Subscribe
Notify of
guest
172 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
Ali_toloy
Ali_toloy
1 ماه و قبل

انصافا این دوره عالی هرچی بگم کم گفتم :))، جدا از خود دوره با لحن استاد هم خیلی حال میکنم خیلی مدل باحالی حرف میزنه
حتما این دوره رو ببینین

webrasam
webrasam
5 ماه و قبل

استادجان سلام
اول از هرچیز ممنونم برای آموزش عالیتون……من 2 تا مشکل دارم فقط

1- وقتی کاربر لاگین باشد و بخواهد دیدگاه وارد کند ارور می دهد شماره همراه وارد کن اصلا فیلد شماره ای نیست…. توی آموزش خودتون اشاره کردید اما راه حلی ندادید
2- میانگین نظرات کل کامنت ها نمایش داده میشه… من میخواهم برای هر پستم میانگین نظرات کامنت همون پست نمایش داده شود
توی کامنت ها هم اشاره کرده بودید ظاهرا مراحل انجام شد اما باز مشکل اینجاست کد به درستی کار نمی کنه

clipamooz
clipamooz
7 ماه و قبل

سلام امکانش هست پک فونت avesome رو برایم ارسال کنید در ریتینگ مشکل دارم ستاره توپر کار نمیکنه منظورم /006 هست فقط 005 که ستاره خالی می باشد کار میکنه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
7 ماه و قبل
پاسخ به  clipamooz

با سلام و خسته نباشید
https://fontawesome.com/v4.7.0

clipamooz
clipamooz
7 ماه و قبل

سلام فایل wl_setup در شاخه inc اضافه کردم فقط نفهمیدم چطوری فراخوانی کنم ؟ باید برم تو فایل functions.php فراخوانی کنم چطوری دستورش چی هست؟

hosseink
hosseink
8 ماه و قبل

سلام،بخش امتیازات مربوط به هر پست خاص روباکدپایین فعال کردم چون ستاره هایی که به یه مطلب داده میشه در همه پست ها بصورت یکسان نمایش داده میشد
global $wpdb; $post_id = get_the_ID(); $comment_id = $wpdb->get_var(“SELECT comment_ID FROM $wpdb->comments WHERE comment_post_ID = $post_id”);
$wpdb->get_results(“SELECT meta_value FROM $wpdb->commentmeta WHERE comment_id = $comment_id AND meta_key = ‘rating’ “)
برای کامنت اول هم درست کار میکنه اما دوباره میخوای کامنت بزاری امتیاز در دیتا بیس ثبت میشه اما در صفحه به نمایش در نمی یاد انگار اصلا امتیاز داده نشده در ضمن امتیاز کنار کامنتها هم به نمایش در میاد فقط برروی( امتیازبار ومیانگین) کل اعمال نمیشه وقتی کد بالا رو میزارم نمییاره مطمئنم که کد بالا مشکل داره شاید هم قدیمی شده لطف میکنید راهنمایی کنید

hosseink
hosseink
8 ماه و قبل

سلام خسته نباشید من میخوام یک شرط بزارم برای کامنت متام یعنی اینکه کامنت متایxدر صفحه سینگل با دسته بندی مثلاکتابها به نمایش بیاد وکامنت متایyدرصفحه سینگل بادسته بندی ماشینها به نمایش در بیاد داخل شرط مشکل دارم نمیدونم چطوری باید شرطش رو بزارم ازhas_term استفاده کردم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید و برام کدش رو بزارید

hosseink
hosseink
8 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد من ID پست جاری رو گرفتم وریختم داخل متغییر شمافرمودید از get_the_terms استفاده کن این تابع ورودی میخواد که باید بهش بدی ولی مثلا نوع پست وتاکسونامی وغیره در حالی که من فقطidپست جاری رو دارم واز اطلاعات دیگه پست خبر ندارم حالا چگونه میتونم از این تابع استفاده کنم

hosseink
hosseink
8 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد منو ببخشید تونستم به اطلاعات پست جاری باglobal $post;
$postcat = get_the_category( $post->ID ); دست پیدا کنم و مشکلم اونجا حل شد ولی شرط رو که if( $postcat->slug ==’mobile’){اینطوری گذاشتم جواب نمیده اگه این بار روهم راهنمایی کنید ممنون میشم

hamids
hamids
10 ماه و قبل

سلام به ویلرن
یه مشکلی که هست بخش متا برای نمایش در بخش کامنت ها.
این متا باکس را در همه بخش ها از جمله نوشته ها برگه ها پست تایپ نمایش داده میشود.
من هم دقیقا GET_$ کردم c را.

hamids
hamids
10 ماه و قبل

سلام به ویلرن عزیز
در قسمت امتیاز دهی قبلا کتابخانه fontawesome به صورت before بود ولی الان با توجه به کتابخانه جدید که path میسازه چه جوری باید این قابلیت را اجرا کنیم.
من الان به صورت مربعی هست.(شکل امتیاز دهی)

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
10 ماه و قبل
پاسخ به  hamids

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم از کتابخانه Icofont استفاده کنید.

hamids
hamids
10 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام یعنی الان نمیشه هیچ کاری کرد من تمام قالب را با فونت آسوم کار کردم الان یک مقداری کارم سخت میشه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
10 ماه و قبل
پاسخ به  hamids

چرا میتونید به جای استفاده از ساختار js از خود webfont این کتابخانه استفاده کنید.

tisaeedit
tisaeedit
10 ماه و قبل

با سلام
من طبق آموزش های شما پیش رفتم در نوشته ها و ووکامرس به درستی کار می کنه اما در edd هیچ چیزی نشون نمیده
چگونه با edd سازگار کنیم ؟
ممنون از پاسخ گویی

tisaeedit
tisaeedit
10 ماه و قبل

باسلام خدمت شما مدرس عزیز
طبق آموزش های شما ما تمام مراحل رو ایجاد کردیم ولی مشکلی که هست اینه که در هنگام ارسال دیدگاه یا پاسخ دادن صفحه بازیابی (رفرش) میشود
اما ما چیزی که میخوام اینه که در زیر کامنتی که میخوام پاسخ بدیم فرم باز بشه اما صفحه رفرش نشه مانند تصویری که ضمیمه کردم و اینکه در پاسخ ها امکان دادن ستاره نباشه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس از شما

tisaeedit
tisaeedit
10 ماه و قبل
پاسخ به  tisaeedit

دقیقا کامنت های خودتون هم ب همین شکل

nurse
nurse
10 ماه و قبل

خسته نباشید من میخواستم قسمتی از صفحه یsingleرو در صفحه ی جداگانه باز کنم مثلا قسمت کامنت ها ومثلا عکس محصول وعنوان رو درصفحه دیگه باز کنم وتوسط یک دکمه در صفحه singleکاربر به ان انتقال پیدا کند ولی نمیدونم چگونه باید به ان لینک داداطلاعات محصول میخوام در صفحه singleهم بیاد ولی بخشی از ان به علت شلوغ نشدن صفحه singleمی خوام توسط یه دکمه به صفحه دیگری منتقل بشه در صفحه singleدیجی کالا هم یه همچین موردی وجود دارد که در قسمت نظرات کاربران دکمه ای وجود دارد به نام افزودن نظر جدید که روی ان کلیک کنید به صفحه دیگری انتقال پیدا میکنید که اطلاعات همان محصول وجود دارد لطفا اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید هیچ منابعی برای این موضوع پیدا نکردم

farshadkr
farshadkr
11 ماه و قبل

سلام ممنون از آموزشتون
مشکل چیه که بعد از کامنت صفحه رفرش میشه و یا برای پاسخ دادن به یک نظر بعد از کلیک روی ‘پاسخ’ url عوض میشه و رفرش میشه
به این صورت
http://localhost/myweb/sample-post/#comment-12

pourmasih
pourmasih
1 سال و قبل

سلام استاد وقت بخیر
استاد من هر کاری میکنم تو قسمت کامنت ها نمیتونم المنت دادن رای به پست رو نشان بدم در حالی که تو صفحه وجود فیزیکی داره و تا نتونم رای بدم نمیتونم کامنت بزارم تو عکس پیوست شده مشخص هستش استاد کنار نام و ایمیل یا کادر سلکت باشه نیست ممنون میشم مشکلم رو حل کنید

استاد مشخصات هاست هم به صورت زیر هستش :
اطلاعات (***)

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  pourmasih

با سلام و خسته نباشید
اطلاعات رو کامل ارسال کنید. این یوزر پس معلوم نیست مربوط به وردپرس یا هاست. دامنه رو هم ارسال نکردین…

Pourmasih
Pourmasih
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام ببخشید حواسم نبود
Astarashop.ir
اطلاعات مربوط به هاست هستش

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  Pourmasih

اطلاعات هاست و وردپرس رو دوباره ارسال کنید.

pourmasih
pourmasih
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

دامین : astarashop.ir
اطلاعات هاست :
اطلاعات ورودی (***)

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  pourmasih

دو کد زیر رو از فایل style.css حذف کنید.
.single-comment-section form label
.single-comment-section form .stars

pourmasih
pourmasih
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

استاد دمتون گرم مرسی از اینکه وقت میزارید واقعا

alirezargi
alirezargi
1 سال و قبل

سلام خسته نباشید مهندس هزاره
وقتی که یدوه custom post ایجاد میکنم و قصد دارم که comment template فعال کنم،نظرات داده شده نمایش داده میشه ولی خود comment box که برای گذاشتن نظره مشاهده نمیشه،میخواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه؟
با تشکر

mrkiani_dev
mrkiani_dev
1 سال و قبل

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم بخش قسمت های دوره رو چطوری پیاده سازی کردید؟
و
اگه میشه آموزش هماهنگ سازی قالب با المنتور یا ویژوال کامپوزر رو هم بزارید ممنون

nadiaam
nadiaam
1 سال و قبل

با عرض پوزش یه سوال دیگه ای هم داشتم، سایت خود وردپرس نسبت به زمانی که شما این ویدیوی اموزشی تهیه کردید خیلی تغییر کرده، سایت دیگه ای میشناسین که مثال های بیشتری از نحوه ی استفاده از hook ها ی متفاوت یا filter ها داشته باشه؟

nadiaam
nadiaam
1 سال و قبل

سلام اول از همه ممنون از شما برای سایت خوبتون.
برای استفاده از استایل در کامنت علاوه بر enqueue کردن فایل لازم تو خود کامنت هم بشناسونیمش؟ چون من استایل جدیدی که برای کامنت ساختم تو فانکشن enqueue کردم و لی تو view page source صفحه مربوط به costom-comment ام نیست فقط کدهای که برای کامنت نوشتم نمایش میده.

nadiaam
nadiaam
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

بله من تو پیج single فراخونی نکرده بودم ، ممنون

mjs79
mjs79
1 سال و قبل

سلام برای دوستانی که دکمه پاسخ به نظراتشون کار نمیکنه و افزونه یواست رو نصب کردن به این دلیله که که افزونه یواست متغیر replytocom رو از نسخه به بعد به صورت پیش فرض برمیداره برای اینکه این مشکل حل بشه کد زیر رو به فایل functions.php سایتتون اضافه کنید.
add_filter( ‘wpseo_remove_reply_to_com’, ‘__return_false’ );

samsia30
samsia30
1 سال و قبل

با سلام
بنده دو سوال دارم ممنون میشم پاسخ دهید

1. وقتی کاربر یک نظر را در سایت ارسال می کند الان هیچ پیغامی نشان داده نمیشود بنده باید چه کدی بزارم تا پیغام ارسال موفق یا ناموفق به کاربر نمایش داده شود؟
2.با توجه به کد های شما بنده فیلد شماره تلفن را به نظرات اضافه کرده ام ولی یه مشکلی پیش اومده. وقتی صفحه ویرایش برگه یا ویرایش نوشته رو باز می کنم یک خطایی میده و فیلد شماره تلفن هم بالا نمایش داده می شود. برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟
عکس ضمیمه شد

fmohammadali
fmohammadali
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

سلام ببخشید از این کد چجوری و دقیقا کجا باید استفاده بشه؟

samsia30
samsia30
1 سال و قبل

با سلام آقای هزاره سپاس از زحمات شما
دستتون درد نکنه بابت زحماتی که کشیدین واقعا آموزشاتون عالین.
اگر بی ادبی نباشه میخواستم بگم شما در آموزشاتون از کلمه “حالا” خیلی استفاده می کنید و بنده وقتی که میخوام تمرکز کنم باز این کلمه تکرار مشه و تمرکزو کلا به هم میزنه. گفتم شاید برای خیلی هم این پیش اومده باشه . اگر این کلمه رو کم کنید خیلی بهتر میشه
در کل آموزشا واقعا عاالین دستتون درد نکنه.

saminf
saminf
1 سال و قبل

باسلام وخسته نباشید ،در قسمت پاسخ های تودرتو wp_list_comments برای ‘callback’ => ”,حتما نیازهست تابع فراخوانی بشه وجزییاتش نوشته بشه یا بدون فراخوانی تابع هم کامنت های تودرتو به درستی نمایش داده میشه؟من کامنت هارو درقسمت محصول ووکامرس هم استفاده کردم ولی درقسمت پاسخ های تودرتو سمت چپ تصویری که براتون ضمیمه کردم wp_list_comments تابع رو فراخوانی نکردم (الزامیه؟) واینکه دچاریه خطایی شده که وقتی به پاسخ قبلی می خوایم ریپلای بزنیم دوباره فرم اصلی ثبت دیدگاه نشون میده ! باتشکر

doostanema
doostanema
1 سال و قبل

سلام استاد ارجمند آقای هزاره سپاس از زحمات شما
می دانم وقتتان کم است ولی چرا کامنت من علاوه بر اینکه پاسخ داده نشد حذف هم شد؟
سوال کردم با چه کدی میشه آیدی نویسنده کامنت رو بگیریم.
امیدوارم این بار پاسخ من داده بشه.
با سپاس فراوان…

doostanema
doostanema
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

خواهش می کنم استاد
مثلا ما برای گرفتن IP نویسنده کامنت از این کد استفاده می کنیم
comment_author_IP($comment_ID)
ولی برای گرفتن ID نویسنده کامنت من هر چی گشتم کدی ندیدم.
اگر لطف کنید ممنون میشم.

hesameto
hesameto
2 سال و قبل

سلام وقت بخیر و حسابی خسته نباشید
آموزش خوب و کاملا کاربردی بود ممنونم…
چند نکته:
اول اینکه داخل آموزش اشاره نشده(یا من ندیدم!) که بخش امتیازات مربوط به هر پست خاص رو چجوری فعال کنیم چون ستاره هایی که به یه مطلب داده میشه در همه پست ها بصورت یکسان نمایش داده میشه!
دوم اینکه وقتی ستاره میدیم یا روی دکمه ثبت نظر کلیک می کنم بصورت خودکار میره به یه پست دیگه!!!
سوم اینکه اگه هیچ ستاره ای نباشه و مقدار ستاره ها صفر باشه در محاسبات اختلال ایجاد میشه و ارور تقسیم بر صفر بینهایت!میده…

مجید
مجید
2 سال و قبل

چگونه در قسمت برچسبها و دسته های محصولات ارسال دیدگاه را فعال کنیم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  مجید

سلام دوست من
این لینک زیر رو بررسی کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق باشید مثل همیشه…;):)

مجید
مجید
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنون از راهنمایی شما بررسی کردم ولی چیزی دستگیرم نشد میشه بیشتر بنده راهنمایی کنید؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  مجید

هوک رو در فایل functions.php قرار دهید

Hossein8092
Hossein8092
2 سال و قبل

سلام ببخشید من موقعی که مقدار field رو خودم میسازم و دکمه نام و ایمیل رو میسازم با اینکه اون هارو پر میکنم ولی هنگام ثبت کامنت ارور میده که باید فیلد هارو پر کنی بعد ک vardump زدم دیدم wp_get_current_commenter مقداری نداره و همش صفره باید چیکار کنم؟ مشکل از اونه؟

Mahdi9594
Mahdi9594
2 سال و قبل

با سلام و خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم ک اگر ما مثلا یک فایل css یا js داریم که میخواییم فقط توی یکی از برگه ها فراخوانی بشه باید چیکار بکنیم؟ هدر و فوتر مثل صفحه های دیگ باشه ولی فقط مثلا بتونیم محتویات تگ head رو تغییر بدیم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  Mahdi9594

سلام دوست من
به راحتی میتونید شرط بزارید
نمونه کد

Mahdi9594
Mahdi9594
2 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ببخشید منظورم اینه که برای سبک تر شدن سایت بگیم اگر فلان صفحه بود احتیاجی به لود فلان استایل یا جاوااسکریپت نیست و فقط این یکی استایل رو باز کن یا مثلا این جاوااسکریپت رو فقط توی یک صفحه لود کن

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  Mahdi9594

با همین نمونه کد که براتون فرستادم میتونید انجام بدین

Mahdi9594
Mahdi9594
2 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

شرمنده ولی درست متوجه نشدم باید چیکار کنم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  Mahdi9594

عذرخواهم لینک ارسالی مربوط به اضافه کردن یک کلاس اختصاصی به یک صفحه اختصاصی بود
این لینک آموزشی رو مشاهده کنید.رو مشاهده کنید.

Mahdi9594
Mahdi9594
2 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنونم

Mahdi9594
Mahdi9594
2 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

به نظر شما این روش که بیایم هدر های متفاوتی ارائه کنیم روش بهینه ای است؟ یا باعث سنگین شدن سایت میشه؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  Mahdi9594

پیشنهاد میکنم بدین صورت عمل نکنید
نهایت یک هدر اصلی و یک هدر فرعی برای صفحات داخلی داشته باشید خوبه
ولی اینکه هدرهای متفاوتی داشته باشید بستگی داره چندتا هدر باشه و چه المان هایی داخل هدر باشه ولی در کل سنگینی خاصی رو تم نخواهد داشت

علی
علی
2 سال و قبل

با تشکر از سایت و مقاله هاتون موفق باشید.

raminagha
raminagha
2 سال و قبل

سلام
آقای هزاره وقتتون بخیر خسته نباشید
من قالب آوادا قسمت نظرات رو ویرایش کردم فیلد تلفن اضافه کردم از آموزش هایی که شما دادید استفاده کردم ولی نخواستم کد های خوده قالب رو پاک کنم و خواستم در چهار چوب همون کد نویسی طراح قالب این مورد رو اضافه کنم فیلد رو اضافه کردم ولی سیو نشد متا دیتا ها حالا نمیدونم دلیلش چیه

و میخوام باهاتون در ارتباط باشم و حالا تو تلگرام یا شماره بدین یا واتس آپ هر جور که خودتون سلاح می دونید میخوام در این مورد باهاتون در ارتباط باشم

با تشکر از آموزش مفید و کاربردیتون

امید
امید
2 سال و قبل

با سلام عرض ادب احترام ممنون از سایت خوبتون همینطوری ادامه بدید

omidi85
omidi85
2 سال و قبل

آدرس یک سایت رو هم براتون گذاشتم ولی اون خودکار حذف شد
دوباره گذاشتم


172
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x