• صفحه اصلی
  • آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع
avatar
  Subscribe  
Notify of
Hossein8092
دانشجو
Hossein8092

سلام میشه توی آموزش بگین چطوری مثل سایت خودتون برای آموزش های رایگان باید اول عضو شد بعد دانلود کرد و دیگه به تسویه حساب و اینا نرفت ممنون

omid
مهمان
omid

سلام و خسته نباشید داخل قسمت 85 و 86 مشکلی بوجود اومده برای من کدهارو مینویسم ولی وقتی از بهترین محصولات به به دوربین عکاسی میرم دسته های دوربین عکاسی رو برای من نشون نمیده و محصولات دیگه ار در اونجا واسم نمایش داده میشه

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
دقت کنید که این بخش محصولات مربوط به دسته بهترین محصولات هستن.

masoudzeini
دانشجو
masoudzeini

سلام ووکامرس اپدیت شده و محتویات فایل های مثل ارشیو پروداکت عوض شده و مثل توی فیلم نیست چیکار کنیم؟ ادامه دوره رو با ووکامرس اپدیت شده جلو میرید؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
دوره جدید رو مشاهده کنید.دوره قبلی برای کاربرانی هست که صرفا میخوان به فایل های قبلی دسترسی داشته باشند.
نسخه الان ووکامرس هم 3.4.0 هست که مشکلی نداره.

yashar 1384
دانشجو
yashar 1384

سلام. من در مرحله نصب cmb2 همه کار ها را انجام دادم ولی بجای آوردن منو تنظیمات سایت خطا از کد require ‘functions/f-settings.php’; را می دهد . اگر می شود کمک کنید

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
یا فایل f-settings رو ایجاد نکردین یا مسیردهی اشتباه است.
فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم.

pejman76
مهمان
pejman76

سلام اگه بخوام یه صفحه سینگل مثل سایت شما ایجاد کنیم آیا میشه همین ساختار ووکامرس رو ویرایش کرد یا باید از ابتدا باید ویرایش کرد.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
متوجه منظور شما نشدم. بیس وب سایت روی ووکامرس هست اما تغییرات گسترده ای داشته.

masoudzeini
دانشجو
masoudzeini

سلام خسته نباشید من مجبور به عوض کردن ویندوز شدم و فایل پروژه ام حذف شد ممکنه شما فایل پروژه رو تا جایی که انجام دادید بفرستید؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
اندکی صبر سحر نزدیک است…;):)

hamids
دانشجو
hamids

سلام در جلسه 50 برای بحث حذف فروش ویژه
اول میاین remove میکنین بعد کدشو پاک میکنین
چرا؟

ali
ادمین
ali

مشکلی نیست. ما قبل از آموزش یک دور کد رو تست میکنیم که مشکلی در روند آموزش نباشه و دلیل اینکه حذف کردیم این بود که اطلاعات کش شده بود.

hamids
دانشجو
hamids

سلام و خدا قوت
من برای پیاده سازی پیشنهاد شگفت انگیز از آموزش قبل استفاده کردم و همینطور از کتاب خونه simple-timer قبلی
کتابخانه جدید ارور میداد.
میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد از کتابخانه نسخه قدیمی استفاده کردم.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
چه اروری؟

hamids
دانشجو
hamids

سلام
بعد از اتمام پیشنهاد

ali
ادمین
ali

یک دستور شرطی بزارید. زمانی که تایمر به اتمام رسید دیگه اون بخش رو نمایش نده.

reza84
دانشجو
reza84

سلام
در صفحه ثبت‌نام چطوری فیلد ایمیل رو به فیلد شماره تلفن تغییر بدیم؟

nadiaam
دانشجو
nadiaam

سلام و خسته نباشید
می تونم بپرسم ادامه قسمت های مربوط به این دوره تا چه زمانی روی سایت قرار میگیره؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
دروس جدید منتشر شد

