از نظر کدنویسی هستش با تشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
10 ماه و قبل
پاسخ به  miladof

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد می کنم دوره آموزشی را مشاهده کنید. بروزرسانی های اخیر ، خللی در دوره آموزشی وارد نکرده و بروزرسانی ها مربوط به هسته ووکامرس بوده است.

ramy1908
ramy1908
11 ماه و قبل

درود
وقت بخیر
من فایل پروژه رو برای تست روی لوکال نصب کردم
نمایش درستی نداره، میخواستم لطف کنید پلاگین هایی که در طول دوره استفاده شده هم تو یه فایل زیپ قرار بدید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  ramy1908

با سلام و خسته نباشید
پلاگین CMB2 , Contact Form 7 , Woocommerce , Persian Woocommerce را می توانید از طریق بخش افزونه ها در وردپرس نصب نمایید.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل

سلام روز بخیر
من برای پیشنهاد شگفت انگیر از jquery.countdown استفاده کردم
طبق اموزش خیلی خوب شما پیش رفتم همه چیز خوب پیش رفت الا اونجایی که میخوام کد جاوا رو وارد فایل فوتر کنم
کد

<script>
$(document).ready(function () {
	
	$('.countdown-item').countdown('2021/12/30', function(event) {
  var $this = $(this).html(event.strftime(''
    + '<span>%H</span>  '
    + '<span>%M</span> '
    + '<span>%S</span> '));
});
});
</script>

رو وارد فایل footer.php که میکنم تایمر دیگه نمایش داده نمیشه
و لود نمیشه
ممنون میشم بررسی کنید مرسی

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.
ارسال از طریق picofile

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

https://uupload.ir/view/kalamarket_0hcp.rar/
فایل رو اینجا قرار دادم
ممنون میشم بررسی کنید
سپاس

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

فایل زیر را دانلود و فایل های مربوط به پروژه ها را جایگزین فایل های قبلی کنید.
دانلود فایل

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

عالی دستتون درد نکنه واقعا گل کاشتید
فقط ممنون میشم بفرمایید راه حل رو

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

موارد بسیار بود
به طور مثال نوع فیلد برای تاریخ پیشنهاد میشه از text_date استفاده کنید.
اسکریپتی که برای countdown در فایل main.js قرار دادین ، صرفا برای یک آیتم میشه در نظر گرفت و برای دیگر محصولات هم باز همین countdown تکرار میشه و شما باید اسکریپت رو داخل حلقه در فایل index-orders.php قرار بدین.
و …

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

و اینکه الان مشکل اینجاست که همه رو از یه تاریخ شروع میکنه و همه با هم یه تایم دارن

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

فایل index-orders رو بررسی کنید که حلقه ها به درستی قرار گرفته باشند.
اگر این فایل رو به درستی جایگزین کرده باشید ، نباید مشکلی وجود داشته باشد.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

حلقه به درستی قرار گرفته‌اند و فایل رو به درستی جایگزین کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست همه رو از یه تاریخ میخونه و استارت میزنه و همه با هم یه خروجی مشترک میدم به طور مثال 080512

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

پیشنهاد میکنم تم رو بیارید روی یک هاست تا مشکلتون رو رفع کنیم. چون همین تمی که اصلاح کردیم سمت لوکال ما مشکلی نداره.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام خدا قوت استاد
من تم رو روی یک هاست آپلود کردم
لطفا دو مورد رو چک کنید که این تایمر قسمت محصولات شگفت انگیز چرا همه با هم لود میشن و هر محصول به تنهایی قادر به گرفتن تایم خودش نیست
سوال دومم هم در مورد گالری تصاویر صفحه محصول است
هر کاری که فرمودید رو انجام دادم ولی باز گالری کار نمیکنه
لینک
این لینک رو بررسی کنید لطفا و واقعا ممنون میشم اشکال را بفرمایید

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

چک کردم وارد شد
اطلاعات ورودی (***)

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

دو مشکل پیش رو حل شد.
تم شما مشکلات بسیار فراوانی داشت و پیشنهاد می کنیم یک بار دوره آموزشی را به طور کامل مشاهده و تم مربوط به این دوره آموزشی را طراحی و پیاده سازی کنید و پس از آن تم مورد علاقه خود را طراحی و پیاده سازی کنید.
1- در فایل footer.php یک سری اسکریپت قرار دادین که اشتباه است. (تمامی فایل های css و js باید در صف قرار بگیرند که در تم شما منظور تابع kalabala_enqueue در فایل functions.php هست)
2- در فایل header.php یک سری فایل css قرار دادین که اشتباه است. (تمامی فایل های css و js باید در صف قرار بگیرند که در تم شما منظور تابع kalabala_enqueue در فایل functions.php هست)
3- یک سری از کتابخانه ها را دو بار در صف قرار دادین. به طور مثال jquery.countdown.js و countdown.min.js.
4- یک سری از کتابخانه ها را بی دلیل در صف قرار دادین و در جایی مشاهده نشده که از آن استفاده کرده باشید. به طور مثال nouislider
5- در فایل main.js حتما حتما شروع داکیومنت با jQuery و مقدار ورودی تابع هم $ باشد تا توابع اجرا شوند.
6- فایل main.js در وسط صف قرار دارد و این کار اشتباهی است. فایلی که در آن اجرای توابع کتابخانه ها صورت می گیرد ، حتما باید در پایین ترین بخش صف باشد.
7- در صورتیکه از wc-product-gallery-slider در فایل functions.php استفاده می کنید ، دیگر امکان شخصی سازی اسلایدر را در فایل های product-image.php و product-thumbnails.php در دایرکتوری single-product ندارید.

