• صفحه اصلی
  • آموزش جامع برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن اندروید (Android) از صفر
Subscribe
Notify of
guest
255 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
erfan_azad
erfan_azad
1 سال و قبل

سلام. آیا امکان داره دوره آموزشی توسعه اندروید و iOS با فریم ورک kivy و زبان پایتون رو اضافه کنید؟

modfer
modfer
1 سال و قبل

سلام صفحه ی اندروید استودیو کلا با فیلم فرق میکنه باید چیکار کنم؟

Abol1254
Abol1254
2 سال و قبل

سلام و خداقوت ، با این آموزش میشه اپ وب ویو همراه با منو هم ساخت ؟

nimamy
nimamy
2 سال و قبل

سلام، وقت بخیر. ویدئوی درس نه اجرا میشه و نه دانلود. تو این چند روز چند بار امتحان کردم.

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
2 سال و قبل
پاسخ به  nimamy

سلام
ممنون بابت اطلاع، لطفا مجدد تست کنید.

nimamy
nimamy
2 سال و قبل

ممنونم، درست شد.

reza4689
reza4689
2 سال و قبل

سلام وقت بخیر
میخوام نرم افزاری طراحی کنم که قابلیت ثبت نام و پروفایل داشته باشه ، ویدیو و مطالب آموزشی رو از سرور دریافت و پخش کنه مثل نرم افزارهای خبری یا مثلا دیجیاتو و قسمتی برای مدیریت امور شخصی توش اضافه بشه و یه سری امکانات دیگه . توی این دوره مطالبی از این قبیل آموزش ها رو دارید ؟ یعنی با تکمیل دوره امکان طراحی چنین چیزی رو دارم ؟

arvr
arvr
2 سال و قبل

سلام خسته نباشید
برای یادگیری کاتلین باید زبان برنامه نویسی خاصی رو بلد باشیم ؟

sadrayousefi
sadrayousefi
1 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

خیلی ببخشید ولی من چطور تو دوره ثبت نام کنم و اینکه ایا کاتلین میتونه جای جاوا رو پر کنه؟

امیر حسین
امیر حسین
2 سال و قبل

در این آموزش کدوم نسخه از کاتلین آموزش داده می شود چون خیلی از قابلیت های آندروید استدیو هم در نسخه های جدید به کلی تغییر کرده .

امیر حسین
امیر حسین
2 سال و قبل

این آموزش آندروید 11 پشتیبانی می کند ؟

paripari2
paripari2
3 سال و قبل

با مشکلات زیادی sdk واندروید با فیلتر شکن نصب کردم ولی هنوز روی گریدل مشکل داره .جدا نصب کردم دان کردم با فیلتر شکن سینک کردم ولی بر طرف نشده
ایا بسته اش جایی هست بشه بدون نصب گرفت ؟

mako
mako
3 سال و قبل

ایا اموزش android ادامه داره؟

sadegh_gh
sadegh_gh
3 سال و قبل

اضلا اون اموزش اون قسمت تابع fun create favorite در favorite activity رو توی اموزشاتون قرار ندادید استاد …شما یکبار دیگ لطفا نگاه کنید از فایل 18.19 فایل 20 هم مربوط به دیباگ کردنه و فایل 21 رو ک نگاه کنید کاملا متوجه منظورم میشید>ممنون

sadegh_gh
sadegh_gh
3 سال و قبل

سلام استاد خسته نباشید استاد توی فیلم ها اموزش قسمت fun create favelistوجود نداره توی قسمت favorite activity
خودمون باید توی قسمت favorite activity بنویسیم ؟؟؟
توی فیلم 21 میشه بعد از دیباگ کردن شما یهو توی فیلم هم گفتین انجام دادیم قبلا ولی من چندبار همه ی فیلمارو دیدم تابع
fun create favelist توی قسمت favorite activity اصلا توضیحی ندادید و نگفتین چطوریه یهو رفتین این مرحله؟
الان دقیقا من باید چیکار کنم همونو بنویسم ولی خوب باید تابعشو بدونم ک ب چ کارایی میاد .میشه توضیح بدید ممنون میشم.

Sina_18
Sina_18
3 سال و قبل

سلام استاد
فایل های ویدیو از قسمت 6 به بعد دانبود نمیشه مشکل داره

alpha8204
alpha8204
3 سال و قبل

سلام استاد با این اموزش میشه برنامه اپارات ساخت؟؟؟

centiner
centiner
3 سال و قبل

درود استاد
یه آموزش ساخت اپ پرداخت قبض که به وسیله B4A نوشته شده رو دیدم که از طریق کلیک راست کردن روی صفحه وب و انتخاب گزینه Inspect مقدار آیدی و کلاس اون شی که به زبان javaScript رو پیدا میکرد و از طریق دستور و کلاس هایی مثل addJavascriptInterface و addWebChromClient و executeJavascript مقدار متن داخل EditText رو به اون آیدی میداد و میتونست با این اپ با سایت ارتباط برقرار کنه بدون اینکه Api داشته باشه!
ینی در واقع به این وسیله میشه واسه هر سایتی بدون داشتن Api اپ ساخت !!!
اما این این دستورات واسه کاتلین و جاوا ناشناخته هست. من دنبال کلاس این دستورات هستم.ممنون میشم آموزشی رو تهییه کنید یا اینکه راهنمایی کنید که چطوره بتونم به هدفم برسم
چون مثلا من میخوام سایت گوگل رو در وب ویو باز کنم و با یک EditText به سایت گوگل مقدار بدم و با استفاده از دکمه ای اون مقدار رو جستجو کنم
ممنون بابت راهنمایی

mohamadtabatabaei4164
mohamadtabatabaei4164
3 سال و قبل

سلام خدمت استاد عزیز منهم مثل دوستمان saeed.khzrمشکل خط آمدن زیر
var pref= PreferenceManager.getDefaultSharedPreferences(this)دارم میشه در مورد نحوه اضافه کردن کتابخانه توضیح بیشتری دهید

mbm2
mbm2
3 سال و قبل

من برای دریافت اطلاعات از یک EditText دچار مشکل شدم

کد

var editText : String = edtResults.text.toString()

کار نمیده و کلا id رو اصلا نمیشناسه ولی کد

var editText = findViewById<EditText>(R.id.edtResults)

کار میده؛ به نظر شما مشکل کجای کاره؟

mbm2
mbm2
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

دوست عزیز این ویدیو برای یکی از دوستان فرستادم شما هم مشاهده بفرمایید ببینید میتونید کمک کنید
متشکرم

mbm2
mbm2
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

این مورد رو قبلا یک کاربر در stackoverflow.com گفته بودم، انجام داده بودم ولی جواب نداد
باز همون آش و همون کاسه است
یک بار از صفر هم نصب کردم با SDK جدید که بدون Q و R باز همین اش و همین کاسه

mbm2
mbm2
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

بله پاک کردم
هم پوشه خود برنامه هم AppData هم user هم رجیستری
حتی یه ویندوز مجازی هم بالا آوردم باز همین آش و همین کاسه
کلا نسخه جدید اینجوریه

mbm2
mbm2
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

در ضمن شما برای رفع این مشکل چیکار میکنید، الان

mbm2
mbm2
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

من یک ویدیو ارسال کردم خدمتون
مشاهده نکردین؟
متشکرم

yonesvisi
yonesvisi
3 سال و قبل

سلام خدمت شما.من وقتی سورس کد بخش 14 رو دانلود میکنم وقتی میخوام که اکسترکت کنم خطا میده نمیدونم چرا.لطفا اگه میشه بررسی کنید شاید واقعا سورس کد مشکل داشته باشه

yonesvisi
yonesvisi
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

سلام.متاسفانه مشکل همچنان برقراره برای این سورس کد شماره 14

mohamadtabatabaei4164
mohamadtabatabaei4164
3 سال و قبل

با سلام خدمت استاد گرامی
من دیروز پیغام گداشتم ولی نمایش داده نشد .من در درس 14 وقتی که در انتهای دستور میخواهم adapter را تعریف کنم بصورت قرمز در می آید و پس از اجرای برنامه پیام خطای زیر را میدهد
unresolved refrence: adapter
compilation error

محمدجوادطباطبایی
محمدجوادطباطبایی
3 سال و قبل

با سلام خدمت استاد گرامی و تشکر از تدریس خوبتون
در قسمت درس 14
من اولا compileSdkVersion 29 را دارم و قتی برای نمایش درست صفحه آنرا به یک ورژن پایینتر میبرم پیغام خطای نبود ورژن پایینتر میدهد و
ثانیا در قسمت آخر که میخواهم بعد از cities_listview عبارت adapter. را وارد کنم بصورت پیش فرض نمایش نمیدهد و وقتی بصورت دستی وارد میکنم نیز بصورت قرمز رنگ در می آید و جهت اجرای برنامه به مشکل برمیخورم اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید.

در قسمت درس 15 نیز نمیتوانم عبارت setOnItemclicklistiner را ببینم

m_tabatabaei
m_tabatabaei
3 سال و قبل

با سلام و تشکر فراوان از شما استاد گرامی
هنوز پیغام خطای زیر را دارم
unresolved refrence: adapter
compilation error
و اینکه سرعت لپ تاپ من بشدت پایین آمده چکار میتوانم انجام دهد

artazrm
artazrm
3 سال و قبل

عرض ادب و احترام خدمت استاد عزیز با تشکر از دوره خوب شما ، سوالی که داشتم در این موضوع بود که من خواستم در پروژه از فرگمنت ها نیز استفاده کنم ولی به هیچ عنوان ورژن 4 در لیست در کتابخانه های اندورید استدیو من نیست ، امکانش هست راهنمایی بفرمایید که چه طور این کتابخانه را ایمپورت کنم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 سال و قبل
پاسخ به  artazrm

با سلام و خسته نباشید
در فایل build.gradle در قسمت dependencies این خط را اضافه کنید
compile ‘com.android.support:support-v4:21.+’
و پروژه را sync کنید

artazrm
artazrm
3 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

متشکرم از پاسخگویی شما ولی یک چنین اروری را به من میدهد :

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 سال و قبل
پاسخ به  artazrm

با سلام و خسته نباشید
به جای این خط
compile ‘com.android.support:support-v4:21.+’
دو مورد زیر را اضافه کنید
implementation “androidx.legacy:legacy-support-v4:1.0.0”
implementation “androidx.appcompat:appcompat:1.1.0”

artazrm
artazrm
3 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

درود مجدد . ابتدا لازم است تشکر کنم مجددا بابت پیگیری سایت خوب شما
ولی این روش نیز جواب نداد ؛ اما من روش خودم که همین امروز پیدا کردم را با شما و سایر کاربران به اشتراک می گزارم :
من از یک سایت خارجی (منابع غیر رسمی ) ابتدا تمام کتابخانه مورد نظرم را دانلود کردم و به صورت دستی آن را به پروژه خودم اضافه کردم ، در نهایت به جواب مورد نظر رسیدم
کتابخانه را هم نیز برای سایرین آپلود می کنم تا کاربران درگیر سرچ های متعدد نشوند.

alisabar
alisabar
3 سال و قبل

سلام
خسته نباشید دوره بسیار خوبی باید باشه یکی از دلایلش رایگان بودن اون هست ولی هنوز ندیدم به هر حال بسیار متشکر خدا قوت

shahrzaddehkhoda
shahrzaddehkhoda
3 سال و قبل

واقعا عالی. استاد کاملا واضح و قابل فهم توضیح می دهند ممنون از تدریس ایشان و سایت خیلی آموزنده شما.

Soltan. F. Kh
Soltan. F. Kh
3 سال و قبل

سلام،
من نمیتونم ثبت-نام کنم،
امکانش هست کمکم کنید؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 سال و قبل
پاسخ به  Soltan. F. Kh

با سلام و خسته نباشید
مشکلتون چی هست؟

saman.mashayekhi
saman.mashayekhi
3 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

منو در دوره ثبت نام نمیکنه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 سال و قبل
پاسخ به  saman.mashayekhi

با سلام و خسته نباشید
مشکل برطرف شد. لطفا بررسی فرمایید.

saman.mashayekhi
saman.mashayekhi
3 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

دوست عزیز من نمیتونم در دوره عضو بشم میشه راهنمایی کنید؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 سال و قبل
پاسخ به  saman.mashayekhi

با سلام و خسته نباشید
مشکل برطرف شد. لطفا بررسی فرمایید.

