• صفحه اصلی
  • آموزش حرفه ای طراحی وب سایت شرکتی برپایه وردپرس
avatar
  Subscribe  
Notify of
mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام استاد
گیر کردم یه قسمتی می خوام وقتی برای مقاله نظر ثبت میشه یک متن موفقیت آمیز نشون بده یا مثل وی لرن نظر تایید نشده رو به همون کاربر نشون بده در دست بررسی است
هرچی سرچ کردم کدهارو گذاشتم اتفاقی نیوفتاد
لطفا بگید چیکار کنم؟

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام و عرض ادب
بله یک بخش به نام index-comment در پوشه template ایجاد کردم و در جایی که نظر داره get_template_part کردم بخش index-comment رو داخل index-comment تابع comments_template گذاشتم.

farzad.msi
دانشجو
farzad.msi

سلام خسته نباشید
آیا امکانش هست هر قالبی که خودمون طراحی میکنیم و تبدیل میکنیم به وردپرس بشه از بخش سفارشی سازی خود وردپرس قالب رو ویرایش کرد بخش های مختلفش رو..مثلا هدر فوتر اسلایدر…اگر بله راه حل چیه…اگر نه بهترین راه حل چیه
مثلا شما توی این دوره از cmb2 استفاده کردین میخوام ببینم اگر از خود سفارشی سازی میتونیم کاری کنیم که تم رو ویرایش کنیم چجوری هست
یک راهنمایی کنید ممنون میشم.

Snapshot_21-04-19_22-31-32.png
farzad.msi
دانشجو
farzad.msi

دست شما درد نکنه لطف بزرگی کردین

icic
دانشجو
icic

با سلام و احترام خدمت استاد گرامی.
بنده همونطوری که شما آموزش دادید از فنسی باکس استفاده کردم. اما یک تفاوت داره با اون چیزی که شما آموزش دادید.
هنگامی که روی تصاویر کلیک میکنم و لایت باکس باز میشه.. اسکرول بار صفحه ناپدید میشه. وقتی که لایت باکس رو میبندم اسکرول بار دوباره میاد.

این رفتن و آمدن اسکرول بار باعث میشه عرض صفحه اصلی کم و زیاد بشه و با هر بار باز و بسته شدن لایت باکس صفحه اصلی یک لرزش داشته باشه.(همه المان ها اندازه عرض اسکرول بار جابجا میشن)

توی موردی که شما توی ویدئو اموزش دادید این ناپدید شدن و دوباره ظاهر شدن اسکرول بار هست. اما اون لرزش رو نداره..
رفتن اسکرول بار بخاطر اون پازیشن فیکس و آور فلو هیدن کانتیر لایت باکس هست که اگه این موارد رو عوض کنم کارکرد کلی فنسی باکس مختل میشه.
من سرچ هم کردم اما نتیجه ای نگرفتم شما میدونید علت چیه و راه حلش چیه؟
ممنونم.

icic
دانشجو
icic

بسیار سپاسگزارم از توجه شما ، مشکلم برطرف شد .

icic
دانشجو
icic

با سلام و احترام . داخل صفحه taxonomy-portfolio_cat php هر تعداد پستی که مربوط به تکسونومی باشه که روش کلیک شده رو نمایش میده . چطوری میتونم ترتیب نمایش روبر حسب تاریخ قرار بدم ؟

icic
دانشجو
icic

ممنون . اگه از query استفاده کنم خودم باید مشخص کنم اطلاعات مربوط به کدوم تکسانمی رو نمایش بده ولی توی استفاده بدون query وقتی رو لینک تکسونومی کلیک میشه خودش وارد صفحه میشه و ایتم های مربوط به همون تکسونومی رو نمایش میده . حالا با استفاده از query باید چطوری عمل کنم که بتونه تشخیص بده اطلاعات مربوط به همون تکسونومی که روش کلیک شده رو نمایش بده ؟

icic
دانشجو
icic

سلام و خسته نباشید . بنده یک مورد رو به مشکل خوردم سرچ هم کردم ولی به جواب درستی نرسیدم ، در رابطه با cmb2 من فیلد هایی به صورت تکرار شونده قرار دادم . که هر روز دیتای جدید بهشون اضافه میشه . حالا میخوام ترتیب نمایششون توی صفحه اصلی رو برا اساس تاریخ مرتب کنم مثلا جدیدترین ها اول نمایش داده بشه یا برعکس ولی چنین امکانی رو پیدا نکردم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .

icic
دانشجو
icic

سلام ممنون بابت پاسختون و همچنین آموزش کاربردیتون . من قصدم این بود که ترتیب نمایش آیتم هارو برعکس کنم که وقتی گفتید دیتای مجزا براشون نمیشه در نظر گرفت چون کل اطلاعات باهم ذخیره میشه ، فکرم رفت سمت این که فقط for each رو برعکس کنم و از انتها نمایش بدم که مشکلم حل شد این رو هم اینجا نوشتم شاید دوستانی باشن که به همچین موضوعی بر بخورن . بازم ممنون .

Parhamkns
دانشجو
Parhamkns

سلام استاد میخواستم بدونم طرحی بخش نوبت دهی در سایت چطوری انجام میشه چون تو مثال های آموزشی سایت نیست فکر کنم. مثلا سیستم نوبت دهی برای مطب یا آرایشگاه یا هرجای دیگه

Parhamkns
دانشجو
Parhamkns

درسته برای استفاده از پلاگین شما چی پیشنهاد میکنین استاد؟

Parhamkns
دانشجو
Parhamkns

سلام استاد خسته نباشید. من تقریبا اکثر ویدیو های دو بخش فرانت اند و بک اند رو دیدم و خب کم کم میخوام کارم رو حرفه ای تر کنم و حالا اگر بشه جایی استخدام بشم اما یه نگاه که به آگهی های استخدام کردم دیدم که معمولا مهارت های دیگه ای رو هم میخوان مثل تسلط به js و فریم ورک هاش: react یا vue و یا تسلط به لاراول و این ها. من میخواستم بدونم اگر این ها هم نیاز هست چرا در آکادمی وی لرن آموزش نمیدین. به خصوص در رابطه با js من کمی تعجب کردم چون ما اینجا از js بیشتر در حد کپی پیست استفاده کردیم یا کدنویسی ها در حد یکی دو خط بوده و خب کارمون هم خیلی خوب پیش رفته…نمیدونم چرا در اکثر آگهی ها تسلط به js هم باید جزو رزومه باشه!

preux
دانشجو
preux

سلام
پیش نیاز این اموزش چی هست ؟؟
ممنون میشم اگه بگبد
اگه دوره کامل هست و از صفر بگید بخریم
اگه نه که پیشنیاز بهم بگید ممنون

negggin
دانشجو
negggin

سلام خسته نباشید ممنون از آموزش خوبتون. من یک page به نام page-contactus.php ایجاد کردم و یک div با کلاس gallery داخل این پیجم قرار دادم. اما نمیدونم کجا باید به این کلاس استایل بدم چون از فایل style.css نمیخونه . ممنون میشم راهنمایی کنید که کار استایل دهی به این کلاس در برگه رو چه طوری و کجا باید انجام بدم. ممنونم

Parhamkns
دانشجو
Parhamkns

سلام خسته نباشید جناب مظلوم. من وقتی group رو داخل فایل cmb2-functions قرار میدم با fatal error مواجه میشم دلیلش چیه؟ البته این رو هم بگم کدهایی که در حال حاضر داخل فایل theme-options-cmb هستن با برای شما فرق داره انگار. فایلی که ارور میده رو ضمیمه میکنم.
این هم خود ارور: Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function add_field() on null in

Parhamkns
دانشجو
Parhamkns

جناب مظلوم راه حل چی هست چون من فعلا زیاد مهارتم بالا نیست فقط کاری که شما کردین رو انجام دادم و خب میخوام درست شه که ادامه بدم روند آموزش رو

bijanpour
دانشجو
bijanpour

باسلام خدمت استادعزیز
استفاده ازفریم ورک cmb2 نسبت به پلاگین مربوطه به چه لحاظ ارجحیت دارد؟ 1- امنیت 2-سرعت 3-سازگاری 4-؟

باتشکرازحسن توجه شما

alight
دانشجو
alight

سلام جناب مظلوم وقتتون بخیر جسارتا بنده وقتی پوسته ی اخر رو که روی سایت قرار دادین رو توی لوکال هاست قرار میدم سایت رو کلا با ارور های مختلف بالا میاره خواهش میکنم کمکم کنین دو روزه دارم باهاش ور میرم درست نمیشه

مظلوم.png
مظلوم.png2.png
luna md
مهمان
luna md

سلام و خسته نباشید
ببخشید من قبلا بهتون مسیج دادم برای قسمت منو که کار نمیکرد و لطف کردید برام درستش کردید ولی بعدش جاهایی از سایت که با fancybox کار میکرد دیگه درست کار نمیکنه و دور ویدیوهام هم یه فضای سفید اضافی اضافه شده (مثلا دقیقا یه ویدیو زیر عکس کاور جایی که نوشته online courses یه فضای سفید به سمت راست اضافه شده و فنسی هم کار نمیکنه)
میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجا میتونه باشه
ممنون میشم

luna md
دانشجو
luna md

سلام
خیلی ممنونم از جوابتون
اون اشکالات حل شدن فقط یه سوال دیگه دارم ..(برای موبایل ونقطه شکست کمتر از۳۶۵) بالای سایت جایی که لوگو و همبرگر منو هستن . من هرکاری کردم نتونستم لوگو رو کاملا سمت چپ ببرم و کمی متمایل به سمت راست هست..
میشه یه راهنمایی بکنید که اشکال از کجا میتونه باشه
ممنون میشم

luna md
دانشجو
luna md

سلام
ممنونم یوزر و پسوردها رو براتون میذارم
همه ی تغییرات تو فایل header و css هست
خیلی ممنونم
اطلاعات ورودی (***)

luna md
دانشجو
luna md

خیلی خیلی ممنونم

nami
دانشجو
nami

با سلام
من دوره اموزشی رو خریدم و فایل آخر که قالب هست رو نصب کردم اما با مشکل مواجه شدم صفحات و تنظیمات و درون ریزی و غیره …
و ارور Warning
: Invalid argument supplied for foreach() in
/home/kar/public_html/wp-content/themes/welearnacademy-company-project/inc/index-counter.php
on line
1
امکانش هست که برسی کنید امکان دسترسی به هاست هم هست در اصل این دوره رو به خاطر قالبش تهیه کردم استفاده از این قالب
با تشکر

nami
دانشجو
nami

با سلام
متاسفانه مشکل حل نشد

nami
دانشجو
nami

با سلام چطوری ارسال کنیم ؟؟؟؟

علی
مهمان
علی

با سلام قصد خرید قالب رو دارم ایا امکانش هست دوره رو بخریم و قالب رو با دموی اون به طور کامل (با تصاویر و غیره )بر روی وردپرس روی هاست ما نصب کنید با تشکر

علی
مهمان
علی

وردپرس 5 یا هر نسخه ای که به روز تره و سازگار باشه

Navab98
دانشجو
Navab98

سلام و عرض ادب
تیم محترم وی لرن
بنده بارها و بارها مراتب قدرانی خودم رو از آموزش های خوبتون از طریق همین قسمت سوالات و قسمت نظرات اعلام داشته ام. ولی آقای مظلوم اجازه بدید از این دوره انتقاد کنم. حقیقا این دوره خالی از آموزش بود در واقع مراحل انجام یک پرژه بود که بیشتر اون مربوط به cmb2 بود و اون هم با کپی پیست . کپی پیست رو خوب یاد گرفتیم! ای کاش حداقل از نظر محتوایی غنی بود. مثلا پنل کاربری براش می گذاشتید یا …. من قبل از خرید این دوره از شما پرسیدم به نظر میاد تم همانند دوره ریسپانسیو است و شما فرمودید خیر در حالی که به نظر من روال همون بود با این تفاوت که از بوت استرپ سیسم گرید اون فقط لحاظ شده بود. دقیقا همین دوره آموزشی (همین تم و ….) رو با نصف قیمت میشه توی اینترنت پیدا کرد. خلاصه این قیمت و این محتوا و این روند هیچیش باهم همخونی نداشت . آقای مظلوم اگه می دونستید انرژی توی صداتون چقدر به ما دانشجوها انرژی میده بیشتر توضیح می دادید و براش وقت میگذاشتید … خلاصه من برای اولین بار از این آموزش لذت نبردم و پیشمونم از صرف هزینه و وقت و میگم ای کاش حداقل دوره آموزش php و آموزش کدنویسی Ajax در وردپرس رو گذرونده بودم یا … که حداقل از آموزش های برنامه نویسی تون بهره گرفته باشم. مدت هاست دوره جامع فروشگاه رو خریداری کردم ولی میترسم برم سراغ پیاده سازیش می ترسم با روال کپی پیست روبرو بشم
باز هم به خاطر تموم اون آموزش هایی که با انرژی ضبط می کنید سپاسگزارم و ازتون می خوام فقط به شعارهاتون پایبند باشید : اینجا قراره مهندسی رو یاد بگیریم . اینجا فاصله ما با «آخرین تکنولوژی های وب» فقط یک اسکرول هست و ….
ما به شما دل بستیم …
با آرزوی توفیق روز افزون

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

با سلام و عرض خسته نباشید
در ویدیو 28 شما با cmb2 تنظیمات غیر تکرار شونده به یک post type اضافه کردید که برام خیلی جالب بود من تاحالا از پلاگین زمینه های سفارشی استفاده می کردم ولی الان میبینم با cmb2 راحتتر و بهتره .
یک سوالی داشتم که برای اضافه کردن همین تنظیمات به ووکامرس ولی تکرار شوندش باید چیکار کنیم ؟ مثل تنظیمات سایت حلقه foreach بزنیم ؟

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام اقای مظلوم
الان 3 روزه رو یک قسمت موندم نمیتونم درست کنم
پروژه لوکال هست
می خواهم زیر هر محصول یک قسمت اکاردیون مانند اضافه بشه برای سرفصل های دوره که داخل هر سرفصل هم تعدادی ایتم بشه اضافه کرد هر دوی اینها repeatable باشند .
سرفصل هارو درست کردم درست نشون میده ولی ایتم هارو به شکل array نشون میده نیاز به دو حلقه foreach داخل هم دیگه هست
کدهارو میفرستم خودتون مشاهده کنید

نامی
مهمان
نامی

باسلام
من قصد خرید دوره را دارم آیا در آخر به فایل کامل قالب وردپرس با تمام امکانات برای اجرا روی هاست دسترسی داریم به طوری که بر روی هست نصب کنیم و شخصی سازی کنیم بعد آیا با وردپرس 5 سازگار هست ؟؟؟؟؟ با تشکر

mohammad177
دانشجو
mohammad177

استاد مظلوم عزیز یک سوال غیر مرتبط با این قسمت هم دارم
ویدئو هایی که شما برای آموزش قرار میدید خیلی فشرده هستند و بدون افت کیفیت ، من خودم برای فشرده سازی از چند برنامه استفاده کردم برای مثال ادوب انکودر و… و روی H264 هم فشرده میکنم و بیت ریت هم روی 600 ولی ویدئو ها بسیار کیفیتشون میاد پایین شما با چه نرم افزاری خودتون کار میکنید اگر براتون مقدوره یکم راهنمایی کنید منو

mohammad177
دانشجو
mohammad177

فیلم آموزشی من آخه با دوربین ضبط میشه و نه از اسکرین مانیتور مگه camtasia رندر هم میگیره؟

mohammad177
دانشجو
mohammad177

سلام خسته نباشید
چطوری میتونم عنوان دیدگاه ها را عوض کنم و کلا سفارشی سازیش کنم قسمت دیدگاه ها را و دیگه مثلا به جای ( دیدگاهتان را بنویسید) سوالاتون را بپرسید نمایش بدم؟

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

پیاده سازی breadcrumb صفحات رو در کدام ویدیو توضیح دادید؟

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

سلام اقای مظلوم عرض ادب
یه راهنمایی می خواستم می خوام در پنل تنظیمات قالب یک فیلد بگذارم که بشه با اضافه کردن یک حرف مثلا true یک تگ
Advanced به یک بخش که داخل حلقه هست اضافه بشه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

mohammadreza1998
دانشجو
mohammadreza1998

یک فیلد به داخل حلقه با type چکباکس گذاشتم ولی تو html نمیدونم چیکار کنم این کد رو قرار دادم ارور داد

شایان
دانشجو
شایان

سلام
خداقوت به همه برو بچه های نازنین ویلرنی ♥
من تو اجرای انیمیشن المان ها به یه مشکلی بر خوردم اونم اینه که قبل اینکه موقعیت خودش رو تاچ کنه هست
وقتی میری روش یهو میره و میاد
درستش اینه از اولش نباشه بعد لود بشه
اما اینطور نیست
لطفا پایین اسلایدر این سایت، دوپارتی که از چپ و راست لود می شوند رو بررسی بفرمایید
پیشاپیش ممنونم از زحماتتون

شایان
دانشجو
شایان

سلام
یه ایمیل براتون فرستادم به ایمیل [email protected]
کوتاه و تصویری توضیح دادم منظورم چیه
ممنونم از محبتتون

sedaghatjoo
دانشجو
sedaghatjoo

با سلام خدمت آقای مظلوم بزرگوار
میخواستم بدونم چطور میشه امنیت سایت رو بالا برد؟
چه راهکارهایی پیشنهاد می کنید؟
من الان سایت رو طراحی کردم، تقریبا همه چیزهایی که از شما یاد گرفتم رو هم رعایت کردم ولی از نظر امنیتی متوسط(c) شد، چطور میشه این امنیت رو بالاتر برد؟

علی
مهمان
علی

سلام
آیا دوره جدید با امکانات بروز و جدید برگزار نمی کنید؟

Navab98
دانشجو
Navab98

سلام و عرض ادب
1- ببخشید نگفتین دکمه های مقالات بیشتر و نمونه کارها رو به کجا و چگونه لینک بدهیم ؟
2- طبق آموزش متاباکسی تعریف کردم برای پست تایپ نمونه کارها . حالا نمونه کار 1 و 3 که براشون عکس قرار دادم مشکلی ندارند ولی برای نمونه کار 2 که متاباکس ها خالی است چند تا خطا داده ایراد از کجا می تونه باشه ؟
3- در category.php یک pagination ایجاد کردم طبق راهنمایی هایی که دادین هوک در فانکشن ایجاد شد ولی استایل بوت استرپ 4 رو نمی گیره و همچنین یک عبارت اضافه کنار pagenaavi ایجاد شده . لطفا راهنمایی بفرمایید
4- در single.php یک تولتیپ ایجاد کردم شامل نمایش اطلاعات مربوط به نویسنده تعداد بازدید و نظرات که قسمت نظرات مشکل داره
پیشاپیش از بذل توجه تون ممنونم . ببخشید من سعی می کنم همه سوالاتم رو یکجا بپرسم شاید اینجوری بشه در وقت شما هم صرفه جویی بشه .

mohammad177
دانشجو
mohammad177

سلام بر استاد مظلوم بزرگوار
یک سوالی از خدمتتون داشتم من یک دامنه ی جدید برای سایت جدیدم میخوام انتخاب کنم یک سایت خدماتی هست و پسوند service میخوام براش انتخاب کنم (negar-service) برای خوانایی بیشتر و تو ذهن کاربر بمونه میخوام وسطش (-) قرار بدم … این خط فاصله بعدا برای ایندکس صفحات و روبات های گوگل مشکلی ایجاد نمیکنه؟آیا بهتر هست که همون negarservice قرار بدم و قید خوانایی بیشتر دامنه رو بزنم؟؟

با تشکر از سایت عالی ویلرن

aminXIII
دانشجو
aminXIII

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم تنظیماتی که با فریم ورک cmb2 داخل سایت ایجاد کردیم و متن های آن داخل صفحه نمایش داده می شوند رو چگونه چند زبانه کنیم؟
مثلا درون فایل قالب من رو قرار دادم ولی متنی که درون فیلد های cmb2 قرار میدهیم در poedit یا loco translate نمایش داده نمیشوند که ما بخواهیم آن را به زبان های دیگر ترجمه کنیم

aminXIII
دانشجو
aminXIII

سلام ببخشید متوجه نشدم ممکنه روی کد خودم مثال بزنید؟
من توی فایل CMB2-function.php این رو گذاشتم :
$dsn_group_topsec= $cmb->add_field( array(
‘id’ => ‘dsn_group_topsec’,
‘type’ => ‘group’,
‘repeatable’ => false,
‘options’ => array(
‘group_title’ => ‘تنظیمات بخش بالای صفحه’,
‘closed’ => true,
),
) );
$cmb->add_group_field( $dsn_group_topsec, array(
‘name’ => ‘متن عنوان مشکی’,
‘id’ => ‘title_black’,
‘type’ => ‘text’,
) );
بعد توی سکشن صفحه اصلی قالب خودم این مقدار رو قرار دادم :

باید بجای مقدار بالا درون سکشن قالبم به چه صورتی وارد کنم ؟

aminXIII
دانشجو
aminXIII

خوب من نمیخوام متن title بخش های cmb2 ترجمه بشه من متنی که درون هر فیلدی کی درون input های خودم قرار میدهم و به صورت داینامیک درون ساین به نمایش در می آید ترجمه بشه مثلا متن هایی که در input های text یا textarea قرار میدهم ترجمه بشود:

$cmb->add_group_field( $dsn_group_topsec, array(
‘name’ => ‘متن عنوان مشکی’,
‘id’ => ‘title_black’,
‘type’ => ‘text’,
) );

متنی که درون این textbox قرار میدهم برایم توی poedit یا locotranslate نمایش داده بشه که من بتونم به زبان های دیگه ترجمه کنم.
نمیدونم منظور خودم رو خوب رسوندم یا نه

Navab98
دانشجو
Navab98

سلام و عرض ادب.
1- منو رو به صورت لندینگ ایجاد کردم برای انیمیت اسکرول هم بعد از سرچ بسیار به یک قطعه کد رسیدم که متاسفانه به صورت کامل کار نمی کنه لطفا بگید اشکال کار از کجاست . ضمناً من دوره ریسپانسیو لندینگ رو هم گذروندم :/
2- وقتی عکسهایی که با دیتافنسی باکس کار کردم رو باز می کنم بعد که می بندم عکس حذف می شه چرا ؟
3- من یک قالب برای سایدبار ساختم که می خوام ویجت هام داخل اون قالب قرار بگیره ولی عنوان ویجت می افته داخل قالب سایدبارم . (پربازدیدترین ها در ساید بار اون قالبی هست که میخام داشته باشم ، ) brfore و after چی باید بدم ؟
رسیدن به جواب این سوال ها خیلی برام مهمه چون خیلی وقت صرفش کردم ولی جواب نگرفتم ممنون میشم جواب بدید . درضمن کلا در مرورگر کروم بااینکه کش را خالی می کنم و رفرش می کنم خیلی از موارد جواب نمیده مثل انیمیت اسکرول و شمارنده ولی در مرورگر موزیلا اینطور نیست تازه در کنسول ارورها رو هم نمایش نمی ده !!

Navab98
دانشجو
Navab98

سلام و عرض ادب استاد.
مواردی که فرمودید را انجام دادم index.js و style.css رو هم مرتب کردم از طریق سایت به غیر از سوال اولم که در مورد منو بود همچنان بقیه ایرادات باقیست
1- وقتی تصاویر را باز می کنم از طریق فنسی باکس بعد عکس حذف می شود آیا ایراد از برنامه است ؟
2- مشکی در عنوان widget ندارم ایرادم این است که در قالبی که می خواهم قرار نمی گیرد . با یک عکس مشکل رو براتون ارسال کردم
3- انمیشن مربوط به المان ها اجرا نمی شود درحالی که دقیقا مثل آموزش پیش رفته ام . نه انیمیشن اجرا می شود و نه wow . (مثلا سکشن خدمات یا وبلاگ ) کلا انگار ن با کتابخانه ها مشکل دارم . 🙁
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

Navab98
دانشجو
Navab98

سپاسگزارم استاد …

sedaghatjoo
دانشجو
sedaghatjoo

سلام.
وقتتون بخیر
من یه پست تایپ با تکسونومی ایجاد کردم، مشکلی هم نداره ولی پست تایپ دوم رو که ایجاد می کنم وقتی کلیک میکنم که مثلا وارد صفحه یکی از دسته ها بشه، میگه برگه وجود نداره، درصورتی کاملا شبیه پست تایپ قبلیه، فقط اسمش عوض شده.
حتی بردمش روی هاست ولی بازم درست نشد.
الان دو روزه هی می نویسم و پاک می کنم.
چه مشکلی داره؟

sedaghatjoo
دانشجو
sedaghatjoo

سلام. ممنون اگه این کار رو انجام بدید، خیلی لطف بزرگی می کنید.
اطلاعات ورودی (***)

sedaghatjoo
دانشجو
sedaghatjoo

pgumath.ir

sedaghatjoo
دانشجو
sedaghatjoo

ممنون، خیلی لطف کردید.
اتفاقا دیروز اینکارو کردم ولی درست نشد. بازم ممنون، انگار نیاز داشت شما یه بار چکش کنید.
بازم ممنون