Subscribe
Notify of
guest
83 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
mzeina
mzeina
8 ماه و قبل

پشتیبانی و پاسخ دادن به دانشجوهای دوره مهمتر گذاشتن دوره هست اگر اینجوری جواب میدین واقعا متاسفم براتون

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
8 ماه و قبل
پاسخ به  mzeina

سلام
خطای 500 یا 400 سمت شما رو ما چطوری باید راهنمایی کنیم؟
انتظار ما این هست که دانشجوی دوره های چنین سطوحی، موارد پایه رو مسلط باشند. مخاطب این دوره طبیعتا باید بتونه خطایابی رو انجام بده.

mzeina
mzeina
8 ماه و قبل

سلام من طبق اموزش پیش رفتم – بخش جستجوی ایجکس
وقتی سه تا حرف رو میزنم که جستجو کنه ایکن ها میاد – اسکریپت درست کار میکنه
ولی در کنسول وضعیت ایجکس 500 هست
یه موقعی هم خطای 400 گرفتم

امیر حسینیان
امیر حسینیان
9 ماه و قبل

سلام وقتتون بخیر، برای تهیه این آموزش کاربردی بسیار سپاس گذارم؛
چندتا سوال دارم.
1- برای جستجو میشه کد php زد که به دیتابیس وصل بشه و نمایش رو هم بصورت ایجکس بده، این وسط فرقش با ایجکس وردپرس چیه؟
2- برای نمایش پست ها هم میشه به دیتابیس وصل کرد، ایا همه چیز کامل میاد اگه از طریق دیتابیس انجام بدیم؟
3- برای جابجایی بین برگه های وردپرس مخصوصا محصولات و پست تایپ های افزونه های مختلف چیکار کنیم؟
ایا برای مورد 3 هم میشه از دیتابیس استفاده کرد؟
4- چگونه اکشن های مختلف رو بسازیم؟ مثلا فرم ورود دیجیتس یا افزودن به سبد خرید و…
5- آیا میشه 100% وردپرس رو ایجکس کرد و جایی نباشه ک برگه ریلود بشه؟

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
9 ماه و قبل

سلام
وقت شما هم بخیر
1- ایجکس کاری به بک نداره، صرفا بدون فراخوانی مجدد، رکوئست رو میفرسته ریسپانس رو بهتون برمیگردونه. حالا اگه منظورتون اینه که وردپرس نقشش این وسط چیه؟ خوب چون دارید در زمین وردپرس بازی میکنید باید با ساختار اون برید جلو تا یکپارچگی حفظ بشه مگر اینکه بدونید دارید دقیقا چکار میکنید و دلیل قانع کنندهای برای دور زدن وردپرس باشه.
2- شما می تونید همه کار رو خام انجام بدید، ولی وقتی توابع وردپرس لود شدن، چراباز دوباره میخواید خودتون کد بزنید؟ پس چرا اومدید سمت وردپرس؟
3- باید همه رو بگیرید و نشون بدید دیگه. طبیعتا کار میبره.
4- اکشن مربوط به پلاگین نویسی هست.
5- بله شدنی هست اما در اون حالت بهتر هست که برید سمت ویو، ریکت و از وردپرس به عنوان وبسرویس استفاده کنید.

امیر حسینیان
امیر حسینیان
8 ماه و قبل

وردپرس بهترین سیستم مدیریتیه اما افزونه ها، ک های اضافی و سنگینی دارن
فقط در بک میخوام از وردپرس استفاده کنم و فرانت اونارو لود کنه.
درکل بنظرم خروجی وردپرس در سمت فرانت تمیز نیست اما قدرت بی نظیری در مدیریت بکند داره.

Mahdi.yzd
Mahdi.yzd
9 ماه و قبل

سلام استاد وقتتون بخیر. من در مورد لود مطالب بیشتر با ایجکس به یک مشکل برخوردم میخواستم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید. طبق فرمولی که شما گفتید برای اینکه اگه مطالبمون کامل نمایش داده شد دکمه نمایش بیشتر حذف بشه من این فرمولو زدم و درست کار کرد ولی مسئله ای که پیس میاد اینه که در مثالی که شما توضیح دادید اگه اشتباه نکنم ۱۲ تا پست داشتید که اگه مقدار کل مست ها که ۱۲ باشه مساوی بشه با مقدار آفست به علاوه پستس پِر پیج دیگه اون دکمه نمایش داده نمیشه. مشکل اینجاس که اگه تعداد کل پست ها که ۱۲ تاست بشه ۱۳ تا دیگه این شرط صادق نیس و عمل نمیکنه و اون دکمه ادامه بیستر برداشته نمیشه. ممکنه این چالشو برام برطرف کنید خیلی ممنون.

icic
icic
10 ماه و قبل

سلام و وقت بخیر برای دکمه load more بنده تمام کار ها رو انجام میدم . ریکوئست درست ارسال میشه اما response خالی دریافت میکنم .

requset  :
 
action:'load_more'
ppp: '3'
offset:'3'

response : 
"\"\""

اگر خودم دستی داخل تابع  

 $json = wp_json_encode($data['data']);  

بجای آرایه data یک رشته وارد کنم میتونم اون رو دریافت کنم ولی اگر data رو مثل آموزش بخوام ارسال کنم ..نتیجه بالا رو برمیگردونه .
ممنون میشم راهنمای کنید .

omidghs1
omidghs1
10 ماه و قبل

واقعا حیف پول و وقت که واسه این آموزش گذاشتم .خلاصه اموزش :حالا این کارو میکنیم بعدش اینو میزنیم درسته خیلی خب حالا این کارو میکنیم ! بهتر نبود توضیح بدن چیکار کردی به جای این که بگی اینو میزنیم حالا اونو میزنیم .واقعا متاسفم براتون . اره درسته حالا درسته عالیه درسته !!! خودش نتیجه یه کد رو میگیره ذوق میکنه!!!

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
10 ماه و قبل
پاسخ به  omidghs1

سلام دوست عزیز
خیلی متاسفیم که محتوای دوره براتون مقبول نبوده و اگر واقعا اینقدر دوره براتون بی فایده بوده، لطفا حتما شماره کارت خودتون رو محبت کنین تا وجه دوره خدمتتون مسترد بشه.

towhid
towhid
1 سال و قبل

سلام استاد من این پیام رو میگیرم مشکل چیه باید چکار کنم

Warning: Use of undefined constant WL_TDU – assumed ‘WL_TDU’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\newsite.com\wp-content\themes\new-projekt\functions\ajax.php on line 4

Screenshot (125).png
towhid
towhid
11 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

سلطان با آموزش شما رفتیم جلو با این پیام رو به رو شدیدم دیگه باید چه کنیم راهشو بگید.

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  towhid

با سلام و خسته نباشید
تصویر یا فایلی ضمیمه پیام شما مشاهده نشد…

towhid
towhid
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

استاد عزیز این آموزشی که شما به بنده فروختید مشکلش قدیمی بودنشه با نسخه های php الان اوکی نیست به 50 نفر نشون دادم زمانی که فایل js ajax رو در فایل فانکشن داریم فراخوانی میکنیم میگه که با این نگارش و نگارش بالاتر به مشکل میخوره اجراع میشه ولی مشکلاتی داره. یا آموزش رو آپدیت کنید یا از دسترس خارج کنید نفروشید یا کامنت میزاریم قشنگ مشکلو حل کنید هر بار کامنت دادم سه روز بعد یه چیز الکی جواب دادید که یه بچه 10 ساله هم میتونه بفهمه اونو مشکلو حل کنید.

towhid
towhid
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

چی شد

towhid
towhid
11 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

سپاس فراوان

towhid
towhid
9 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

سلام استاد فایل پروژه رو کجا ارسال کنم یک نگاهی بندازید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  towhid

با سلام و خسته نباشید
از طریق picofile فایل پروژه را فشرده و آپلود و لینک آن را برای ما ارسال نمایید.

towhid
towhid
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

این لینک برای دانلود فایل و این که تا جایی که استاد عزیز فرمودن رفتیم ولی خو هیچ مقداری نمایش نمیده نمیدونم مشکل کجاست.
ولی خودمونیم تمامی آموزشایی که خریداری کردم از سایتتون یه بروز رسانی های کوچیکی نیاز دارن یه دستی به سرور روشون بکشید با دو تا سه جلسه 20 دقیقه ای فکر کنم بروز شن یه چک کنید.

towhid
towhid
9 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد گیجم کرده من تو سه تا پروژه به سه روش کارو اجرا کردم اولی با کلاس های خودم رفتم جلو دومی با کلاس هایی که شما در سورس کدها وداخل آموزش گفتید ف جلو سومی کلا فقط کپی پیست کردم هیچ کدوم کار نمیکنه بی زحمت به فایلی که براتون ارسال کردم یه نگاهی بکنید ببینید من کجارو دارم اشتباه میکنم

towhid
towhid
9 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

خسته نباشید استاد بنده با آموزش شما جلو رفتم و js کار میکنه ولی وقتی سر میکنم هیچ نتیجه ای رو نمایش نمیده

towhid
towhid
9 ماه و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

تشکر میکنم فراوان

ahad20
ahad20
1 سال و قبل

سلام یه سوال داشتم مثل اینکه در بوت استرپ 5 دیگه از Jquery استفاده نمیشه و میگن قدیمی شده واقعا این می تونه درست باشه و میگن vanilla js استفاده میشه که من گشتم آموزش فارسی براش پیدا نکردم راهنمایی کنید ممنون میشوم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  ahad20

با سلام و خسته نباشید
بله فریم ورک در نسخه جدید وابستگی به جی کوئری ندارد و اصل کار با همان جاوااسکریپت هست.

علیرضا
علیرضا
1 سال و قبل

سلام وقت بخیر
من دارم به صورت ای جکسی پست هامو بارگزاری میکنم ولی مشکلم اینه من تو پشت ها دسته بندی هارو نشون میدم ولی اونایی که با ای جکس میان رو دسته بندی صرفا نوشته میشه array همین
اینم کد من :

        $dataabcat['data'] .= '<section class=" news-post-item ">
                                <section class="  d-flex flex-column justify-content-between align-content-between position-relative flex-wrap">


                                <figure><img src="'.$thumbacat.'" alt="'.get_the_title().'"></figure>


                                <h2>'.get_the_title().'</h2>


                                <p class="dnm">'. get_the_excerpt().'</p>


                                <span class="d-flex justify-content-between">
                                    <span class="d-flex flex-wrap justify-content-start">
                                        <span>


                                        <i class="fas fa-calendar-alt"></i>


                                        '. get_the_date().'


                                        </span>
                                        <span class="dnm">


                                            <i class="fas fa-folder"></i>


                                             '.
                                             get_categories() *********
                                             .'


                                        </span>


                                </span>


                                <span>ادامه مطلب</span>


                                <a href="'.get_the_permalink().'" class="position-absolute"></a>
                                </section>
                            </section>';
mostafa78
mostafa78
1 سال و قبل

سلام استاد هزاره,خسته نباشید استاد من داخل سایتم یک مشکل java کوچیک دارم چون اموزش مرتبطی با اون در welearn نبود با اجازه شما اینجا سوالمو پرسیدم مشکل من این است که من یک شمارش معکوس با جاوا دارم که میخوام وقتی شمارشش به صفر رسید دوباره برگرده و از اول بشماره مثلا:3,2,1,0وقتی به صفر رسید دوباره از 3 بشماره من این قسمت باز گشتی رو نمیتونم پیاده کنم میشه کمک کنید این کد من است لطف میکنید اگر جواب بدید

mostafa78
mostafa78
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد واقعا ممنون که میخواستید کمکم کنید.مشکلم رفع شد دوباره ممنون

versa
versa
1 سال و قبل

سلام
من الان خریداری کردم ولی هنوز برام فعال نشده

versa
versa
1 سال و قبل
پاسخ به  versa

سلام
من این دوره رو دیروز خریداری کردم ولی هنوز برام فعال نشده و هزینه از من کسر شده و دوره فعال نشده
و هزینه هم برنگشته به حسابم

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
1 سال و قبل
پاسخ به  versa

سلام
سفارش شما تایید شد. لطفا مجدد بررسی کنید

hosseink
hosseink
1 سال و قبل

سلام استاد من این فیلتر رودرست کردم که داخل عکس براتون فرستادم این فیلتر وقتی در داخل ابزارکها قرار میگیرد کاملا درست کار میکند اما وقتی کد های اون رو خارج از ابزارک ها یعنی مثلا مستقیما در صفحه shopیاproduct-categoryمیزارم درست کار نمیکندببینید وقتی کد رو داخل ابزارک ها میزارم واون ابزارک رو داخل مثلا shopمیزارم کار میکنه اما مستقیما در صفحه shop کدها فیلتر رو قرار میدهم کار نمیکند کدهای ajaxو کدهای قسمت php رومطمئنم درست نوشتم ودرست کار میکنه فقط کدهایی که مربوط به صفحه product-categoryیاshop هستش فکر میکنم مشکل داره که به درستی نمییاد فکر میکنم مشکل اصلی باز ربط پیدا میکنه به نحوه کوئری و get term by()کدهام اگر لطف کنید راهنمایی کنیداستادفایل فیلتر jsوفیلترphp رو فرستادم اما میدونم اونها مشکل ندارند فقط مشکل در کدهای فایل shopهستش.

hosseink
hosseink
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد خسته نباشید،مشکل ما این است که تا الان دو تاajaxیعنی یکیfilterمحصول ویکی paggintionدرست کردیم وهردو کارمیکنند فقط مشکلی که هست این است که با هم همانگ نیستند یعنی وقتی فیلتر محصول روانجام میدهیم صفحه بندی محصول نسبت به ان تغییر نمیکند یا وقتی فیلترمحصول انجام میشود وشما صفحه بندی محصول را می زنید فیلتر از بین میروداگه لطف کنیدکمک کنید. این دسترسی های سایت فقط صفحه shop روبزنیدبقیه سایت رو خالی کردم تا راحتتر بتونید فایلها رو پیدا کنید بازم ممنون.
نام کابری: ******
رمزعبور:******
****************

hosseink
hosseink
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

آدرس کنترل پنل : *******
نام کاربری :*******
رمز عبور : *******

nurse
nurse
1 سال و قبل

سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام فیلتر محصولات درست کنم داخل اموزش نبود من یک فیلتر محصول برای phpدارم اما نمیتونم به وورد پرس تبدیلش کنم من کدش رو براتون فرستادم اگه امکانش هست راهنمایی کنیدفکر میکنم همچیش درسته اما نحوه گرفتن اطلاعات از وورد پرس رو فکرکنم درست نیست تورو خدا راهنمایی کنید خسته شدیم .

nurse
nurse
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد ما تلاشمون رو کردیم قسمت url،اکشن،وانکیو هاکه مربوط به ووردپرس هستش رو هم انجام دادیم نمیشه ما نزدیک به یک هفته هست که دو نفر روی این داریم کار میکنیم نمی تونیم انجامش بدیم کسی رو هم نداریم ازش بپرسیم لطف کنید اون رو برای ما درست کنید هزینش رو هرچقدر که باشه پرداخت میکنیم فقط شماره حساب ومبلغ رو برام ارسال کنیدیا اگر اموزشی برای این هست لطف کنید معرفی کنید ما خیلی گشتیم اما اموزشی در رابطه با این نیست فقط افزونه برای فیلتر در وورد پرس وجود داره که اونم به درد ما نمیخوره حتی اموزش ابزارک های شما که ایجکس داشت رو هم دیدیم ولی باز هم نتونستیم درست کنیم

nurse
nurse
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد خسته نباشید استاد ما تلاشمون رو کردیم url،اکشن وانکیورو هم که مربوط به وورد پرس بود رو هم درست انجام دادیم حتی وقی کانسول لاگ میکنم هیچ مشکلی نداره فقط اطلاعات رونمی تونیم از وورد پرس بگیریم استاد کمکون کنید یک هفته هستش که روی این داریم کار می کنیم هیچکس رو هم نمی شناسیم که کمکون کنه شما کمکون کنید هزینش هرچقدر که باشه پرداخت میکنیم ما خیلی گشتیم هیچ اموزشی در این رابطه نیست اگه اموزشی میشناسید معرفی کنید تهیه کنیم یااگر امادش وجود داره خریداری کنیم فقط از پلاگین نمی خوایم استفاده کنیم

nurse
nurse
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استادببخشید ftpنمی دونم دقیقا چی هستش اون فایلی رو که خدمتتون فرستادم هم از اینترنت پیدا کردم من فقط میخوام یه فیلتر شبیه به سایت دیجی کالا یا فرانش داشته باشم که دسته بندی ها محصول ووکامرس وبرند ها رو که برندها رو خودم کدهاش رو نوشتم برام فیلتر کنه استاد من اموزش مگا منو شما وبقیه اموزش هاتون رو دیدم وتا اینجا مشکلی نداشتم ولی این یه مورد حل نمیشه ما خیلی حرفه ای نیستیم ودر حال یادگیری هستیم.

nurse
nurse
1 سال و قبل
پاسخ به  حسین هزاره

استاد ببخشید سایت ماهنوز روی لوکال هاست هستش فقط میتونم کل سورس کد ها رو براتون بفرستم .ببخشید ما چطورمیتونیم با شما تلفنی صحبت کنم به شماره ای که در سایت گذاشته اید تماس میگیریم ولی کسی پاسخ گو نیست میشه شماره تماس شمارو داشته باشم اگرامکانش هست شماره من xxxxxxxxxxx هستش اگر میشه یه شماره به من ببدید بتونم با شما تماس بگیرم

mmd.aghazadeh
mmd.aghazadeh
1 سال و قبل

سلا خسته نباشید.
در رابطه با nonce ها صحبت نکردین و اصلا از امنیت ajax زدن تو وردپرس صحبت نکردین.
آیا این قسمت به این دوره اضافه میشه و یا اینکه منبعی دارین برای یادگیری؟

farehsanfar
farehsanfar
2 سال و قبل

با سلام و خسته نباشید من اگر فقط سورس جستجوی Ajax رو بخواهم امکانش هست خریداری کنم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  farehsanfar

سلام دوست من
نه متاسفانه

farehsanfar
farehsanfar
2 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

شمار برای دورهانون تخفیف هم دارین در روز های خاص یا اینکه من میتونم از کد تخفیفی استفاده کنم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
2 سال و قبل
پاسخ به  farehsanfar

سلام دوست من
برای مناسبت های خاص تخفیف ها خاصی رو داریم

msst
msst
3 سال و قبل

سلام و درود
برای قسمت نهم قرار شد که قالب رو برای دانلود قرار دهید اما بنده نتونستم قالب رو دانلود کنم….
لطفا راهنمایی بفرمایید

four4444
four4444
3 سال و قبل

سلام من تازه کارم و یه سایت ورزشی دارم میسازم . یه قسمتی دارم برا جدول مسابقات و هفته مسابقات . الان میخوام در قسمت هفته با کلیک بروی هفته مورد نظر نتایج اون هفته رو برام از بانک اطلاعاتی بخوانه .(یه چند تا عکسی میزارم از سایت 90 و ورزش3 شبیه به همینه).حالا میخوام ببینم برا همچین کاری این آموزش مناسبه یا آموزش دیگه ای استفاده کنم .
اگه آموزش خاصی مد نظرتون هست لطفا معرفی کنید .
مرسی از همه عزیزان

phoenix68
phoenix68
4 سال و قبل

سلام استاد ببخشید من میخوام ویدئو ها رو دان کنم نمیشه میشه بررسی کنین تا 99 درضد میره ولی دان نمیشه

em7293
ادمین
em7293
4 سال و قبل
پاسخ به  phoenix68

سلام دوست عزیز

لطفا مسیر زیر رو در نرم افزار ADM طی کنین و اگر باز هم مشکل برطرف نشد از نرم افزار یا مرورگر دیگه ای برای دانلود استفاده کنین.
انتخاب option -> انتخاب connection -> گزینه Default max conn.number رو روی عد 1 قرار بدین

mohammad_ch
mohammad_ch
4 سال و قبل

سلام
اول از همه تشکر می کنم بابت آموزش های بی نظیرتون

من برای فرم سرچ ایجکسی ووکامرس یه مشکلی دارم و اینه که این اررور و میگیرم:
POST http://www.cci-co.com/wp-admin/admin-ajax.php 500 (Internal Server Error)

راه هایی و رفتم ولی برطرف نشد
اگر نظری یا پیشنهادی دارید که ممکنه کجا اشتباه باشه ممنون میشم در اختیارم بذارید

m_nikmanesh
m_nikmanesh
4 سال و قبل

سلام ، یک مشکلی در نوشتن اجکس با آن مواجه شدم که میخواستم اگه میشه کمک کنید
نحوه طراحی به این شکل بوده که فرمی با ورودی های رادیو باتن وجود دارد که بعد از انتخاب آن و زدن دکمه Next اجکس فعال می شود و فرم جدید نمایش داده م شود، مشکلی که هست در فرم جدید هیچ Jquery اجرا نمیشود ، یعنی نمی توان درون فرم جدید دوباره از ایجکس استفاده کردن یا حتی از alert استفاده کرد، می خواستم بدونم شما ایا راه حلی دارید ؟
فایل پروژه بسیار سنگین است و نمیتوان آپلود کرد اما می توان فایل این چند مورد را پیست کرد
با تشکر

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
4 سال و قبل
پاسخ به  m_nikmanesh

سلام
در کنسول خطایی ندارید؟

m_nikmanesh
m_nikmanesh
4 سال و قبل

فقط یک وارنینگ دارم
Form submission canceled because the form is not connected
موضوع اینه روی دکمه های که براش jquery نوشتم می زنم هیچ واکنشی نشون نمیده

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
4 سال و قبل
پاسخ به  m_nikmanesh

فرم رو اگر داینامیک میسازید، باید به body اضافه کنید.
document.body.appendChild(form);

firephoenix
firephoenix
4 سال و قبل

فرم به صورت استاتیک هم همین موضوع رو داره،
موضوع این هست که بعد از اینکه ajax فعال شد و محتوای جدید نشان داده می شود، حتی ساده ترین jquery برای دکمه ها کار نمی کند
من 3 فایل مربوط به ساخت این ajax رو پیوست کردم
ممنون

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
4 سال و قبل
پاسخ به  firephoenix

فرم رو به body اضافه کنید append
مثالش رو بالاتر زدم.شما الان دارید به المان های جاری صفحه اضافه میکنید.
اگر نشد، دسترسی انلاین بدید تا بررسی کنم.

Mobin
Mobin
4 سال و قبل

سلام
واقعا خیلی سایت خوب و مفیدی دارید و آموزشاتون هم خسته کننده نیست مثل اکثر آموزشای دیگه هم اینکه خیلیی مفید و ساده لپ مطلب رو میرسونه
بهتر از سایت شما نیافته ام
البته کاش این آموزشم به اون ۷۴ درصد اضافه میشد ?
ممنون ??

mahtab71
mahtab71
4 سال و قبل

سلام من یه راهنمایی میخوام ازتون تو درس هشتم من اگر بخوام همون اسم حسین رو مثلا تو صفحه اصلی نمایش بدم توی یه div گذاشتمش و echo کردمش ولی فقط div دورشو نشون میده اما اسم حسین تو بخش network که گفته بودید نمایش داده میشه چه طور باید توی صفحه نشونش بدم؟

ya3er
ya3er
5 سال و قبل

سلام
حسین جان شما اسکرول بی نهایت رو هم آموزش دادید؟
اگه ندادید میشه لطف کنید و زحمتش رو برای این دوره بکشید؟

shim
shim
5 سال و قبل

سلام
یه سوال خارج از بحث
یادگیری json برا کسی که طراح رابط کاربری هستش لازمه؟

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
5 سال و قبل
پاسخ به  shim

سلام
بستگی به سطح کاری تون داره. در وب اپلیکیشن ها زیاد استفاده میشه . البته خود json هیچ چیز خاصی نداره و در عرض یک جلسه میتونید ساختارش رو یاد بگیرید. مابقیش رو زبان ها خودشون براتون تولید می کنن. یک سرچ چند دقیقه ای بکنید، اطلاعات اولیه که کافی باشه می تونید بدست بیارید.
موفق باشید.

mojtabakhazaeli
mojtabakhazaeli
5 سال و قبل

سلام خسته نباشید برگه تسویه حساب بالا نمیاد
دیروز قیمتش کمتر بود یهو زیاد شد :)))

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
5 سال و قبل
پاسخ به  mojtabakhazaeli

سلام
مجدد تست کنید.
فقط بخاطر شما قیمت رو نگه داشتیم. امروز قیمت بالا میره سریعتر سفارش تون رو بدید 😉


83
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx