avatar
  Subscribe  
Notify of
wr
دانشجو
wr

سلام وقت بخیر
سپاس از آموزش های خیلی خوبتون.:)
اون صفحه ای که به نام page-debug.php ساختید، من نتونستم ایجادش کنم و بیارمش بالا وهر بار ارور 404 میده.
ممنون میشم یک توضیح بدید که چطور میتونم یک صفحه ایجاد کنم که بتونم خروجی ها رو داخلش ببینم.

mahdimokhtari
دانشجو
mahdimokhtari

یه سوال دیگه اینکه تو قسمت فیلتر توسط کاربر در قسمت value باید چه کدی قرار بدیم که خود کاربر مثلا قیمت رو مشخص کنه؟

mahdimokhtari
دانشجو
mahdimokhtari

مثلا در سایت های فروشگاهی خود مشتری محدوده قیمت رو تعیین میکنه و بر اساس ورودی های مشتری ، محصولات براش فیلتر میشن . سوالم این بود برای این باید چیکار کنیم؟ در این آموزش خودمون محدوده قیمت و… رو مشخص میکردیم ولی میخوام کاربری که وارد سایت میشه این کار را انجام بده . ممنون برای وقتی که میگذارید

mahdimokhtari
دانشجو
mahdimokhtari

سلام .ممنونم بابت آموزش های عالیتون. شما توی این دوره آموزشی متاهایی مثال زدید که با زمینه های دلخواه ایجاد کرده بودید حالا اگه متاباکس رو خودمون ساخته باشیم و یه name و id داشته باشه به جای key باید چی قرار بدیم؟ name که برای متا قرار دادیم یا id؟ ممنونم از وقتی که میگذارید

mirhamid
دانشجو
mirhamid

سلام خسته نباشین
لطفا مثل آموزش های قبلی کدهایی که در هر جلسه میزنید رو برای دانلود قرار بدین
با تشکر

mjs79
دانشجو
mjs79

سلام خسته نباشید ببخشید برای من یه مشکلی بوجود اومده
برای من با عدد ها مشکل داره مثلا وقتی میخام تعیین کنم که قیمتش از فلان تومن کمتر باشه کوئری های نادرستی واسم میاره هر کاری هم کاردم درست نشد،ممنون میشم راهنمایی کنید

mjs79
دانشجو
mjs79

ممنون جوابشو تو ویدیو اخر فهمیدم

paya.pixel
دانشجو
paya.pixel

با سلام خدمت شما و تشکر بسیار زیاد از اموزشهای خیلی خوبتون هم بیان بسیار عالی دارید هم مطالب کاربردی و هم مثالهای خوبی ، سوال من اینه که برای تعریف یه سری ویژگیها برای پست تایپ جدیدی مثل همون کتابها ، نمیخوام کاربرم دونه دونه کاستوم فیلد رو خودش بسازه میخوام داشته باشه یعنی اینکه میخوام وقتی یه کتاب جدید رو میخواد وارد کنه قیمت ، سال نشر ، موضوع کتاب و … وجود داشته باشه ، یه جورایی یه سری چک باکس ، تکست باکس ، دراپ داون و چیزهای دیگه بصورت پیش فرض ساخته شده باشه که کاربرم راحت فقط انتخاب کنه یا اطلاعات رو وارد کنه ، این امکان چطور بوجود میاد ، بعدا بتونم اونها رو با کوئری ها نمایش بدم ممنونم

Davidth
مهمان
Davidth

دمتون گرم مخصوصا ویدیو ی آخری خعلی منو تحت تاثیر قرار داد
`

alikargari
مهمان
alikargari

سلام خسته نباشید،2 تا سوال از خدمتتون داشتم:

1-اول اینکه من دقیقا طبق آموزشتن وقتی در کنار فایل های قالبم صفحه ای با نام های page-$name.php میسازم و اون رو توی مرورگرم بارگزاری میکنم مینویسه برگه پیدا نشد،درحالی که شما این کار رو با page-debug.php مثال زدید و براتون نمایش داد،دلیلش چیه؟البته لازم به ذکر هست که به این مسئله که اگر بخوام صفحه ای در قالب با ظاهر دلخواه بسازم باید بالای اون صفحه این کد رو اضافه کنم واقف هستم اما خب شما که توی اینجا از این روش استفاده نکردید!
2- دوم اینکه اگر بخوام بغیر از صفحه index،یک صفحه جداگانه داشته باشم که دقیقا بتونم داخلش مثل صفحه index پست هارو نشون بدم و البته قابلیت صفحه بندی و استفاده از wp-pagenavi رو داشته باشه باید چیکار کنم؟

ممنون میشم سریعتز جوابم بدید،سپاس فراوان از زحمت هاتون.

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام ویلرنی عزیز
وقتی میخواید برگه ای کاستوم بسازید، اول اینکه در وردپرس برگه با slug دلخواه ایجاد میکنیم، مثلا اسم slug رو welearn میذاریم. قدم دوم اینه که در سورس فایل هاتون فایلی به اسم page-welearn.php بسازید و کدهاتون رو داخل اون بنویسید و در آخر در مرورگر باید به این صورت فراخوانی کنید.مثال: http://yourwebsite.ir/welearn
در رابطه با سوال دومتون باید در کوئری مورد نظرتون مثل کد زیر باشه.

$paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;
query_posts($query_string .'&posts_per_page=5&paged=' . $paged);
?>

< ?php if (have_posts()) : ?>
< ?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

  • ">< ?php the_title(); ?>
  • < ?php endwhile; ?>
    < ?php else : ?>
    < ?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?>

    < ?php endif; ?>

    < ?php if (function_exists('wp_pagenavi')){ wp_pagenavi(); } ?>

    موفق باشید 🙂

    aminXIII
    دانشجو
    aminXIII

    با سلام
    میشه یک مثال برای اعمال query روی خود جدول wp_posts بزنید؟
    مثلا اگه بخوام توی صفحه index فقط نوشته هایی با post_title بخصوصی نمایش داده شوند.
    در واقع میخوام بدونم چجوری query خودم رو به جدول های مختلف اعمال کنم (posts – user – ….)
    ممنون

    aminXIII
    دانشجو
    aminXIII

    با تشکر

    work4530
    مهمان
    work4530

    سلام .. باتشکر از دوره فوق عالی تون …
    آقای صبوریان تدریستون واقعا عالی هست ..
    در انتهای ویدیو پنجم شما فرمودین که باید بریم سمت بهینه سازی پروژه وگرنه استفاده بیش از حد از متا کوئری ها سایت رو بشدت کند میکنه ..
    میشه در مورد این “بهینه سازی ها ” دوره اموزشی قرار بدین ؟
    ممنونم

    farid18
    مهمان
    farid18

    تشکر

    masinan
    مهمان
    masinan

    با سلام توی قالبم دو بخش خدمات دارم یکی زیر اسلایدرم یکی هم قبل از فوتر از پست تایپ استفاده کردم حالا یه متاباکس ساختم به صورت dropdown اگه نمایش در بالا رو انتخاب کرد مطلب رو فقط در خدمات اولی زیر اسلایدر نمایش بده از متاکوئری برای خوندن dropdown استفاده کردم ولی جواب نمیده این کدش هست مشکلی داره این کد

    masinan
    مهمان
    masinan

    ‘type’ => ‘select’, باید همین باشه توی متاباکس همین تعریف شده
    ‘key’ => ‘some_key’, این مقدار گذاشتم

    mojtabakhazaeli
    دانشجو
    mojtabakhazaeli

    سلام خسته نباشید من توی wamp زمانی که برگه رو با نامک میسازم و میخوام بیارمش بالا همچین خطایی میده
    Apache/2.4.9 (Win64) PHP/5.5.12 Server at localhost Port 80
    توی xamp هم کلا نمیرو توی این صفحه 😐

    مصطفی
    دانشجو
    مصطفی

    سلام اگه ممکنه دوره ووکامرس هم کلید بزنید .ممنون