• صفحه اصلی
  • آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع
avatar
  Subscribe  
Notify of
m-sh
دانشجو
m-sh

سلام . خسته نباشید 😉
ممنون میشم یه کد تخفیف 20-30 درصدی بذارید این دوره رو تهیه کنم .
دفعه قبل که کد تخفیف گذاشته بودید کوتاهی کردم نگرفتم 🙂

علی
مهمان
علی

سلام استاد وقتتون بخیر ببخشید در صفحه چک بکس یا تسویه حساب وبسایتم بعد از تایید سفارش با ارور jquery(window). Load(function() {jquery(‘#mymessage’).modal(‘show’);}) روبه رو می شوم ممنون میشم راهنمایی کنید

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
حتما اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

Alimasume7
دانشجو
Alimasume7

سلام سایتم satelmobile.Com

ali
ادمین
ali

وب سایت شما رو بررسی کردیم به همین دلیل هم نیازمند اطلاعات ورودی هاست و وردپرس برای بررسی و رفع مشکل هستیم

Alimasume7
دانشجو
Alimasume7

اطلاعات ورودی ورد پرس کافیه برای انجام روند؟

ali
ادمین
ali

حتما اطلاعات ورودی هاست رو هم ارسال کنید

علی
مهمان
علی

سلام روزتون بخیر،اطلاعات هاست
بازم ممنون از سایت خوبتون و اموزش های عالیتون انشاالله همیشه موفق و پیروز باشید استاد.

ali
ادمین
ali

در حال بررسی مشکل هستیم

ali
ادمین
ali

مشکل برطرف شد
موفق باشید

Alimasume7
دانشجو
Alimasume7

با عرض سلام و احترام و تشکر بابت سایت و اموزش های عالیتون ارزوی موفقیت روز افزون برای شما و همکاران شما دارم استاد.

یوسف
مهمان
یوسف

سلام . لطفا یه تخفیف باحال و تپل بذارید این دوره رو بخریم 🙂 😉

reza84
دانشجو
reza84

سلام خسته نباشیدِ
آیا تابعی هستی که timestamp رو به فرمت iso 8601 تبدیل کنه؟

ali16966
دانشجو
ali16966

سلام وقتتون بخیر . میخواستم بدونم که چجوری میتونیم به سایتمون قابلیت سفارشی سازی بدیم . با استفاده از سفارشی سازی خود وردپرس که در بخش نمایش هست . ممنون میشم .

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
از طریق تابع add_setting میتونید در بخش Customizer تنظیمات مورد نظر خودتون رو قرار بدید
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
https://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Customize_Manager/add_setting
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ayub
دانشجو
ayub

سلام .تو قسمت بلاگ که سه تا پست آخر رو داریم و وقتی نمایش همه پست ها رو بزنیم با به کدوم صفحه منتقل بشه که پست های قبلی و هم نشون بده ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
روند خیلی سادست فقط لازمه یک دسته ایجاد کنید به طور مثال دسته blog بعد تمام نوشته ها رو به اون دسته اختصاص بدید.
در نهایت هم لینک دسته بلاگ رو در اون بخش قرار بدید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

mghhgm
مهمان
mghhgm

سلام و عرض ادب
در cmb2 چجوری میشه مثل jquery validation، یک فیلد رو required کرد؟
ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
سوال خوبی بود
پیشنهاد میکنم لینک زیر رو بررسی کنید
https://github.com/CMB2/CMB2/wiki/JavaScript-validation-for-cmb2-custom-post-type-fields
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

msst
مهمان
msst

با سلام در صفحه single_product تیتر محصول و دیدگاه نمایش داده نمیشود . چطور باید این موارد رو در صفحه بیارم….. ممنون

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اتفاقا بدون تغییر فایل single product قطعا هوک نمایش دیدگاه ها و عنوان محصول نمایش داده میشه.
در صورتی که باز هم در این بخش مشکل داشتید حتما اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو حل کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

msst
مهمان
msst

بنده بروی لوکال هاست تست کردم….
میتونم فایلها روی روی single product رو براتون ارسال کنم

ali
ادمین
ali

خب حتما تم رو بیارید روی یک هاست و اطلاعات رو برای ما ارسال کنید
با توجه به اینکه حجم نظرات خیلی زیاده فقط میتونیم به صورت آنلاین مشکلات رو بررسی کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

رضا
مهمان
رضا

سلام
چطوری با فرم جستجو ووکامرس کاری کنیم که پست های وبلاگ سایت هم در نتایج جستجو بیاد؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
جستجو ووکامرس فرقی با ساختار جستجو وردپرس نداره و با جستجو در هر کدام از این فرمها نتایج بصورت یکسان نمایش داده میشه
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
مهمان
reza84

