سوالات دوره آموزش جامع CSS3

تعداد سوالات: 380

avatar
  Subscribe  
Notify of
Hesan
دانشجو
Hesan

سلام خسته نباشید
یه سوالی در مورد عکس ها داشتم چطور میشه عکس ها رو با حجم های کم آپلود کرد چون اغلب عکس های ما شاید در بهترین حالت دور و بر 500 kb باشن در حالی ک وقتی وارد سایت های حرفه ای میشیم عکس هایی در حدود 6 kb یا سایز های بسیار کم حجم می‌بینیم بدون اینکه اون عکس کیفیت بدی داشته باشه..؟

و یه چیز دیگه هم اینکه سورس فایل ها رو نذاشتین تو این دوره…؟

atoz
مهمان
atoz

با عرض سلام…
تمام ویدیو های آموزش جامع css3 رو دانلود کردم به غیر از ویدیو بخش هشتم Transition دانلود نمیشه و موقع پخش آنلاین هم خیلی قطع میشه،لطفا اصلاح کنید تا در ادامه یادگیری به مشکل برنخوریم.
ممنون

atoz
مهمان
atoz

درست شد الان دانلودش کردم…ممنون

hamidrezamj
دانشجو
hamidrezamj

با سلام.من تو قسمت transition ها متاسفانه یه مشکل پیدا کردم و به نتیجه دلخواه نمیرسم.فایل رو میفرستم ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست.با تشکر از زحماتتون.

banihoseiny
دانشجو
banihoseiny

سلام، دستتون درد نکنه بابت زحماتی که میکشین. من قبلا عضو سایتتون شدم. ولی وقتی میخوام مثلا فیلمهای مربوط به آموزش css رو باز کنم با اینکه وارد پروفایلم شدم پیام میده باید عضو سایت بشین.

kingnr
دانشجو
kingnr

سلام استاد می خواستم بپرسم ایا اموزش طراحی قالب وب سایت با استفاده از فتوشاپ رو قرار نمی دید؟؟

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد – تلگرام یا پیام رسان دیگه ای ندارین میخوام یک فایلی رو بررسی کنید یک ویدیو هم راهش هست حجمش زیاده اینجا نمیفرسته !!! از هرکی هم پرسیدیم جوابمون رو ندادن

amirsusa
دانشجو
amirsusa

سلام اموزش این قسمت چه فرقی داره با اون آموزش که با html گذاشتید

vitral
دانشجو
vitral

سلام و وقت بخیر پروژه slider3d رو من هر چی کد رو زدم اجرا نشد با اینکه تمام مراحل رو عین فیلم آموزشی انجام دادم ولی اجرا نمیشه حتی کد های داخل سایت رو هم کپی کردم و داخل پروژه قرار دادم باز هم اجرا نشد میشه لطفا راهنماییم کنید. سپاس گذارم

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد . این حالت که سایت اسکرول میخوری و موارد پایین صفحه کم کم ظاهر میشه با چی ساخته میشه ؟ مثلا سایت :https://www.mercedes-benz.com/en/

ITBOY
دانشجو
ITBOY

سلام وقت بخیر
خسته نباشید آموزشهایی که گذاشتید حرف نداره

یه سوال دارم در مورد مبحث gradient: داخل فیلم آموزشی جناب مظلوم یه سری باکس هایی رو طراحی کردند و با استفاده از gradient استایل های خاصی به هر کدومشون دادن منم دقیقا همون کدها رو استفاده کردم ولی نتیجه ی کار خیلی متفاوت بود ممنون میشم یه نگاهی به فایل پروژه ی من بندازید و اشکالاتش رو بهم اعلام کنید و راهنمایی لازم رو انجام بدید.

با تشکر فراوان خسته هم نباشید مثل همیشه

Saeed1843
دانشجو
Saeed1843

سلام استاد خسته نباشین
آموزش بوت استرپ 4 و قرار نمیدین؟

painforfuture
دانشجو
painforfuture

سلام , خسته نباشید
تو این دوره از ریسپانسیو کردن و مدیا کوئری ها صحبت شده ایا

Saeed1843
دانشجو
Saeed1843

سلام استاد خسته نباشین مرسی از انرژیتون که واقعا انگیزه میده
گفتید یه فیلم بعد آموزش قرار میدین که با این مباحث css-3 یه پروژه کامل و طراحی میکنین میخواستم ببینم قرار دادین؟کدوم قسمت سایت هستش؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

استاد عزیز، توی بخش اسلایدر سه بعدی من نتونستم خوب درستش کنم.
فایل پروژه رو پیوست کردم. اگه می‌شه بررسی کنید.
مطالب هم تا حدود زیادی گنگ بود. کاش بیشتر توضیح می‌دادید.
با تشکر فراوان.

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد . این فایلم رو بررسی کنید چند تا سوال دارم . 1 عکس های footer داخل مرورگر کروم فقط باز میشه !!! 2- میخوام مثل سایت زومجی هنگام اسکرول به پایین دو بخش کناری یک مقداری اسکرول بخورن بعد ثابت بشن و فقط بخش وسط اسکرول بخوره چیکار کنمش ؟ 3- ایا به نظر شما به حدی رسیدم که js رو شروع کنم ؟؟؟ ببخشید سوالات زیاد شد (;

re.re
دانشجو
re.re

سلام من میخواستم ک آموزش هارو دانلود کنم ولی اصلا نمیشه
نمیدونم مشکل کجاس

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام استاد. یه سوال در مورد transitionها:
من transition رو به این شکل به عکس دادم:
transition: all cubic-bezier(.65,-0.14,.25,1.14) 200ms
درست هم کار می‌کنه. اما مشکل اینه که وقتی صفحه لود می‌شه، این transitionهم اجرا می‌شه در حالی که من می‌خوام فقط وقتی موس میره روش transitionداشته باشه.
یک بار هم transition رو به حالت hover دادم که نتیجه جالب نشد. وقتی موس میره روش، transition داره ولی وقتی موس میاد این‌ور، transition نداره.
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر فراوان.

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

بفرمایید. این هم فایل پروژه

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

می‌شه بیشتر توضیح بدید؟ از کجا دانلود کنیم و به چه شکلی قرار بدیم؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

اسکریت جی کوئری رو زیر لینک css قرار دهید (
یعنی چی؟ دقیقا چی بنویسیم؟

seyedalirezamirdehghan
دانشجو
seyedalirezamirdehghan

سلام توی بخش اسلایدر سه بعدی همونطوری که شما نوشتید نوشتم و تا آخرش درست کردم ولی مثل شما نشد
اگه میشه منو راهنمایی کنید

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلامی دوباره به استاد گل .این فایل منو بررسی کنید عکس ها باید یک افکت تیره ای مثل افکتی که عکس های سایت zoomg دارن داشته باشن چطور درست کنمش? (ادرس سایت داخل فایل text)

seyedalirezamirdehghan
دانشجو
seyedalirezamirdehghan

سلام مشکلم حل شد ممنون

seyedalirezamirdehghan
دانشجو
seyedalirezamirdehghan

سلام استاد مظلوم
توی بخش https://welearn.site/course/css3-from-scratch/#ls293 کد ها رو همونطوری که تا 22 دقیقه و 18 ثانیه گفتید نوشتم ولی همون طوری که باید نشد فایلامو اینجا میزارم اگه میشه بگید مشکلش کجاست
خیلی ممنون

seyedalirezamirdehghan
دانشجو
seyedalirezamirdehghan

استاد مشکلم حل شد ممنون

seyedalirezamirdehghan
دانشجو
seyedalirezamirdehghan

ممنون

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد ببخشید باز مزاحم شدیم . یک مشکل دارم من یک منو ساختم میخوام وقتی رویه li رفتم a که داخلشه رنگش سفید بشه برای لایه اول درست کار میکنه اما واسه لایه های بعدی دچار مشکل میشه !! چطور حلش کنم؟؟ (کد خودم رو کامنت کردم )

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام استاد عزیز. توی قسمت ۶ گردینت‌ها، کدها رو دقیقا همونطور که شما نوشتید، نوشتم. ولی نه تو کروم نه فایرفاکس و نه اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه. می‌شه لطفا فایل‌ها رو بررسی کنید ببینید چرا کار نمی‌کنه؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

برای کروم و ie چکار کنیم؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام.
پیشنهاد می کنم کاربران سابق نت پیکسل رو پیدا کنید و فایل های این آموزش رو از اونها بخواید! احتمالا داشته باشن.
راستی، سایت نت پیکسل چرا منحل شد؟

محمد
مهمان
محمد

راست میگه ها! فکر خوبیه

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد . این فایل رو بررسی کنید .1 – چرا تگ p داده شده از تگ پرنتش که رنگ قرمز داره خارج میشه من میخوام خودش رو اونجا جا بده ولی میره بیرون !! 2- اخرین عکس صفحه هم اندازه پرنتش نشده چطور مشکل این عکس ها رو حل کنم؟

Arch
دانشجو
Arch

سلام چرا در آموزش css3 ویدیو شماره 12 کلا ربطی به قبلی یا نداره؟

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد . در بحث هاور مثلا تگ a هاور میشه و با ترنزیژن 2ثانیه تغییر رنگ میده . ایا راهی هست که وقتی از رویه تگ a خارج میشی بازم با نرنزیژن خارج بشه مثلا به رنگ قبلش برگرده؟

sajjad
مهمان
sajjad

چرا نمیتونم ثبت نام کنم تو شایت

seyedalireza
دانشجو
seyedalireza

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای مظلوم
من تو بحث گرادیانت هم از روی دو سایتی که معرفی کردید و از کدهای این سایت تونستم گرادیانت رنگ خاص رو به دست بیارم ولی با سورسی که تو اموزش گفتید نشد.
لطف می کنید کدهام رو ببینید و اشکالش رو بگید.

seyedalireza
دانشجو
seyedalireza

دستتون درد نکنه عالی بود 🙂

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام. به نظر شما از چه نرم افزاری برای کدنویسی استفاده کنیم؟ از SUBLIME TEXT که اصلا نمیشه استفاده کرد چون فارسی پشتیبانی نمی کنه. از NOTEPAD++ یا DREAMWEAVER یا چیز دیگه ای استفاده کنیم؟ نظر شما چیه؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

چرا؟