hamids
دانشجو
hamids

سلام پیاده سازی نمودار قیمت به چه شکلیه

115web
دانشجو
115web

با سلام و وقت بخیر .
در پایین دوست عزیز فرمودند که با آپدیت جدید ووکامرس آیا قالب بهم ریخته میشود …؟؟؟شما نیز درجواب فرمودید که امکان دارد که برای برخی از فایلها انجام بشه ….؟؟؟
حالا سوال من اینه که آیا واقعا طراح های که در سایتهای فروش قالب هستند مثل (ژاکت) آیا همین کار رو انجام میدند .
من که چندین بار گرفتم و ووکامرس آپدیت شد . ندیدم که قالب ناهماهنگی داشته باشه .
ولی در موارد خیلی کم دیدم .
حالا میشه بگید که این طراح ها چه روشی استفاده میکنند که در 90درصد اوقات هماهنگه ….(البته من میدونم که شما گفتید گاهی اوقات اتفاق میفده .)

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
لزوما هربار که ووکامرس آپدیت میشه همه فایل های اون تغییر پیدا نمیکنن و در هر بروزرسانی ممکنه برخی از فایل ها آپدیت بشن.

hamids
دانشجو
hamids

سلام نمیشه هم تصویر شاخص محصول باشه هم اسلایدر

hamids
دانشجو
hamids

سلام خدمت ویلرن
هنگام ویرایش فایل های ووکامرس بعد از آپدیت های جدید ووکامرس محتوای فایل ها تغییر میکنه

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
محتوای برخی از فایل ها بله.

reza84
دانشجو
reza84

سلام
اگر بخواهیم فیلد جدیدی که خودمان در صفحه checkout اضافه کردیم را در قسمت پیشخوان /کاربران / همه کاربران هم نمایش بدهیم از چه روشی باید استفاده کنیم؟

mtrezaei
دانشجو
mtrezaei

سلام
اگر امکان داره آموزش ارتباط صفحه ساز هایی مثل ویژوال کامپوزر یا المنتور یا سایت اورجین رو در پیاده قالب هم در مسیر آموزشی قرار بدید
یا اضافه کردن المنت های جدید اختصاصی خودمون به ویژوال کامپوزر

reza84
دانشجو
reza84

سلام خسته نباشید
برای اینکه در صفحه محصول یک فیلد اختیاری مانند فیلد select box یا radio button اضافه کنیم تا کاربر بتونه انتخاب کنه چه روندی رو باید طی کنیم؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
خب چه فیلدی؟ طبیعتا اون فیلدی که شما میزارید باید یک عملیاتی روش انجام بشه…

reza84
دانشجو
reza84

مثلا چندتا checkbox که کاربر بتونه انتخاب کنه چیزی که براش قرار روی تی شرت چاپ بشه بالای تیشرت باشه یا پایین تیشرت باشه و یا پشت تیشرت چاپ بشه که بصورت اختیاری باشه و تاثیری هم در قیمت نهایی محصول نداشته باشه یعنی فقط توسط این چک باکس ها کاربر بصورت اختیاری بتونه دقیقا اون جایی که میخواد نوشته روی تیشرتش چاپ بشه رو بتونه انتخاب کنه

ali
ادمین
ali

ساده ترین روش این هست که ویژگی های بالا و پایین تی شرت رو هم به ساختار محصول متغییر اضافه کنید اما قیمت رو یکسان در نظر بگیرید.
میتونیم این درخواست شما رو به عنوان یک درس جداگانه در صف آموزش ها قرار بدیم.

reza84
دانشجو
reza84

ممنون میشم

pejman76
دانشجو
pejman76

با سلام من پلاگین compare رو نصب کردم ، دکمه مقایسه در صفحه محصول اضافه شده اما وقتی روش کلیک می کنم ریدایرکت می کنه به صفحه اصلی سایت. می تونه مشکل از لوکال هاست باشه؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
ممکنه هم از سمت پلاگین باشه هم از سمت لوکال یا حتی پیوندهای یکتا
تم رو در یک هاست لانچ کنید احتمالا مشکل برطرف بشه.

reza84
دانشجو
reza84

سلام
تمام لینک های سی اس اس و جی اس داخل سند وارد شده اما کروسل اسلیک نمایش داده نمیشه در ضمن کلاس هم به div مورد نظر دادم و همچنین اسکریپت مخصوص اسلیک را هم داخل فایل js قرار دادم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم.

omidbagheri
دانشجو
omidbagheri

با سلام کتابخانه سلکتت 2 رو که به فایل ایندکس . جی اس اضافه میکنم اسلایدر صفحه سینگل محصول بهم میریزه و خود سلکت هم تعغیری نمیکنه !

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم.

omidbagheri
دانشجو
omidbagheri

سلام
بیشتر درس ها فایل های پروژه رو ندارن ، چرا ؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژه نهایی منتشر خواهد شد.

omidbagheri
دانشجو
omidbagheri

ولی ما الان به فایل پروژه نیاز داریم برای رفع خطا هایی که پیش میاد

voryaarj
دانشجو
voryaarj

با سلام وخسته نباشید در آموزش قدیمی طراحی سایت دوره قدیمی در قسمت 69 که لوگوی سایت رو پویا سازی میکنید واسه شما بدون مشکل کار میکنه ،
منم کلا اومد کد های خود شما رو گداشتم ولی توی پنل ورد پرس تنظیمات قالب مث عکس که اتچ کردم شده و توی سایت مث عکس دومی

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
به جای استفاده از فریم ورک از پلاگین CMB2 استفاده کنید و در این صورت دیگه نیازی به دایرکتوری cmb2 در داخل تم نیست.

hamids
مهمان
hamids

سلام خدمت ویلرن
دوره های جدید را کی بارگذاری میکنید.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
در حال انتشار دروس هستیم.

hamids
دانشجو
hamids

ممنون بابت تمام زحماتتون

reza84
دانشجو
reza84

داخل فایل index.js دستور $(‘select’).select2(); را وارد میکنم اما ساختار selectها تغییر نمیکنه داخل فایلهای پروژه داخل فایل function.php دیدم که کتابخانه select2 را وارد کردید. سوالم اینه که اگه خود ووکامرس از کتابخانه select2 استفاده میکنه پس چرا داخل فایل function .php مجدد این کتابخانه را لود کردید در حالیکه داخل ویدیو 56 فرمودید که خود این کتابخانه را ووکامرس استفاده میکنه و فقط باید داخل فایل index.js تابعش را فراخوانی کنیم؟

ali
ادمین
ali

این روندی که میگم انجام بدید.
کتابخوانه select2 رو حتما تو فایل functions.php قرار دهید تا ووکامرس این فایل رو بشناسه و از طریق خود پلاگین این کتابخوانه لود بشه.دو بار این فایل لود نمیشه و اگر هم view page source رو بزنید ، میبینید که کتابخوانه از طریق پلاگین ووکامرس لود شده.

omidbagheri
دانشجو
omidbagheri

چطور باید
کتابخوانه select2 رو حتما تو فایل functions.php
رو قرار بدیم؟

ali
ادمین
ali

خیلی سادست
فقط لازمه تو صف مربوط به فایل های js در تابع welearn_enqueue قرار دهید.

reza84
دانشجو
reza84

سلام
چرا وقتی محصول متغییر تعریف میکنم و برای هر کدام قیمت متفاوت در نظر میگیرم در صفحه محصول کادر کرکره ای که برای ویژگی محصول متغییر نمایش داده میشه وقتی هر کدام از ویژگی ها را انتخاب میکنم قیمت مختص به اون ویژگی را نمایش نمیدهد ؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
یکم قضیه رو پیچوندین متوجه نشدم…دی
لطفا واضح تر توضیح دهید.

reza84
دانشجو
reza84

طبق فیلم آموزشی قسمت 56 جلو رفتم . محصول متغییر را تعریف کردم اما در صفحه محصول وقتی کادر مربوط به محصول متغییر نمایش داده میشه روی هر کدام از ویژگیها که کلیک میکنم قیمت برای من تغییر نمیکنه و یک قیمت ثابت را برای من نمایش میدهد؟!
فایل تصویر ضمیمه شد

0101.JPG
ali
ادمین
ali

فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم.

mrahmad
دانشجو
mrahmad

سلام و خسته نباشید یه راهنمایی میخواستم من عضو دوره قبلی بودم و الان قسمت 55 دوره قبلی هستم و حدودا 90 قسمت مونده متوجه شدم اموزش و کاملا بروزرسانی کردید همه چی عوض شده و خیلی هم کوتاه تر شده.الان موندم دوره قدیمی رو تموم کنم یا بیام جدیده رو از اول دوباره ببینم !!؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم حتما دوره جدید رو مشاهده کنید.

nadiaam
دانشجو
nadiaam

سلام عرض خسته نباشید
آموزشهای بخش ووکامرس ورژن قبلی خیلی متفاوت با ویدیوهای جدید. ادامه ویدیو ها رو چه مدت دیگه ای بر روی سایت قرار می دید؟
ممنون

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم دوره بروزرسانی شده رو مشاهده کنید.

nadiaam
دانشجو
nadiaam

درسته، دوره های جدید فعلا تا جلسه 66 بیشتر بروز رسانی نشده

hamids
دانشجو
hamids

سلام فایل های خام رو نمی‌گذارید برای دانلود

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژه رو برای دانلود در دوره آپ خواهیم کرد.

mostafa1366r
دانشجو
mostafa1366r

سلام استاد
من تو پروژه ام صفحه بلاگ و سینگل بلاگ طراحی کردم ولی نمیدونم چطور صفحه وبلاگ رو به ایتم منوهام متصل کنم.این مشکلو هم برای صفحه تماس با ما و درباره ما هم دارم.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژتون رو فشرده و برای ما ارسال تا مشکلتون رو برطرف کنیم.

mostafa1366r
دانشجو
mostafa1366r

سلام استاد فایل پروژه را براتون ارسال کردم.اگه زحمتی نیست پیج blog.html را به مقالات اموزشی در منو متصل کنید.یک قسمت پرسش وپاسخ (answer.html و singel-answer.html و question.html و ) به نام معمارشو هم دارم که میخاستم ببینم نیاز به پلاگین داره؟
یک تشکر ویژه هم میکنم بابت پاسخگویی به سوالات

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
لطفا سوالتون رو در دوره مرتبط مطرح کنید.

mostafa1366r
دانشجو
mostafa1366r

سلام استاد.خب من همینکارو کردم.این دوره رو تهیه کردم و به این مشکلی که قبلا گفته بودم خوردم شما هم گفتین فایل پروژه رو ارسال کنید تا مشکلتونو حل کنم

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
حقیر استاد نیستم.
سوالاتتون مرتبط با دوره نیست که بتونم بهتون کمکی کنم.

mostafa1366r
دانشجو
mostafa1366r

علی جان.من که نمیفهمم منظورتون از مرتبط نبودن چیه.فکر کنم چون پروژه اموزشی نبوده و پروژه خودم بوده اینو میگید.مشکلی نیست فقط اگه یک راهنمایی کنید یا لینکی برای مطالعه معرفی کنید ممنوننتون میشم.

ali
ادمین
ali

اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم.

omidbagheri
دانشجو
omidbagheri

سلام خسته نباشید
من ورد پرس رو روی هاست اشتراکی نصب کردام و قالب رو هم نصب کردام ولی موقع ورود بهم اجازه ورود نمیده و خطای کوکی ها رو میگیره لطفا راهنمایی کنید این مسئله خیل مهمیه

Opera Snapshot_2020-05-08_123310_asanbaweb.ir.png
ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
1 – اطمینان حاصل کنید که کوکی مرورگر شما ست و فعال باشد.
2 – در صورتیکه کوکی ست بود ، نام دایرکتوری plugins رو تغییر دهید و سپس بخش لاگین رو دوباره تست کنید. اگر مشکل برطرف شد طبیعتا یکی از پلاگین های شما مشکل داره که باید بررسی کنید.
3 – در صورتیکه با تغییر نام دایرکتوری plugins باز هم مشکل پابرجا بود ، اینبار نام دایرکتوری تم فعال رو تغییر دهید و سپس بخش لاگین رو تست کنید. اگر مشکل برطرف شد احتمالا مشکل از فایل functions.php هست و باید کدی که در فایل ضمیمه قرار دادیم رو در داخل این فایل قرار دهید.
دانلود فایل ضمیمه