سلام
وقتی محصولی برای دانلود قرار میدیم چطوری از دانلود مجدد اون محصول توسط کاربری که خریداری کرده اون محصول رو جلوگیری کنیم و بهش پیغام بدیم که شما این فایل رو قبلاً خریداری کردید ؟
با تشکر

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
لینک زیر مشکلتون رو به طور کامل رفع میکنه. تایع مورد نظر رو در فایل functions.php قرار بدید و تمام…;):)
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
مهمان
reza84

سلام
توی ووکامرس چطوری میتونم محصولات دانلودی رایگان رو بدون اینکه کاربر مراحل پرداخت رو طی کنه بصورت مستقیم لینک دانلود رو در اختیار کاربر قرار بدیم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
میتونید از پلاگین Free Downloads WooCommerce استفاده کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

Mohammad
مهمان
Mohammad

سلام 🙂 وقتتون بخیر امیدوارم حالتون عالی باشه
ممنون میشم اگه یه تخفیف 50 درصدی بذارید برای این دورتون . پیشاپیش ممنون 🙂

farazmax
مهمان
farazmax

سلام دموتون گرم بابت این آموزش.خیلی خفنه.
فقط یه lمسئله کوچیک که وجود داره اینه که با گذشت زمان تمام فرم ورک ها آپدیت میشن.
برای مثال الان ساختار کد نویسی cmb2-option.php خیلی عوض شده و کلا 88 خط شده به جای 198 خط.من با نسخه به روز(88 خطی) جلو برم مشکلی پیش نمیاد ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
نه به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد البته پیشنهاد میکنم حتما با نسخه های بروز فریم ورک برید جلو
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

S.Ah
مهمان
S.Ah

با سلام. اول از همه مرسی از دوره آموزشی خوبتون. یه سوال داشتم. لینک های پروفایل کاربری برای من کار نمیکنن. مثلا وقتی به روی گزینه آدرس کلیک میکنم، بالا تو آدرس بار نشون میده وارد صفحه ی edit-address شده ولی به جای صفحه آدرس، صفحه اصلی رو نمایش میده! ممنون میشم راهنماییم کنید.

S.Ah
مهمان
S.Ah

مشکل برطرف شد 🙂 لینکها داخل همون صفحه پروفایل کاربری دارن درست کار میکنن. بازم ممنون از دوره آموزشی خوبتون

niloofar
مهمان
niloofar

سلام من میخوام یه سبد خرید قبل از سبد خرید نهایی داشته باشم، یه سبد خریدی که قیمت یه پک از محصولات بده و با مشخص کردن تعداد پک از سوی مشتری قیمت کل پک هارو بده بهش و در صورت تایید کل این پک ها و قیمتشون وارد سبد خرید نهایی بشه ،برای این کار از کدام قسمت آموزش ووکامرس استفاده کنم ؟ و اینکه اصلا همچین کاری با ووکامرس قابل انجام هست ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اگر همین روند رو در نظر دارید چرا به یک سبد خرید کمکی احتیاج دارید. خود سبد خرید ووکامرس که همین روند رو براتون ایجاد میکنه…!!!

Yahya
مهمان
Yahya

سلام,روی خرید آنلاین کلیک می کنم به جای رفتن به صفحه جزئیات محصول به صفحه اصلی میره چطور باید درستش کنم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال کنید تا بررسی کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

Yahya
مهمان
Yahya

من روی لوکال کار می کنم . ببرمش روی هاست؟اطلاعات هاست رو همین جا باید ارسال کنم؟

ali
ادمین
ali

بله دوست من
اطلاعات رو همینجا ارسال کنید – فقط مدیریت و پشتیبان وب سایت اطلاعات شما رو رویت خواهند کرد
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ali16966
دانشجو
ali16966

با عرض سلام و درود خدمت شما . این دوره فوق العادس .
فقط یک سوال برام به وجود اومد من یه منو دارم به شکل زیر

حالا میخوام در وردپرس به اون

    بالایی یک id اختصاص بدم تا بتونم با یک پلاگین کار کنم . چ راهی پیشنهاد میکنید ؟
ali
ادمین
ali

سلام دوست من
از طریق جاوااسکریپت میتونید به هر قسمت از منو با هر عمقی آیدی یا کلاس منحصر به فرد خودتون رو بدید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
دانشجو
reza84

سلام
برای نمایش sidebar در صفحه single product باید چیکار کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
خیلی سادست یا از طریق هوک do_action( ‘woocommerce_sidebar’ ); میتونید در صفحه جزییات محصول سایدبار رو نمایش دهید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ali16966
دانشجو
ali16966