saeed.khzr7
saeed.khzr7
3 سال و قبل

سلام
خسته نباشید
استاد در قسمت 19 بعد از اینکه fun savefavorite رو تعریف میکنم زمانیکه میخوام متغیر pref رو برابر قرار بدم با PreferenceManager یه خطا قرمز رنگ میاد زیر PreferenceManager و بعد از اینکه getdefultshareprence رو تعریف میکنم خطا از بین میره اما روی هردو نوعم یعنی هم PreferenceManager و هم getdefultshareprence یک خط کشیده میشه . اما هیچ خطایی ازم نمیگیره و بقیه کدهارو مثل قبل و بدون خطا مینویسم .
یکی اینکه میخواستم بدونم این خط چیه میاد ؟!!!
و دوم وقتی کد هامو روی امولاتور اجرا میکنم زمانیکه از (FavoriteActivity) به (MapsActivity) میرم و میخوام یه point به موردعلایقم اضافه کنم همه چی درست پیش میره حتی Toast هم نمایش داده میشه اما وقتی برمیگردم (FavoriteActivity) هیچ نقطه ای ذخیره نشده ودلیلش رو نمیتونم بفهمم ؟!!!
مرسی بابات همه خستگی ها و زحماتتون

saeed.khzr7
saeed.khzr7
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

استاد متاسفانه نتونستم خط رو حل کنم و به همون شکل باقی مونده عکسش رو هم گذاشتم
اما در مورد مشکل دومم که لیست نقاط ذخیره شده توی FavoriteActivity برام نمایان نمیشد بعداز اینکه چندبار با دقت ویدئوی درس هارو نگاه کردم متوجه شدم که توی هیچکدام از دروس شما توضیحی در مورد کدهای لازم برای ساخت لیست Favorite در FavoriteActivity ندادید یعنی در درس های 18 و 19 افزودن نقطه از روی نقشه به قسمت Favorite رو کامل توضیح ندادید وقسمت کدهای ساخت لیست در FavoriteActivity و اینکه چگونه نقاط مورد علاقه داخل اون لیست ذخیره بشن رو از قلم انداختید .
شما درس های 18و19رو بررسی کنید و درس 20 که کلا در مورد Debug هستش و اما حالا اگه درس 21 رو بررسی کنید همون ابتدای درس متوجه میشید .
بازم ممنون که بدون هیچ چشمداشتی پیگیر اموزش صحیح ما هستین
خدا قوت

mohamadtabatabaei4164
mohamadtabatabaei4164
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

با سلام استاد عزیز میشه یه توضیحی در مورد اضافه کردن این کتابخانه و نحوه انجام اینکار بفرمایید چون منم همین مشکل را دارم

mohamadtabatabaei4164
mohamadtabatabaei4164
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

سلام خدمت استاد عزیز میشه بیشتر در این زمینه توضیح بفرمایید

saeed.khzr7
saeed.khzr7
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

سلام استاد من دیشب یه پاسخ گذاشتم اینجا ولی مثل اینکه حذف شده

saeed.khzr7
saeed.khzr7
3 سال و قبل
پاسخ به  Emadgh

سلام استاد
مشکل برطرف نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟

7smh7
7smh7
3 سال و قبل

سلام…
میشه بگین این خطا واسه چیه؟
Could not find aapt2-windows.jar (com.android.tools.build:aapt2:3.5.2-5435860).
Searched in the following locations:
https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/aapt2/3.5.2-5435860/aapt2-3.5.2-5435860-windows.jar

Ayda68
Ayda68
3 سال و قبل

با سلام خواستم بدونم برای این اموزش میشه از محیط برنامه نویسی ویژال استودیو اینترپرایس استفاده کرد؟

mansooreh
mansooreh
3 سال و قبل

سلام ممنونم از آموزش خوبتون من تا الان و گوش دادم.کی آموزش جدید میذارید؟

mmmm
mmmm
3 سال و قبل

هر دفعه می نویسه نام کاربری نامعتبر هست

mmmm
mmmm
3 سال و قبل

سلام من در ثبت نام مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
3 سال و قبل
پاسخ به  mmmm

با سلام و خسته نباشید
در روند ثبت نام مشکلی نداریم.مشکلتون دقیقا چی هست؟


255
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx