• صفحه اصلی
  • آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع
avatar
  Subscribe  
Notify of
moossareza
دانشجو
moossareza

سلام. وقت بخیر.

من میخوام برای هر محصول یک فیلد برند هم داشته باشم. به این صورت که:
-بتونم لیستی از چند برند رو در صفحه اصلی بیارم و یک لینک بذارم به صفحه ای که تمام برند ها توش هستند.
-موقعی که دارم محصول اضافه میکنم، برند رو هم انتخاب کنم(از توی یه select box).
-توی صفحه single محصول، در کنار دسته بندی های محصول یک فیلد هم داشته باشم که برند رو نشون بدم که لینک بشه به تمام محصولات اون برند(مشابه دسته بندی ها ه لینک میشند به صفحه ای که تمام محصولات با اون دسته بندی هستند.)

متوجه هستم که سوالات دارای جزییات زیادی توی پیاده سازی هستند. برای همین یک توضیح کلی و راهکار مناسب و بهینه بدین کافیه برام. چندتا کلمه کلیدی.
ممنون از شما.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
خب برای اینکه کاربر بتونه برند رو هم انتخاب کنه ، طبیعتا نیاز دارید یک ویژگی به عنوان برند ایجاد و تمام برندها رو در این بخش وارد کنید و پس از آن یک محصول متغییر ایجاد و برندهای موردنظرتون رو به محصول نسبت دهید.
اما برای اینکه بتونید محصولات هر برند رو در صفحه مورد نظر نمایش دهید ، خیلی راحت میتونید یک دسته برند ایجاد و هر برند رو به عنوان زیردسته این بخش ایجاد کنید.

moossareza
دانشجو
moossareza

ممنون.
به نظرتون یک taxonomy برای برند ایجاد کنم راه حل مناسبیه؟ همه این نیازهایی رو که گفتم پوشش میده؟

ali
ادمین
ali

به نظرم نیازی به تکسونومی جدا ندارید و همون تکسونومی product_cat نیازتون رو برآورده میکنه.

hosseink
مهمان
hosseink

سلام خسته نباشید.من صفحه فروشگاه رو خودم کد نویسی کردن یه مشکل دارم اون هم این است که محصولات زمانی که صفحه لود میشه از سمت راست چیده میشن وبعد از این که صفحه لود شدبعد از چند ثانیه درست برعکس میشه ومحصولات سمت راست به سمت چپ میرن. تو عکسی هم گذاشتم مشخصه که عکس لوگوی ووکامرس اول سمت راست بود بعد سمت چپ رفت لطفا راهنمایی کنید دایرکشن رو هم سمت راست دادم.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
تصویری بارگذاری نشده است.
پیشنهاد میکنم اطلاعات ورودی هاست و وردپرس خود را ارسال تا مشکلتون رو بررسی کنیم.

sh.dehnavi
دانشجو
sh.dehnavi

سلام دوباره آقای مظلوم عزیز. اگر خاطر تون باشه، توی صفحه ویرایش هر محصول ووکامرس، بخشی هست که ما می‌تونیم Regular Price رو وارد کنیم و یه فیلد هم برای ورود Sale Price (همون قیمت تخفیف) هست و در کنار اون هم می‌تونیم برای اون تخفیف، Schedule کنیم. ای بخش به ما کمک می‌کنه که محصول‌های دارای تخفیف مون رو به راحتی مدیریت کنیم.
ما با استفاده از کوئری‌هایی که توی لینک زیر هست، به سادگی می‌تونیم لیست محصول‌هایی که دارای تخفیف هستن و به اصطلاح، on sale هستن رو به دست بیاریم و نمایش بدیم.
https://stackoverflow.com/questions/32997636/woocommerce-display-only-discounted-product-in-list
ولی خب، مسئله‌ای که هست، من می‌خوام که برای این محصول‌هایی که تخفیف دارن و schedule هم شده‌اند، CountDown Timer هم داشته باشم. یعنی کاربر بدونه که این محصول، تا کی، تخفیف داره؟
این امکان رو من چطور می‌تونم اعمال کنم؟

ممنون

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
میتونید از این لینک استفاده کنید.

clipamooz
دانشجو
clipamooz

سلام میخواستم درگاه بانکی درخواست کنم که در فرم ثبت نام آدرس callback رو میخواد رفتم در تنظیمات درگاه ووکامرس گزینه ای برای callback نداره
چه کنم؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فیلد callback رو میتونید رو دامین اصلی وب سایت قرار دهید. به طور مثال callback وب سایت example.com همین example.com هست.

sh.dehnavi
دانشجو
sh.dehnavi

آقای مظلوم عزیز سلام. وقت تون به خیر. من دوره ووکامرس تون رو دیدم. خیلی خوب و عالی بود. ولی یه سوال داشتم.
برای ساخت تم برای ووکامرس، شما رفتید سراغ پوشه woocommerce و اون رو پروژه اضافه کردید و بعد، فایل‌های ووکامرسی رو نیاز داشتیم رو دونه‌دونه ویرایش کردید. ولی سوال من این هست که اگر ما برای صفحه محصول، یه فایل به نام single-product.php رو در کنار فایل single.php بسازیم و توی اون از هوک‌ها و… ووکامرس استفاده کنیم، بهتر نیست؟ یعنی دیگه مثلا کاری به فایل تب‌ها نداشته باشیم و خودمون توی همون فایل، تب‌ها رو هم اضافه کنیم و… این جوری آدم می‌دونه حداقل چی کار می‌کنه ولی وقتی که هی فایل یه فایل می‌شیم، گیج می‌شه.
برای آرشیو محصول هم مثلاً فایل archive-product.php رو بسازیم و همین کار رو بکنیم.
نظر تون چیه؟ من قصد ام این هست که برای صفحه محصول و آرشیو … هر کدوم شون، بشه یه فایل.
ممنون

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
ترجیح بر این هست تو ساختار ووکامرس بمونیم و فایلی رو از دایرکتوری woocommerce بیرون نیاریم. دلیل هم به این برمیگرده که قطعا دچار مشکلاتی خواهیم شد که قابل حل هست ، ولی بهینه نیست.
هر تغییراتی هم که بخوایم داشته باشیم چه از طریق هوک ها و چه از طریق CSS طبیعتا قابل انجام هست.

clipamooz
دانشجو
clipamooz

یک پیشنهاد هم داشتم سوالاتی که خودم پرسیدم در پنل کاربریم بیاد یا بعضی از سوالاتی که دیگران پرسیدند بتوان به عنوان علاقه مندی در پنل کاربریم ببینم

clipamooz
دانشجو
clipamooz

سلام به ایرور نگاه کنید ببنید چطور با اینکه آدرس رو وارد کردم بازهم ایرور لطفا برای ادامه یک آدرس وارد کنید. رو می دهد.

address.png
ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
برای حل این مشکل در بخش کنترل پنل وب سایت وارد ووکامرس / پیکربندی شده ، تب همگانی را بزنید و گزینه مکان پیش فرض مشتری را به ” آدرس اصلی فروشگاه ” تغییر دهید.

versa
دانشجو
versa

سلام میخواستم بدونم آموزش ووکامرس جدید است و با بوت استراپ 5 هم طراحی کردید
من کد های بوت استراپ 5 رو تازگی یه فروشگاه زدم
ولی مشکل اینه خیلی با تبدیل کردن قالب به ووکامس مشکل دارم میخواستم بدونم آموزش شما جدید است. ممنون میشه جواب بدین خیلی برام مهم است.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
خیر Bootstrap 5 هنوز Stable نیست و صرفا نسخه beta آن منتشر شده. پس از آنکه این نسخه نیز Stable شد ، حتما دوره را بروزرسانی خواهیم کرد.