با عرض سلام و خسته نباشید . در خصوص این اطلاع ازین آموزش . میخواستم بدونم که برای نمایش محصولات از چ روشی استفاده کردید . یعنی چه روشی رو آموزش میدید ؟ .آموزشی که مد نظرم هست بشه به صورت داینامیک تعداد محصولات در صفحه و ونحوه ی نمایششون توسط افزونه کنترل بشه . برای این منظور در این آموزش راهنمایی شده ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
ما در صفحه اصلی 6 بخش برای نمایش محصولات داریم (بهترین ها در وولرن – جدید ترین محصولات – بخش ساعت هوشمند – پرفروش ترین محصولات – پربازدیدترین محصولات – بخش تب ها) و در تمامی این بخش ها میتونیم از طریق posts_per_page تعداد هر آیتم رو برای هرکدوم از این قسمت ها مشخص کنیم. در کنار این بحث ما فریم ورک CMB2 رو هم به طور کامل بهش پرداختیم و شما به راحتی میتونید برای ویرایش تعداد هر محصول تو هر بخش تنظیمات خاص خودش رو قرار بدید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ali16966
دانشجو
ali16966

بزرگوار ممنون از پاسختون .

در واقع برای نمایش محصولات از کوئری استفاده میکنید بعد با اون افزوته ک فرمودید کوئری رو داینامیک میکنید ؟!

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
آره دقیقا. البته تعداد محصولات رو داینامیک نکردیم ولی اینقدر با CMB2 تو این پروژه کار کردیم و تنظیمات قرار دادیم که عملا تنظیم تعداد پست ها ساده ترین کار ممکن با CMB2 برای شما خواهد بود.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

proweb1991
دانشجو
proweb1991

سلام استاد عزیز
آموزشهاتون بسیار کاربردی و عالی بودند.
تنها یک مورد ، خیلی قیمت این آموزش بالا نیست؟ والامن نیاز به یادگیری ووکامروس دارم ولی قیمت خیلی بالاست و نتونستم بگیرم …

و این که این دوره برنامه نویسی قالب فروشگاهی وردپرسه دیگه(برنامه نویسی و نه کار با ووکامروس)؟ کلا همه چیزاشو تو این دوره میگید دیگه؟؟و بعد از این دوره میشه قالبهای فروشگاهی زد؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
آره ما به هیچ عنوان صرفا ووکامرس رو پیکربندی نمیکنیم و به عمق فایل های ووکامرس میریم و صفحاتی همچون single-product , checkout , cart , my-account رو با شخصی سازی خودمون پیش میبریم.
پیشنهاد میکنم به این دوره به عنوان یه سرمایه نگاه کنید نه هزینه…;):)
طبیعتا هر سوالی که در طول دوره داشته باشید میتونید روی ما کامل حساب کنید…;):)
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

proweb1991
دانشجو
proweb1991

چقد خوب که کامل توضیح میدید.
قطعا همینطوره و سرمایه گذاریه ، ولی خب ، اوضاع بازار خیلی خوب پیش نرفته و .. 😉

یوقت off ی چیزی به مناسبت خاصی نمیخاید بگذارید ؟؟ :))))

ali
ادمین
ali

حتما از طریق کانال تلگرام با ما همراه باشید تا از تخفیف های آکادمی آگاه شوید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

محمد
مهمان
محمد

سلام ، دوره خوبی هست ولی من نظراتو خوندم مثل اینکه لایه باز یا همون psd رو ندادید ، آیا درسته؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
با توجه به اینکه ما طرح لایه باز رو از وب سایت themeforest خریداری کردیم امکان گذاشتن فایل با توجه به قوانین کپی رایت وجود نداشت.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
مهمان
reza84

سلام
چطوری میتونم توی صفحه single product قسمت نظرات رو بصورت تو در تو نمایش بدم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
این برمیگرده به بحث css چون کامنت ها به صورت تو در تو هستن و فقط باید از طریق css رابط کاربری اون رو تغییر بدید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
دانشجو
reza84

گویا قابلیت نمایش تو در تو برای ووکامرس غیرفعاله و فقط در برگه نوشته های وردپرس این قابلیت فعاله.

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
نه امکان نداره نمایش تو در تور در تمام بخش های وب سایت قابل رویت است
مگر اینکه از طریق تنظیمات – گفتگوها کلا قابلیت نمایش دیدگاه های تو در تو رو غیرفعال کرده باشید
در صورتی که مشکل پابرجا بود اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال کنید تا مشکل رو بررسی و رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
دانشجو
reza84

سلام
قسمت 109 فیلم آموزشی اگر دقت کنید لینک پاسخ برای نظرات وجود ندارد!
قابلیت نمایش دیدگاه های تو در تو نیز فعال می باشد و در برگه تک نوشته های سایت (بلاگ) در قسمت دیدگاه ها جالبه که قابلیت دیدگاه تو درتو فعاله ولی همچنان در برگه سینگل محصول دیدگاه تو در تو وجود نداره.

ali
ادمین
ali

خب مشکلی نیست
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
مهمان
reza84

سلام و عرض ادب
توی صفحه checkout چرا وقتی کاربر لاگین نیست toggle مربوط به ایجاد حساب کاربری رو نشون نمیده ؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
این مورد دست خودتون هست
برید تو بخش پیکربندی ووکامرس در کنترل پنل وردپرس بخش حساب کاربری و تیک نمایش فرم لاگین تو صفحه checkout رو بزنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
مهمان
reza84

سلام
چرا وقتی از تابع var_dump استفاده می کنم مثل فیلم آموزشی مقادیری که بر می گردونه رو زیر هم و مرتب نشون نمیده و همه رو پشت سر هم نشون می ده اگه میشه راهنمایی کنید؟

em7293
ادمین
em7293

سلام رضا عزیز

وردامپ رو داخل تگ pre قرار بدین.

reza84
مهمان
reza84

سلام
ولی داخل کادر هیچی نیست!!! داخل چی بزارم؟

em7293
ادمین
em7293

درود بر شما،اصلاح شد.

reza84
مهمان
reza84

سلام
چطوری میتونم تصویر محصول رو فقط در صفحه جزئیات محصول (single-product.php) حذف کنم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
به راحتی از طریق هوک

< ?php remove_action( 'woocommerce_product_thumbnails', 'woocommerce_show_product_thumbnails', 20 ); ?>

با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

reza84
مهمان
reza84

سلام
عرض ادب
نمیدونم چرا وقتی روی محصول کلیک می کنم محصول رو بجای اینکه داخل صفحه single product نمایش بده توی صفحه single نمایش می دهد؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال کنید تا مشکل رو بررسی و رفع کنیم
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ghoreishi
مهمان
ghoreishi

با سلام و احترام
میخواستم ببینم چه طوری میشه بر اساس دسته بندی محصولات دسته بندی تو در تو ایجاد کرد
ب عنوان مثال:یه دسته بندی ب نام قطعات دارم و دو زیر مجموعه ب نام های قطعات سری 1 و قطعات سری 2 دارم.
میخوام قطعات 1 رو نمایش بده و با کلیک روش قطعات سری 1و2 رو به صورت عنوان بیاره و با کلیک روی هر کدوم وارد صفحه محصولاتش بشه.
و اینکه مثل طراحی خودتون ک سمت چپ صفحه اصلی تمامی دسته ها رو قرار دادید … من میخوام اون هم به صورت زیر مجموعه ای قرار بگیره مثل منوها.
من 3 یا 4 سطح میخوام ایجاد کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
برای نمایش دسته بندی های تو در تو پیشنهاد میکنم لینک راهنمای زیر رو بررسی کنید
https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-nested-category-layout
و اما در بحث نمایش زیرمجموعه ساده ترین روش اینه که شما بیاید برای اون مکانی که در نظرگرفتین منو تعریف کنید و از طریق منو دسته بندی ها رو نمایش بدید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

ghoreishi
مهمان
ghoreishi

با سلام و خسته نباشید
ممنون از راهنماییتون

phoenix68
مهمان
phoenix68

سلام خسته نباشید ببخشید چطوری میتونم تعداد کاراکترهای خلاصه مطلب ووکامرس را در هنگام نمایش کنترل کنم؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
خلاصه مطلب که مربوط به تابع the_excerpt هست و در صورت تمایل میتونید از هوک زیر استفاده کنید

function custom_excerpt_length( $length ) { return 20; } add_filter( 'excerpt_length', 'custom_excerpt_length', 999 );

با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

phoenix68
مهمان
phoenix68

استاد ببخشید من میخواستم طول خلاصه رو تو هر بخش خواستم خودم تعیین کنم مثلا بگم تو اصلاید تا 150 کارکتر نشون بده و تو صفحه سینل همشو ایا این امکان داره؟

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
آره چرا که نه فقط لازمه برای بخش اسلاید یه متاباکس یا فیلد اختصاصی تعریف کنید و تعداد کاراکتری که میخواهید رو در اون نمایش بدید.
برای صفحه جزییات محصول هم بره از محتوای ادیتور بخونه
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

phoenix68
مهمان
phoenix68

استاد ببخشید من یه سالاید olw دارم که تو هر اسلایدش 8 تا عنظر چطوری اینو نشون بدم تو بخش کوئری نمایش پستاش موندم

ali
ادمین
ali

سلام دوست من
کوئری رو که طبیعتا اول Section و حلقه مربوط به کوئری رو در اولین اسلاید قرار بدید. به همین راحتی . تو کوئری هم که post_per_page رو 8 قرار بدید.
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

phoenix68
مهمان
phoenix68

بعد از ۴ ماه تونستم مشکلمو حل کنم:-)زیاد زمان برد ولی به قول ادیسون ۱۰۰ روش میدا کردم که با اونا مشکلم حل نمیشد حالا فهمیدم مشکلم از کجا بود
خیلی لذت بخش بود