مشخص است که زحمت زیادی در خصوص طراحی و پیاده سازی تم دارید این نشان می دهد که نسبت به این حوزه علاقه مند هستید ، اما حتما در خصوص مرتب سازی فایل ها و بررسی هر کدی که می نویسید دقت نظر بیشتری داشته باشید.
به طور مثال ، اگر در خصوص کدهای js دچار مشکل شدید ، یا یک اسلایدر یا … به درستی کار نکرد ، حتما بخش Console مربوط به Devtools کروم را مورد بررسی قرار دهید. تمامی ارورهای مربوط به js در این تب نمایش داده می شود.
موفق باشید

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

واقعا ممنونم استاد
خیلی لطف کردید
سپاس بیکران از شما و دوره فوق جامعتون
در کنار آموزش های خوبتونن این پشتیبانی فوقالعادتون یه امتیاز ویژه برای ما دانشجویاست
ممنونم ازتون

333
333
10 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

گفت پیکو فایل

mohammad_tir69
mohammad_tir69
11 ماه و قبل

سلام وقت بخیر
این آموزش قدیمی نیست؟
هنوز هم طبق همین آموزش ها پیش بریم به برنامه نویسی وردپرس مسلط میشیم؟
تغییر نکرده وردپرس؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  mohammad_tir69

با سلام و خسته نباشید
نه تغییر خاصی نداشتیم و می توانید مشاهده کنید.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل

سلام و ممنون از دوره فوق‌العاده ای که تهیه کردید
یه سری سوال ها برام پیش اومده
من تو قالب html برای قسمت منو هم به تگ ul هم به li ,و هم به تگ a کلاس هایی تخصیص دادم
حالا می‌خوام این استایل ها رو فراخوانی کنم به مشکل بر خورد کردم فقط یا استایل به تگ container اعمال میشه حالا چه ul رو container قرار بدم چه li رو
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

با سلام و خسته نباشید
متوجه سوالتون نشدم
در صورت تمایل فایل پروژه را فشرده و برای ما ارسال کنید تا مشکلتون رو بررسی کنیم.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

یه آدرس ایمیل لطف میکنید؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

در همین بخش می توانید ارسال کنید.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام
این قالبیه که خریداری کردم و میخوام به ووکامرس تبدیلش کنم
https://khzweb.ir/kala/kalamarket_html.rar
و این قالبیه که تا حالا با آموزش های شما پیش رفتم
https://khzweb.ir/kala/kalamarket_html.rar
با منو ها به مشکل برخودم
با این هک

function add_additional_class_on_li($classes, $item, $args) {
    if(isset($args->add_li_class)) {
      $classes[] = $args->add_li_class;
    }
    return $classes;
}
add_filter('nav_menu_css_class', 'add_additional_class_on_li', 1, 3);
function add_menu_link_class( $atts, $item, $args ) {
  if (property_exists($args, 'link_class')) {
    $atts['class'] = $args->link_class;
  }
  return $atts;
}
add_filter( 'nav_menu_link_attributes', 'add_menu_link_class', 1, 3 );

تونستم منوی حساب کاربری رو درست کنم ولی منوی اصلی سایت رو نمیدونم واقعا دیگخ چیکار کنم
هر کاری میکنم راه نمی افته
ممنون میشم بررسی کنید
سپاس بیکران

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

در لوکال که مشکلی رو مشاهده نکردیم. ممکنه اختلال و مشکل از جای دیگری باشد
پیشنهاد میکنم تم رو بیارید روی یک هاست و دوباره بررسی کنید. در صورتیکه باز هم مشکل وجود داشت ، اطلاعات ورودی را ارسال تا مشکلتون رو رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

dis_card
dis_card
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام و ممنون از وقتی که گذاشتید
منو قالب لوکال به صورت مگا منو طراحی شده ولی منو ای که من الان تبدیل کردم ساده پیدا سازی شده و استایل ها رو نمیگیره
نمی‌دونم چطور باید همون منو رو مثل قالب html پیاده سازی کنم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  dis_card

خب ایرادی نداره شما که بالاخره باید هاست تهیه بفرمایید. پیشنهاد می کنم همین الان نسبت به این روند اقدام کنید تا سریع تر مشکلتون رو حل کنیم.

miladof
miladof
1 سال و قبل

سلام استاد وقت بخیر
استاد در این دوره برای قالب تنظیمات هم آموزش داده می‌شه؟
منظورم اینه که ما قالب‌های آماده‌ای که می‌خریم تنظیمات دارن و خیلی راحتی می شه خیلی از کارارو از طریق تنظیمات انجام دادم مثلاً آپلود فایو آیکون. این رو به عنوان مثال گفتم حالا تنظیمات بهتر و پیشرفته تر. اینکه وقتی برای یک شخصی فروشگاهی طراحی کردیم به راحتی بتونه سایتش رو مدیریت کنه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  miladof

با سلام و خسته نباشید
بله از طریق فریم ورک CMB2 تنظیمات تم پیاده سازی شده است.

frzh
frzh
1 سال و قبل

سلام
فايلها خيلي خوب و جامع بودن تا اينجا كه مطالعه كردم فق در فيلم شماره 45 دقيقه 4:30 ظاهرا فيلم خراب هست و صفحه سياه ميشود.اگه ميشه دوباره آپلودش كنيد

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  frzh

با سلام و خسته نباشید
ممنون از اطلاع شما. فیلم آموزشی را اصلاح خواهیم کرد اما نبود تصویر در این بازه زمانی صرفا مربوط به تدوین ویدیو هست و چیزی حذف یا قطع نشده و در دقیقه 5:10 ادامه همون تایمی هست که قطع شده.


2.4K
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx