• صفحه اصلی
  • آموزش جامع HTML و CSS از صفرِ صفر و روان!
avatar
  Subscribe  
Notify of
BEHNOOD_GH
مهمان
BEHNOOD_GH

من نمیدونم شاید من باید برنامه ای دانلود کنم تا ویندوزم (7) بتونه css رو بشناسه و بتونه فایلش رو درست کنه البته الانم برنامه rapid css 2018 رو دانلود کردم ولی بهم اصلا خروجی تو index نمیده بازم خیلی ممنونم

BEHNOOD_GH
مهمان
BEHNOOD_GH

باسلام و تشکر ار آموزش عالیتون من 3 تا ویدیو از شما نگاه کردم و تنها مشکلم تو درست کردن فایل css بود چون اصلا برای من هیچ New Text Document.txt نمیاد که من بخوام تغییر پسوند بدم و تبدیلش کنم به css فقط میاد New Text Document و حتی من خودم براش نوشتم .css ولی درست نشد و دیگه ممنون میشم سریع جوابمو بدین خیلیییی ممنون

Habibbb
دانشجو
Habibbb

سلام استاد عزیز ببخشید من اینقدر سوال میکنم میخواستم بدونم بعد از پایان این دوره میتونم جاوا اسکریپت رو شروع کنم یا موارد دیگع مال اچ تی ام ال و سی اس اس هم هست ک یاد بگیرم

Habibbb
دانشجو
Habibbb

سلام خسته نباشید ببخشید میگم من تو قسمت طراحی برای تگ IMG alt گذاشتم بعد alt ها رو طبق کد CSS نشون میده ولی عکس همون ابعاد اصلیه میخواستم بدونم باید عکس خاصیتی داشته باشه?

mehdikhalatbari
دانشجو
mehdikhalatbari

سلام لطفا فایل لوگو رو که تو درس طراحی هست و میفرستید

mtrsac
دانشجو
mtrsac

تشکر بسیارررررررررررر برای اموزش عالی تون:))))
فقط یک گله اینکه اموزش اخرتون که درمورد فرم هاست مثله بقیه اموزش ها کامل نبود و ی توضیح کلی دادین..
درهرصورت خیلی خیلی ممنون💖

Habibbb
دانشجو
Habibbb

با سلام و خسته نباشید خدمت علی آقای گل میگم فونت web yekan ‌‌ رو باید از کجا بیارم

Habibbb
دانشجو
Habibbb

خیلی ممنون 🧡 من تو گوگل پیدا نکردم

M14021
مهمان
M14021

به جیمیل http://[email protected] com فایلو فرستادم ممنون میشم مشکل منو بر طرف کنید

حسین
مهمان
حسین

با سلام و احترام حالا متوجه شدم که چرا کلاس areatitle را بصورت کامل آوردید چون می خواستید خاصیت های مربوط به این کلاس هم مستقیما واردمشتری ها شود و برروی کلاس مشتری ها هم کامل اعمال شود اما استاد عزیز یک مشکلی وجود دارد وقتی بخواهیم خاصیت area-title را بصورت ساختار درختی و استاندارد تعریف کنیم که این باعث طولانی شدن کدها می شود اما با این وجود شما بازهم می گویید استاندارد نویسی کدها اولویت دارد به طولانی شدن کدها در این مورد می شود بگویید با تشکر بعد از این دوره آیا استفاده از تکنولوژی هایی مانند بوت استرپ که برای ریسپانسیو کردن و … می باشد نمی شود بدون استفاده از این تکنولوژی ها سایت ها را ریسپانسیو کرد و مزیت استفاده از این ابزارها مانند بوت استرپ چیست با تشکر از راهنمایی شما.

حسین
مهمان
حسین

با سلام و احترام خدمت استاد گرامی شما در قسمت مشتریان ما اولش مگر نباید از خاصیت clear استفاده نماییم درست مثل قسمت team چون شما بعد از هر بخش این کار انجام دادید ولی در قسمت مشتری ها این کار را انجام ندادید .آیا این هم به کد نویسی استاندارد مربوط می شود و یا خیر دلیل دیگری دارد و حال شما این موضوع را رعایت نکردید براساس تجربه متوجه شده اید مشکلی ایجاد نمی شود با تشکر . لطفا راهنمایی نمایید.

mehdikhalatbari
دانشجو
mehdikhalatbari

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم تو کدوم قسمت از نرم افزار sublimetext میتوان از utf-8 هم استفاده کرد متن های فارسی رو دست نمینویسه

smra_m93
مهمان
smra_m93

سلاک وقتتون بخیر و ممنون بابت اموزش بی نظیرتون …. من به تازگی این دوره رو شروع کردم و حدود 4 ویدئو را تا الان مشاهده کردم منتها کدهای من یکی در میون اجرا میشن نمیدونم چرا ،خیلی هم دقیق کدها رو همراه مدرس میزنم دیگه دارم کلافه میشم اصلا نمیدونم اشکال کارم کجاست .

smra_m93
مهمان
smra_m93

ممنون چجوری باید فایلم رو براتون ارسال کنم؟

atoz
مهمان
atoz

صبح چهارشنبتون بخیر…

سوال…کدوم نسخه ویندوز برای برنامه نویسی مناسب تر هست 7،8،10 ؟ لطفا ورژن اون نسخه رو هم معرفی کنید.ممنون

samira.hosseini
مهمان
samira.hosseini

ببخشید من قبلا هم سوال کردم ولی متوجه نشدم که فایل های html و css پروژه نهایی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
با تشکر

M14021
مهمان
M14021

اینجا امکان فرستادن فایلو نداره فقط در صفحه ی (تغییر پسوند در ویندوز 10 )این امکان فراهم بود اونجا فرستادم لطفا بررسی کنید و دیگه اینکه کارتون حرف نداره

M14021
مهمان
M14021

سلام مشکل من در همون بخش لینک کردن STYLE.CSS هستش که تمامی کار هارو مو به مو انجام دادم ولی پس زمینه من هیچ تغییری نکرد و کلا اصلا هیچ تغییری ایجاد نکر`

saharjafari
دانشجو
saharjafari

سلام استاد خسته نباشید.
در انجام پروزه این درس تو قسمت عکسای نمونه کار شما چندین divوالد نوشتین و بعد هر عکس رو در یک div فرزند جداگانه .میخواستم بدون با داشتن یک div والد و پشت سرهم قرار دادن عکس بدون قرار دادن در divجداگانه مشکلی رو پیش میاره .
ممنون برای اموزش های بی نظیرتون

sadra139
مهمان
sadra139

چجوری از طریق وبسایت گیگفا فایل بفرستیم؟

atoz
مهمان
atoz

سلام
در درس هفتم یعنی تگ img برای اینکه فایل عکسی به صورت آزمایشی آپلود بشه منظورم همونجوری که خودتون تو ویدیو عکسهارو آپلود میکنید باید حتما هاست داشته باشیم؟
هرچی عکس میزارم با همون دستوری که خودتون توضیح دادید فقط قاب عکس توخالی بالا میاد
ممنون میشم توضیح بدید

sadra139
مهمان
sadra139

چجوری فایل بفرستیم

sadra139
مهمان
sadra139

ببخشید در ویدیوی دهم ویدیوی توضیحاتی رو ، که برای استایل تگ a دادیم هرکاری که گفتید کردم اما جواب نگرفتم چکار کنم؟

yaldae
دانشجو
yaldae

با عرض سلام و وقت بخیر
استاد محترم آموزشتون بی نظیره. دستتون درد نکنه واقعا. سوالی از حضورتون داشتم یک سری از دستورات
مخصوصا توی css در نرم افزار کروم خروجی به من نمیده با اینکه عینا از فایل های آموزشی شما استفاده می کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

mtrsac
مهمان
mtrsac

بعد اینکه میخواستم فایل پروزه رو بفرستم ولی اون گزینه ای رو که باش فایل میفرستادیم الان نیست فقط گزینه ثبت نظر هست چیکار کنم؟

حسین
مهمان
حسین

با سلام خدمت استاد محترم یک سوال دارم و آن اینکه درهنگام تعریف کلاس منو شما یک کلاس تعریف کردید برای بالای منو و یک عرض صد در صد دادید حال سوال اینجاست چرا این عرض را تعریف کردید و چه لزومی به تعریف آن دارد در صورتی که اگر ما این عرض را تعریف نکنیم هیچ مشکلی بوجود نمی آید و همچنین رنگ بک گراندی که هم تعریف کردید نشان داده می شود و عرض منوی بالا هیچ تغییری نمی کند و نیاز به اینکه float هم تعریف کنیم وجود ندارد یا اینکه چه لزومی به تعریف و ساختار درختی دارد در سی اس اس وجود دارد درصورتی که ما می توانیم به صورت مستقیم کلاس .top-menu را تعریف کنیم می شود لطفا در این زمینه علت را بگویید با تشکر.
masthead.top-menu {

background: #182d37;

حسین
مهمان
حسین

متشکرم از پاسخگویی شما می خواستم بدانم با توجه به گفته در قسمت ساخت تیم ما شما عملکرد ساختار درختی برای کلاس ها قبلا رعایت می کردید برای قسمت تیم ما رعایت نکردید و همچنین با توجه به اینکه احتیاج است در دو قسمت استفاده بشود درسته که کدها را بالا بردید ولی آیا ترتیب کدها برای صفحه اصلی از بالا به پایین است به هم نمی ریزد مثلا اول منوها تعریف شده و بعد گالری تصاویر و بعد از آن تیم ما که شما کلاس های تیم ما را آوردید بالا نوشتید آیا این باعث اشتباه ما نمی شود مگر اینکه قبل از آن کامنت گذاری انجام دهیم که در صورت زیاد شدن کدها قاطی نکنیم
..area title یا اینکه آیا بهتر نیست اینطور نوشته شود با توجه به گفته شما......team .area-title

wwwwww
مهمان
wwwwww

سلام وقت بخیر
این container که میزاریم چراباید margin و width باهم باشن تا کارکنه وگرنه یکیش نباشه عملی نمیشه
مثلا margin پاک میکنم width اصلا عملی نمیشه دلیل خاصی داره؟

Firoze
مهمان
Firoze

سلام خسته نباشید واقعا ممنون بابت اموزشتون خدا خیرتون بده یه سوال داشتم من مو به مو کارهایی رو که اموزش دادید رو انجاک دادم در قسمت html , css ولی style.css روی index.html اجرا نمیشه rel هم درست وارد شده مشکل کجاست؟

mehdikhalatbari
دانشجو
mehdikhalatbari
mtrsac
دانشجو
mtrsac

سلام قسمت پایین گالری که سه تا عکسه با عرض 33درصد مال شما س تا عکس فاصله دارن از هم من هرکاری کردم س تا عکس چسبیدن به هم

parsa545
مهمان
parsa545

سلام میشه لینک سایتای مرتب سازی css و html رو بدین؟

mtrsac
دانشجو
mtrsac

سلام من دقیقا همون کد هایی که شما زدین رو زدم ولی منوی بالایی بکگراندش کل عرضو گرفته ب جای اینکه 1100px بگیره