versa
دانشجو
versa

سلام
چرا از سال 2021 نسخه نهایی اومده بیرون
و یکی 2تا سایت ایرانی هم شروع کردن به آموزش bootstrap 5
لطفا دوره رو بروز کنید و قالب فروشگاهی رو دوباره با امکانات بیشتر آموزش بدین ممنون
اگر بروز کردید اولین نفر هستم خریداری میکنم
لطفا بروز کنید خیلی لازم دارم

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
تاکید میکنم که Bootstrap 5 هنوز Stable نیست و نسخه v5.0.0-beta1 هست. زمانی که نسخه نهایی منتشر شد ، نسبت به بروزرسانی دوره اقدام می کنیم. در حال حاضر این دوره آموزشی و دوره آموزشی بوت استرپ هیچ مشکلی ندارن و به راحتی میتونید مشاهده کنید.
اگر هم فریم ورکی بروزرسانی میشه مبناش این نیست که همه چی آن تغییر می کند و بسیاری از کامپوننت ها و گرید اصلی با تغییرات عمده ای مواجه نیستن و صرفا ممکنه تغییرات CSS داشته باشیم و یک سری کامپوننت نیز اضافه شود.
البته که در نسخه جدید فریم ورک ما شاهد مهاجرت به جاوااسکریپت بیس هستیم. البته که هنوز هم باید منتظر نسخه اصلی فریم ورک باشیم و پیشنهاد نمیشه از نسخه beta جهت ضبط دوره آموزشی استفاده کنیم.

hamids
دانشجو
hamids

سلام به ویلرن عزیز
چرا موقع لود سایت قسمت هایی که با کتابخانه slick ساخته شده اند به صورت اسلایدری نیست ولی بعد از لود درست می‌شود.
این مشکل را چگونه درست کنیم.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم قبل از لود اسکریپت مربوط به slick یک لودر قرار دهید.
فایل ضمیمه را دانلود و بررسی کنید.
دانلود فایل ضمیمه

Navab98
دانشجو
Navab98

سلام و عرض ادب . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سوال در قالب تصویر ارسال شد

sss.PNG
ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
آره ، اصلا میتونیم هیچ هوکی در خصوص تغییرات ظاهری نزنیم و با inspect و پیدا کردن کلاس یا آیدی مورد نظر CSS خودمون رو اعمال کنیم.در مورد سوالی که فرمودین هم میتونیم فایل price.php رو در دایرکتوری woocommerce بخش global قرار بدیم و تغییر بدیم.
از طریق هوک هم چنین امکانی رو میتونیم داشته باشیم. این مورد رو هم دقت داشته باشید که ووکامرس در تمام بخش های خود امکان هوک زدن رو قرار نداده و کمی محدودیت در این زمینه وجود داره که البته اگر به PHP تسلط کافی داشته باشید ، میتونید تغییرات مدنظرتون رو اعمال کنید که در این دوره آموزشی ما چنین روندی رو انجام ندادیم به دو دلیل. طولانی شدن دوره آموزشی و پیچیده شدن سطح آموزش…

Navab98
دانشجو
Navab98

سلام ممنون استاد. آیا می تونید یه منبع ترجیحا فارسی معرفی کنید که به طور کامل آموزش داده باشه چطور قالب وکامرس رو شخصی سازی کنیم. البته بدون افزونه مثلا افزونه ای که برای قالب استرفرانت هست مد نظرم نیست . اینکه چطور قالب خودمون رو روی وکامرس سوار کنیم. مثل همین کاری که اینجا داریم انجام می دیم ولی بیشتر ….

ali
ادمین
ali

متاسفانه محتوای مفیدی رو شخصا تا الان پیدا نکردم.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام خسته نباشید
برای ساخت صفحه category یک custom post type مشکل دارم دو پست تایپ جدید تعریف کردم و یک فایل با نام category.php وقتی روی دسته بندی نوشته ها می زنم مشکلی نداره نشون میده ولی وقتی روی پست تاپ های سفارشی میزنم هدر فوتر سایدبار میان ولی پست های مرتبط نمیان
باید در اون فایل category.php چیز خاصی بزنم مثلا این پست تایپ هارو پشتیبانی کنه یا فایل جدیدی برای صفحه دسته بندی اون ها بسازم؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
زمانیکه یک پست تایپ ایجاد میکنید ، آیا یک تکسونومی هم ایجاد می کنید یا از همون category معمول استفاده می کنید.
پیشنهاد میکنم حتما دوره آموزشی جامع تکسانومی ها در وردپرس WordPress Taxonomies را مشاهده کنید.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام و وقت بخیر
این فایل فرستادم در functions.php برای تعریف پست تایپ می باشد

ali
ادمین
ali

خب اوکی بحثی نیست. پست تایپ رو ایجاد کردین. حالا قصد دارید از category خود پست استفاده کنید یا یک تکسونومی اختصاصی ایجاد کنید.
پیشنهاد بنده که ایجاد یک تکسونومی اختصاصی هست.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

چون از تابع the_category در بالای پست تایپ استفاده میکنم و برای breadcrumb هم یک کد زدم که از دسته بندی میخونه مجبورم از category پست استفاده کنم مشکل من الان اینه چطوری نشون بدم دسته بندی رو وقتی بدون کوئری در برگه category.php از حلقه استفاده می کنم پست تایپ خودم را نمیاره وقتی هم از کوئری استفاده می کنم و در array سه تا پست تایپ رو میزنم همه ی پست های این سه پست تایپ رو نشون میده

ali
ادمین
ali

خب به نظر میرسه صرفا کمی گیج شدین و طبیعی هم هست.
پیشنهاد میکنم اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال کنید تا مشکلتون رو بررسی و رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

sacleq
دانشجو
sacleq

با سلام ممنون از دوره خوبتون

فقط خواستم تو ویدوهای بعدی روش گذاشتن پرداخت در محل بر اساس شهر خاص (نه استان) رو بگین ممنون میشم

smrtheme
دانشجو
smrtheme

سلام خسته نباشید، عضویت سایتتون با چه افزونه ایه
و
اینکه چه افزونه ای مثل دیجیتس هست که رایگان باشه

Hossein8092
دانشجو
Hossein8092

سلام وقتتون بخیر
من توی صفحه محصولات میخواستم از فیلتر قیمت استفاده کنم ولی اسلایدر قیمت نشون داده نمیشه.
این مشکل رو هم با اسلایدر پیشفرض خود ووکامرس دارم و هم با افزونه yith woocommerce product filter و به طور کلی نمایش داده نمیشه
ممنون

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی کنیم.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام وقتتون بخیر
یک منو رو نتونستم داینامیک کنم خیلی پیچیدست هر تگ کلاس های زیادی داره و علاوه بر کلاس data-toggle داره لطفا انجام بدید یا راهنمایی کنید
با تشکر

nadiaam
دانشجو
nadiaam

سلام روزبخیر
محصولات مرتبط به طور پیش فرض در سه ستون نمایش داده میشن ، می خوام چهار ستونه باشه. از این هوک استفاده می کنم ولی عمل نمی کنه! علاوه بر این تنظیمات خاصی داره؟ و یا نیاز به تغییر چیز دیگه ای هست؟
function woo_related_products_limit() {
global $product;

$args[‘posts_per_page’] = 6;
return $args;
}
add_filter( ‘woocommerce_output_related_products_args’, ‘jk_related_products_args’, 20 );
function jk_related_products_args( $args ) {
$args[‘posts_per_page’] = 4; // 4 related products
$args[‘columns’] = 4; // arranged in 2 columns
return $args;
}

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
اطلاعات ورودی هاست رو ارسال تا مشکلتون رو رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

nadia
مهمان
nadia

متاسفانه نمی تونم آدرس سایت بفرستم چون مال خودم نیست، من مشکل با css رفع کردم.ممنون از توجه تون

ali
ادمین
ali

در صورتیکه اطلاعات ورودی رو ارسال کنید ، ما این اطلاعات رو به عموم نمایش نمی دهیم. از این بابت نگران نباشید.
خوشحالیم که مشکلتون برطرف شد.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام اقای مظلوم
من یک قالب html دانلود کردم با cmb2 دارم به وردپرس تبدیل میکنم صفحه اصلی داره تموم میشه قسمتاش فقط این قالب صفحات html زیادی داره که پسوند فایلارو به php تغییر دادم و تابع هدر و فوتر هم گذاشتم ولی جز برگه های سایت حساب نمیشه که بتونم وارد اون ها بشم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فرض کنید یک صفحه ای داریم به نام درباره ما با اسلاگ about. طبیعتا باید یک فایل به نام page-about.php باید ایجاد کنید.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام
منظورتون اینه از داخل پیشخوان یک برگه با پیوند یکتا about بسازم بع نام فایل html خودم رو به page-about.php تغییر بدم؟

ali
ادمین
ali

آره. پس از اینکه این کار رو انجام دادین ، حتما پیوندهای یکتا رو بروزرسانی کنید.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

همه رو انجام دادم درست شد فقط صفحه 404 مونده هر دفعه پیوند یکتا 404 میزارم ولی خود به خود میشه 2-404

ali
ادمین
ali

دلیلی نداره برای صفحه 404 یک برگه ایجاد کنید. وردپرس فایل 404 رو میشناسه و نیازی به برگه نیست.

esee_sf
دانشجو
esee_sf

سلام میشه تمام پلاگین هایی که مورد نیاز این قالب هست رو بگین؟
با تشکر

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
Woocommerce
Persian Woocommerce
Contact Form 7
CMB2

احسان
مهمان
احسان

سلام وقت بخیر
آیا این دوره به درد فروشگاهی که از صفر با المنتور طراحی شده هم میخوره؟
واقعیتش من html و css و responsive رو اونقدری مسلط نیستم که بتونم قالب یک سایت کامل رو آماده کنم. همچنین بدلیل تجربیات بسیار بد، زیاد تمایل ندارم که طراحی قالب رو به یک فریلنسر یا یک شرکت طراحی بسپارم.
به همین دلایل تصمیم گرفتم که کارم رو با المنتور پیش ببرم که برای اوایل کار سایت خیلی هم خوب جواب میده.
حالا اگر بتونم در کنار المنتور، بخشهای مورد نیاز ووکامرس رو خودم بصورت اختصاصی کدنویسی کنم خیلی خوب میشه.
تا محبور نباشم بابت هر عملکرد کوچک و بزرگی دنبال افزونه باشم. مثلا اختصاصی سازی روشهای حمل و نقل، یا افزودن یک عملکرد خاص به پنل کاربر، یا هر چیز دیگری…
آیا این کار شدنیه؟
با سپاس

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
به نظر نمیرسه این دوره آموزشی مناسب شما باشه مگر اینکه به زبان های HTML , CSS تسلط خوبی داشته باشید. برای پیاده سازی نیازمندی های خودتون هم طبیعتا حتما باید به زبان های HTML , CSS , Javascript , PHP تسلط کافی داشته باشید.
به همین جهت پیشنهاد میکنم فروشگاه اینترنتی خودتون رو به شکل پایه طراحی و پیاده سازی کنید و برای کانفیگ یک سری از بخش ها یا افزودن یک سری امکانات از یک برنامه نویس بهره ببرید.

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام وقتتون بخیر
یه سوالی داشتم در رابطه با تابع dynmaic_sidebar برای فوتر
یک فوتر دارم با این کد ولی نمیدونم کلاس هایی که برای هر بخش فوتر هست چطور بدم . 4 تا بخش کردم فوتر رو ولی بازم داخل هر بخش کلاس های زیادی هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
فایل ضمیمه را دانلود و بررسی کنید.
1- برای بخش footer-info از ساختار تنظیمات CMB2 استفاده کنید. پیاده سازی این بخش با ابزارک توجیه نداره و با CMB2 خیلی راحت تر قابل پیاده سازی هست.
2- برای بخش منو شما اومدین و از آیکون در خود ساختار HTML استفاده کردین. این کار روند ایجاد ابزارک فهرست رو دچار مشکل میکنه. برای همین اگر قصد استفاده از آیکون کنار هر آیتم منو دارید ، حتما از طریق after before در CSS برای نمایش آیکون استفاده کنید.
فایل ضمیمه

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام اقای مظلوم
بله با cmb2 انجام دادم مشکلم حل شد بی نهایت ممنون
اقای مظلوم بهترین افزونه برای تنظیمات قالب در حال حاضر چیه همین cmb2 یا redux ؟
اگر یک دوره اموزش تنظیمات با قالب با redux هم بزارید عالی میشه

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
هر دو فریم ورک خوب هستن. البته که Redux امکانات بیشتری داره و مدام در حال بروزرسانی هست.
قطعا پیشنهاد شما رو بررسی خواهیم کرد.
با تشکر و سپاس

Saeids4
دانشجو
Saeids4

با سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیر محترم

من این دوره را میخواستم

خواستم اگر ممکنه بهم تخفیف بدین تا منم بتونم این آموزش شمارو نگاه کنم
ممنون با سپاس فراوان.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
حتما عضو کانال تلگرامی آکادمی بشید تا از کلیه تخفیف ها و جشنواره ها آگاه شوید.

mohamad1372
مهمان
mohamad1372

سلام و عرض ادب
در جلسه 56 آموزش پیاده سازی محصولات متغیر
اگر قصد داشته باشیم ، چند ویژگی به همراه صفت های مختلف را ایجاد کرده و قیمت کل را بر اساس جمع تمام ویژگی بدست آوریم به چه صورت عمل کنیم؟
مثال : همان مثال آیفون پرو در آموزش , ما یک ویژگی با دو صفت قرار دادیم.حافظه داخلی 64 و حافظه داخلی 32 …حال می خواهیم به عنوان مثال ویژگی رنگبندی نیز به آن اضافه کنیم.صفت های رنگ بندی نقره ایی و طلایی باشد.
کاربر بعد از انتخاب ویژگی اول حافظه داخلی و ویژگی دوم رنگ مورد نظر (هزینه کل که شامل جمع این دو ویژگی می شود را پرداخت کند.)
در ووکامرس به صورت پیشفرض اگر دو یا چند صفت به محصول متغیر خود اضافه کنیم بعد از انجام اعمال بالا و انتخاب ویژگی ها توسط کاربر (ووکامرس پایین ترین قیمت ویژگی ها را انتخاب و به عنوان هزینه نهایی محاسبه می کند.) اما ما می خواهیم که تمامی ویژگی ها جمع شوند و هزینه نهایی حاصل از جمع تمامی لیست های کشویی باشد.

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
این روندی که میفرمایید کمی مبهم هست. شما برای یک محصول متغییر یک سری آیتم تعریف میکنید. حالا هر آیتم یک الی چند ویژگی خاص دارد که اون آیتم فقط یک قیمت دارد. یعنی هر آیتم قیمت خاص خودش رو داره و کاربر هم پس از مشخص کردن آیتم خودش همان قیمت را نمایش می دهد. البته اگر قیمت فوق العاده هم داشته باشید ، آن را هم نمایش می دهد.

nadiaam
دانشجو
nadiaam

سلام خسته نباشید
اول از همه تشکر کنم بخاطر آموزش خوبتون و سایت عالی تون، من چند ماه پیش وردپرس با سایت شما شروع کردم تمام دوره های مجانی و این دوره که براش هزینه کردم و واقعا خوشحالم چون خیلی تو شروع کمکم کرد و هنوزم گاهی ازش کمک می گیرم.
یه سوالی داشتم خدمت تون در رابطه با ووکامرس، اول اینکه من از تم فلت سام استفاده می کنم وقتی پوشه template ووکامرس می ارم تو چایلد تمم دیزاین ووکامرس بهم میریزه! راهی هست که این اتفاق نیوفته؟ احتیاج دارم در صفحه محصولم همون single-product دقیقا پایین بخش توضیحات و عکس محصول بالا قسمت توضیحات و کامنت یه بخشی اضافه کنم از سایت خودشون https://www.businessbloomer.com/woocommerce-visual-hook-guide-single-product-page/ تمام هوک ها رو چک کردم ولی اون بخشی که من می خوام اضافه نمی شه و در واقع هوک woocommerce_after_single_product_summary باید جواب بده ولی این هوک بعد از قسمت نظرات اضافه می کنه متغییر مورد نظر منو که من می خوام این بخش قبل نظرات اضافه شه و صفحه سینگلم که می ارم تو چایلد تمم دیزاین صفحه بهم میریزه، راهی هست بدون اینکه خودم بخوام این صفحه طراحی کنم متغیرمو تو مکان مورد نظر اضافه کنم؟ بجز این هوک ها ، هوک دیگه ای می تونه باشه و یا راهی که همونطوری که صفجات ووکامرس انتقال میدیم دیزاینشم انتقال بدم و طراحی پیش فرض خودش باشه؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
خوشحالیم که در کنار آکادمی وی لرن هستید.
پیشنهاد میکنم اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا درخواستتون رو بررسی کنیم. هر تم ساختار خاص خودش رو داره و باید بررسی کنیم نحوه کدنویسی و استفاده از هوک ها به چه صورت بوده…

nadia
مهمان
nadia

ممنون از پاسختون، من از همین هوک woocommerce_after_single_product_summary با priority یک استفاده کردم مشکلم رفع شد.

110mohammad
دانشجو
110mohammad

سلام

لطف کنید آموزش نحوه اتصال به درگاه پرداخت رو هم کامل قرار بدید

ممنون

امير
مهمان
امير

سلام روز بخير
ميخواستم بدونم آيا كد php در ووكامرس قابل تغيير هست يا خير؟ به عنوان مثال
مثلا بعد از انتخاب محصول براي حمل و نقل اگر بخواهيم خودكار فرضا تعداد بسته بندي محاسبه بشه نياز به يك شرط داره
آيا ميشه اين شرط رو در كد اضافه كرد؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
بله اگر به PHP تسلط خوبی داشته باشید ، میتونید تغییرات مدنظرتون رو اعمال کنید.

keyvan
مهمان
keyvan

با سلام، قالب های آماده چیز اضافه تری دارن که برا سئوی سایت خوب باشه؟ منظورم اینکه از قالب اماده استفاده کنیم برا سئو بهتره یا مشابه آموزش شما ؟

ali
ادمین
ali

بستگی به تم داره که چقدر استاندارد کدنویسی شده باشه. طبیعتا وقتی شما خودتون تم رو از 0 تا 100 طراحی و پیاده سازی میکنید ، میدونید باید چطور کد بزنید. در ضمن تمام پارامترهای سئو فقط تم نیست…

hosein17
دانشجو
hosein17

سلام خسته نباشید
میخواستم یه توضیحی در رابطه با امتیاز دهی بدید تو آموزش هیچی دربارش نگفتید

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
یک آموزش در خصوص امتیازدهی ضبط میکنیم.

mehdivlpr
دانشجو
mehdivlpr

درواقع من بخاطر ایده فروشگاهی که دارم تصمیم دارم یک فروشگاه طراحی کنم
آیا برای ساخت موردی یک فروشگاه نیاز به گذراندن این دوره هست؟
یا این دوره برای یادگیری اصولی و ادامه کار طراحی سایت لازم هست؟

ali
ادمین
ali

بله. البته که فقط با تمرین امکان طراحی و پیاده سازی یک پروژه فروشگاهی رو دارید. صرفا مشاهده دوره آموزشی به شما کمکی نخواهد کرد.

mehdivlpr
دانشجو
mehdivlpr

سپاس از توجه شما
سوال من این هست که اگر یک قالب آماده خوب و معتبر خریداری بشه میشه امیدوار بود که یک سایت مورد قبول ساخت؟
یا اینکه شما همین روش طراحی ۰ تا ۱۰۰ رو توصیه می کنید؟
اگر با HTML و CSS آشنایی داشته باشیم زمان موردنیاز برای طراحی یک فروشگاه رو با این دوره چه مدت پیش بینی میکنین؟
سپاس فراوان از دوره های خوبتون

ali
ادمین
ali

برای این سوال شما میتونم بگم چندین جواب قانع کننده وجود داره اما بحث در این مورد هست که شما از این وب سایت چه انتظاراتی و نیازمندی هایی دارید.
در صورتیکه شما یک برنامه نویس باشید و به زبان های HTML , CSS , Javascript , PHP تسلط خوبی داشته باشید و نیازمندی های فروشگاه شما به صورت خاص باشند ، طبیعتا پیشنهاد میشه یک تم اختصاصی براساس نیازمندی خودتون طراحی و پیاده سازی کنید. حتی خارج از بحث وردپرس رو به صورت اختصاصی.
اما اگر هیچ آشنایی نسبت به این زبان ها نداشته باشید و حتی آشناییتون کم باشه قطعا پیشنهاد میشه برید سراغ تم های آماده. البته که تم های آماده امکانات خیلی زیادی دارن (حتی ممکنه این امکانات زیاد ، کمی روی سرعت تم شما هم اثر منفی داشته باشه . البته بستگی به تم و نوع کدنویسی اون هم داره)، اما اگر امکان خاصی رو برای فروشگاهتون مدنظر داشته باشید و پلاگین های وردپرس نیازمند خواسته شما نباشن ، اینجاست که کارتون کمی مشکل میشه و به راحتی نمیتونید این تم رو تغییر یا توسعه بدین.
اما اگر آشنایی نسبتا خوبی با ساختار وردپرس و زبان هایی که در بالا اشاره کردم دارید ، برید سراغ تم اختصاصی فروشگاهی وردپرس ، یعنی همین روندی که ما در این دوره آموزشی طی کردیم. یک تم خوب با همان نیازمندی هایی که مدنظرمون هست ، نه بیشتر و نه کمتر.

mehdivlpr
دانشجو
mehdivlpr

سلام وقتتون بخیر
من قبلا از آموزش های دیگه تون استفاده کردم و واقعا راضی هستم
می خواستم این آموزش رو خریداری کنم قبلش یک سوال داشتم
توی دوره از یک قالب آماده استفاده شده و یا اینکه چیدمان سایت هم طراحی میشه؟

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
خیر تم از 0 تا 100 طراحی و پیاده سازی شده و تم آماده نیست که صرفا ووکامرس رو روی این تم کانفیگ کنیم.

hosein17
دانشجو
hosein17

سلام
میخواستم بدونم که آیا فایل های PSD رو هم برای دانلود قرار دادید
من تمام دوره رو تکمیل کردم حالا میخوام شروع کنم ولی فایل های PDS رو ندارم

ali
ادمین
ali

با سلام و خسته نباشید
با توجه به قوانین کپی رایت امکان در اختیار قرار دادن فایل های PSD نیست.