• صفحه اصلی
  • آموزش حرفه ای طراحی وب سایت شرکتی برپایه وردپرس
Subscribe
Notify of
guest
843 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
navidjavid
navidjavid
1 ماه و قبل

با عرض خسته نباشید وقتی گزینه ی دانلود فایل پروژه رو میزنم کلا ناقص دانلود میکنه چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم با تشکر

امیر
امیر
1 ماه و قبل

سلام وقتتون بخیر. به نظر شما آیا برای CMB2 جایگزین مناسب تری هم وجود دارد ؟

sajjadrezai5
sajjadrezai5
3 ماه و قبل

سلام استاد عزیز قسمت های 8 و 9 من خطا دارند نه دانلود میشه نه میشه آنلاین مشاهده کرد لطفا پیگیری کنید تشکر

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
3 ماه و قبل
پاسخ به  sajjadrezai5

سلام
قسمت 8- طراحی بخش مشتریان رو تست کردیم و لود میشود. لطفا مجدد تست کنید.

Shayan.m
Shayan.m
3 ماه و قبل

سلام جناب مظلوم و اقای صبوریان خسته نباشین
من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
این لینک هایی که تو نتیجه گوگل میاره محتوای لینک تک قسمت افزون نوشته باید بزاریم یا افزودن برگه مثلا من سرچ میکنم اموزش html css لینک ویلرن رو گوگل میاره تو نتایج وفتی میزنم رو لینک میام تو صفحه محتواش تو قسمت افزودن نوشته هستش یا برگه ؟

Shayan.m
Shayan.m
3 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنون

mohammad_tir69
mohammad_tir69
5 ماه و قبل

سلام فکر میکنم تو ورژن جدید وردپرس گزینه انتخاب قالب از ویرایشگر برگه حذف شده
خواستم طبق جلسه 35 ، پیج تمپلیت بسازم اما دیدم همچین گزینه ای تو ویرایشگر برگه نیست

باید چیکار کنم؟

Shayan.m
Shayan.m
4 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام خسته نباشین جناب مظلوم منم همین مشکلو دارم؟

Capture.PNG
mohammad_tir69
mohammad_tir69
5 ماه و قبل

سلام وقت بخیر
من با افزونه کانتکت سون یه فرم ساختم طبق جلسه 32
اما وقتی ازش استفاده میکنم چیزی نشون نمیده:
<?php do_shortcode(‘[contact-form-7 id=”39″ title=”فرم تماس”]’) ;?>

لطفا راهنمایی کنید

mohammad_tir69
mohammad_tir69
5 ماه و قبل

سلام خسته نباشید
من طبق فیلم 28 متاباکس ایجاد کردم برای پست تایپ slider
اما تو پنل ویرایش پست تایپ که میرم هیچ باکسی اضافه نشده
لطفا راهنماییم کنید
اینم کد cmb2-metabox.php

mohammad_tir69
mohammad_tir69
5 ماه و قبل

سلام خسته نباشید
من طبق فیلم 28 متاباکس ایجاد کردم برای پست تایپ slider
اما تو پنل ویرایش پست تایپ که میرم هیچ باکسی اضافه نشده
لطفا راهنماییم کنید

mohammad_tir69
mohammad_tir69
5 ماه و قبل

سلام وقت بخیر
تو فیلم ها فرمودید فلان مبحث در دوره ووکامرس آقای صبوریان توضیح داده شده
من هرچی میگردم چنین دوره ای در سایت نیست
برداشتین اون دوره رو؟

farshin
farshin
5 ماه و قبل

با سلام و خداقوت خدمن تیم وی لرن

من اگر بخوام قیمت apperance یا نمایش رو مخفی کنم در پنل ادمین باید با کدام توابع کار کنم ؟ توی کدوم از اموزش های شما است ؟ یا اینکه فقط ان رو ادمین بتواند مشاهده کند ؟

با تشکر

محمد موسوی
محمد موسوی
5 ماه و قبل

سلام وقت بخیر. هنگام ایجاد یک تکسانومی و افزودن دسته بندی های مربوط به اون، برای نمایش موارد مربوط به یک دسته بندی از چه فایل و کدهایی باید استفاده کرد؟

محمد موسوی
محمد موسوی
5 ماه و قبل

سلام وقتتون بخیر. برای قسمت نمایش دسته بندی ها در ساید بار و برچسب های مقالات و هم چنین نحوه عملکرد سرچ سایدبار هم توضیح بدید ممنون

محمد موسوی
محمد موسوی
5 ماه و قبل

سلام وقت بخیر. برای صفحه بلاگ که تمام نوشته ها رو نشون میده باید چه نوع فایل ها و کدهایی اضاف کرد و به طور مثال اگر در هر صفحه 5 تا نوشته رو نشون میده چطور با زدن دکمه صفحه بعدی 5 عدد نوشته بعدی رو نشون بده؟

محمد موسوی
محمد موسوی
6 ماه و قبل

سلام. چطور میتونم تب های مختلف برای صفحات مختلف ایجاد کنم

محمد موسوی
محمد موسوی
6 ماه و قبل

سلام وقت بخیر. برای اینکه در تنظیمات سایت تب های مختلفی ایجاد کنیم باید چکار کرد؟ به طور مثال یک تب برای تغییرات صفحه اول و یک تب برای درباره ما و …

icic
icic
6 ماه و قبل

سلام خدمت اساتید گرامی .

بنده یک variable در یک template مثلا menu تعریف میکنم بعد با استفاده از تابع get_template_part تمپلیت menu را در header قرار میدم و طبیعاتا header هم توی تمام صفحات فرخوانی میشه . اما توی صفحات به varibale که در تمپلیت menu تعریف کردم دسترسی ندارم برای مثال در صفحه index.php دسترسی به variable که از قبل تعریف کردم را ندارم و علتش رو درک نمیکنم .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .

sajjadhd73
sajjadhd73
7 ماه و قبل

استاد سلام
ی سوال داشتم
من برای تنظیمات قالب طبق داکیومنت زیر از تب داخل cmb2 استفاده کردم
https://github.com/CMB2/CMB2-Snippet-Library/blob/master/options-and-settings-pages/options-pages-with-tabs-and-submenus.php

الان چجوری اطلاعات رو بخونم ؟
داخل فانکشن آخر صفحه جای cmb_option$ چه مقداری باید بزارم؟

علی
علی
7 ماه و قبل

سلام وقتتون بخیر
ذوره آموزشیتون عالی بود من هم فروشگاهی رو خریدم هم شرکتی دستمریزاد
خواستم خواهش کنم توی همین دوره شرکتی اگه میشه یه قسمت رزرواسیون (فکر کنم پلاگین بوکلی باشه ) و نحوه کار باهاش رو هم اموزش بدید عالی میشه
ممنون

علی
علی
8 ماه و قبل

سلام وقت بخیر، اول اینکه آموزشتون عالییی بود ، فقط ی مشکل برخوردم اون هم اینکه وقتی اومدم و تبدیل ب وردپرس کردم،سایت چپ چین شد اگه راهی داره لطف کنید بگید ممنون

علی
علی
7 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

حل شد ممنون

hamids
hamids
8 ماه و قبل

مثلا اگر بخواهیم مثل تصویر زیر را ایجاد کنیم چه راه حلی براش هست؟
خیلی ممنون

Screenshot 2021-10-09 at 10-13-30 دانلود سریال See دیدن فصل دوم - آپ تی وی.png
hamids
hamids
8 ماه و قبل

با سلام خدمت ویلرن
یه سوال در cmb2 می‌توان گروپ در گروپ ایجاد کرد.

آزاده
آزاده
9 ماه و قبل

سلام، من کدهای پروژه پایانی شمارا در لوکال هاست دیباگ کردم، خیلی مشکل داشت. من اول گفتم، چرا عکسها در پروژهام نمایش داده نمیشه، بعد به پروزه شدم مراجعه کردم که متاسفانه پروژه شما مشکل داره و باگ داره.

علیرضا
علیرضا
9 ماه و قبل

سلام وقت شما بخیر . پروژه رو کامل کردم و انتقالش دادم به یک هاست واقعی .
روش هایی که وجود داشت برای تغیر آدرس لینک ها رو انجام دادم مثل نوشتن کوئری زیر :

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/');

و همچنین از پلاگین velvet blues هم استفاده کردم .
فقط مشکلی که وجود داشت این هست که لینک هایی که در تنظیمات قالب ( از فریم ورک cmb2 استفاده کردم ) وجود داشت آپدیت نشد .
من باید چکار کنم آپدیت بشه که دوباره به صورت دستی انجام ندم

icic
icic
10 ماه و قبل

سلام و وقت بخیر خدمت اساتید گرامی .

در صفحات single دلیل استفاده از حلقه وایل چی هست ؟ وقتی که ما فقط یک کانتنت خاص رو میخواهیم نمایش بدیم ؟
برای مثال من در صفحه سینگل نوشته هام از این حلقه استفاده کردم . اما در صفحه سینگل یک پست تایپ خاص این کد رو ننوشتم و مشکلی پیش نیامده .

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
adil
adil
10 ماه و قبل

با سلام من 3 نا گروه در cmb2 ساختم اما بعد از این چقدر کد گروه رو می نویسم گروهی ساخته نمی شه مشکل از کجا می تونه باشه

Hossein8092
Hossein8092
10 ماه و قبل

سلام وقت بخیر، من میخوام یک قابلیتی ایجاد کنم که چندین کاربر به عنوان مدیر باشند و هرکدام از مدیران هم چندین کاربر فرزند داشته باشند؛ کاربرهای فرزند میتوانند پست بگذارند اما فقط درصورتی منتشر میشه که مدیر اون کاربر اون رو تایید کنه؛ با افزونه هایی مثل user role editor میشه کاری کرد که مدیران بتونند تایید کنند پست رو، اما میخوام پست هرکاربر رو صرفا مدیر همون کاربر بتونه منتشر کنه نه بقیه؛ چطور میشه این کار رو کرد و آیا افزونه ای هست؟

adil
adil
11 ماه و قبل

چرا دوره خطای 404 میده؟

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
11 ماه و قبل
پاسخ به  adil

مشکل رفع شده است

ManiMani
ManiMani
11 ماه و قبل

با سلام و خسته نباشید . دو تا سوال داشتم .
1 – امنیت یک سایت با وردپرس رو چگونه میشه زیاد کرد ؟ کار با افزونه ها رو بلدم و منظورم نکته های امنیت در کد نویسی هست . مثلا در php حتما باید یک سری نکته رو در کد نویسی رعایت کنیم تا سایت ما امن باشد . در وردپرس هم به همین صورت است ؟
2 – لطفا چند تا فریمورک مثل cmb2 برای پنل تنظیمات قالب وردپرس معرفی کنید .

ManiMani
ManiMani
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

خیلی ممنون .
میشه بیشتر در مورد فریمورک acf توضیح بدید که چه تفاوتی با cmb2 داره ؟ و لطفا یک لینک بجز سایت خود این فریمورک که این فریمورک رو آموزش داده باشه از سایت های خارجی ارسال کنید چون در سایت های ایرانی چیزی در مورد این فریمورک پیدا نکردم و سایت خود این فریمورک هم باز نشد .

mahdikarimi
mahdikarimi
11 ماه و قبل

با سلام من میخواستم کنار لوگو خودم وقتی که وبسایت با موبایل باز میشه یک نوشته اضافه کنم نمیدونم چطور باید این کار را انجام داد یعنی بین لوگو و منو ساندویچی که در سمت راست هست یه نوشته فیکس قرار بدملطف می کنید را هنمایی کنید ممنون

mahdikarimi
mahdikarimi
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

متشکرم از راهنماییتون
ولی مشکل من این هست که قالب داخل محیط وردپرس هستش و نمیدونم چطور div در کنار لوگو ایجاد کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

mahdikarimi
mahdikarimi
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

تم basel از سری تم های woodmart

icic
icic
1 سال و قبل

با سلام و خسته نباشید ، بنده با توجه به اصولی که در این آموزش گفته شده یک قالب طراحی کردم برای عضویت در خبرنامه هم از mail poet استفاده کردم به صورت ابزارک و بدون مشکل کار میکنه اما وقتی میخوام یک فرم MAIL POET رو به صورت POP UP نمایش بدم .چیزی نمایش داده نمیشه ، خواستم بدونم برای اینکار نیاز هست تنظیمات خاصی رو به قالب اضافه کنم ؟ سرچ هم کردم در این خصوص جوابی پیدا نکردم.

icic
icic
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام و احترام خدمت شما
البته برای یکی از صفحات که از page.php استفاده میکنه ظاهر میشه اما سایر تمپلیت ها خیر .
اطلاعات ورودی (***)

icic
icic
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

درقسمت برگه ها ، برگه ای با عنوان مشتریان وجود داره که از تمپلیت پیشفرض page.php استفاده میکنه ، در این صفحه نمایش داده میشه ، اما در سایر صفحات مثلا برگه ای صفحه اصلی که index.php هست نمایش داده نمیشه .

icic
icic
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

وقتی که از حالت popup افزونه میل پوئت استفاده میکنم ،هیچ کدی رو به صفحات اضافه نیمکنم .و تنها فرقی که page.php و index.php باهم دارن همون اسم تملیت هست که درون یک تگ php در ابتدای صفحات نوشته شده .
ببخشید من بیش از این متوجه منظور شما نشدم . اگر موردی رو نگفتم بفرمایید تا بگم .

هدف من از این سوال این بوده که پاپ آپ پلاگین میل پوئت در صفحه اصلی که همون index هست با تمپلیت main page نمایش داده بشه که این اتفاق نمی افته گفتم شاید توی نحوه نام گذاری تمپلیت ها مشکلی دارم برای همین سوال رو مطرح کردم .
نهایتا من برای نمایش پاپ آپ هیچ کدی رو به هیچ یک از صفحات اضافه نکردم .

icic
icic
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

خیلی خیلی ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتید و این موارد رو بررسی کردید .

راه حل مشکل رو پیدا کردم، اینجاهم مینویسم شاید برای باقی دوستان مفید باشه .

من در برخی از صفحات نیازی به تابع the_content نداشتم و ازش استفاده ای نکرده بودم . علت ظاهر نشدن پاپ آپ هم همین بود نهایتا با اضافه کردن این تابع ( قطعه کد داخل تصویر) این مشکل برطرف شد .
البته نمیدونم این راه اصولی هست یا نه ولی جواب داد .

نهایتا برای مواردی که فرمودید ، مورد 3 و4 دلیل این کار من این بوده که هر صفحه ای یک سری اسکریپ مخصوص به خودش رو داره ، و من اگر بخوام همه این اسکریپت هارو جمع کنم و در یک فایل js بنویسیم به این مشکل میخورم که توی که فایل توی تمام صفحات لود میشه و صفحاتی که المان هاشون از این اسکریپت ها استفاده نکرده با وارنینگ یا خطا مواجه میشن به این علت اسکریپت رو توی هر صفحه مینویسم و توی همون صفحه ، تگ فوتر و بادی رو میبندم (دیگه داخل footer.phpاین کار رو نمیکنم ) که نهایتا اسکریپت هام قبل از تگ بسته بادی و پایین تر از مواردی که از طریق footer.php لود شده قرار بگیره .
و میشه همون ساختاری که مشاهده کردید .
اگر راه حل اصولی برای این کار هست ممنون میشم که راهنمایی کنید .

so.PNG

843
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x