avatar
  Subscribe  
Notify of
مصطفی
مهمان
مصطفی

سلام، چرا دوره mdbootstrap رو آموزش نمیدید؟

مصطفی
مهمان
مصطفی

ممنونم از پاسخ اتون، فقط امکانش هست بگید حدودا چه مدت زمان نیاز داره تا بتونیم آموزش فارسی Material Design for Bootstrap رو ببینیم؟

mehdi66
مهمان
mehdi66

سلام یه سوال داشتم آیا میشه برای طراحی سایت از ترکیب bootstrap و uikit استفاده کرد؟ یعنی توی head هر دو رو cdn بدیم؟ تداخلی بوجود نمیاد؟؟؟؟

em7293
ادمین
em7293

سلام دوست من

فریم ورک بوت استرپ و uikit برای طراحی ظاهر سایت هستن و منطقی نیست که از دو فریم ورک با عملکرد مشابه در یک پروژه استفاده کرد.این کار باعث سنگین شدن پروژه و احتمالا تداخل در کد ها میشه.
شما باید با توجه به امکانات فریم ورک، نیازمندی های پروژه و همچنین تسلط خودتون نسبت به فریم ورک یکی از اونا رو انتخاب کنین.

رضا
مهمان
رضا

سلام
اگه امکانش هست تفاوت بین uikit2 و uikit3 رو توضیح بدید ممنون میشم
با تشکر

s.javid
دانشجو
s.javid

سلام
چرا دانلود نمیشه؟؟؟؟؟

em7293
ادمین
em7293

سلام دوست من

مشکلی برای دانلود وجود نداره.اگر با نرافزار IDM نمیتونین دانلود رو انجام بدین، از بخش تنظیمات نرم افزار تعداد حداکثر connection رو روی یک قرار بدین و مجددا اقدام به دانلود کنین.اگر همچنان مشکل رفع نشده بود با مرورگر و یا نرم افزار دیگه ای اقدام به دانلود کنین.

samanparvaneh
دانشجو
samanparvaneh

سلام.خسته نباشید میگم بابت اموزش بسیار خوبتون
آیا با لایت باکس و مودال میشه محصولات ژاکت ایجاد کرد؟یا باید از کتابخونه دیگه ای استفاده کنم؟
مثلا آیکن های کوچک محصول وقتی روشون هاور میشه یه لایت باکس باز بشه که تصویر بزرگ محصول و عنوان اونجا درج شده باشه
متشکرم

شایان
دانشجو
شایان

سلام
این Autocomplete uilit آیا برای دریم ویور هم موجوده؟
چون من با این نرم افزار کار میکنم فقط
اگر بله چطور باید نصبش کنم

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست من
بهتره دیگه از Dreamweaver به ادیتورهای بهتری مثل sublime،bracket و حتی nodepadd++ کوچ کنید 😀
چون خیلی بهتر، ساده و سریع تر هستند و افزونه های زیادی میشه بهشون اضافه کرد و Dreamweaver این امکان هارو نداره و محدود کاربرایی هستند که از اون استفاده می کنند.
موفق باشید 🙂

reza84
دانشجو
reza84

سلام
اگه بخوایم به زیر منو کامپوننت navbar افکت انیمیشن بدیم چطوری باید این کار رو انجام بدیم ؟
تشکر

em7293
ادمین
em7293

سلام رضا عزیز

دو راه هست . یکی این که داخل فایل css مربوط به کامپوننت برین و استایل بدین که زیاد توصیه نمیشه. و یکی دیگه این که داخل فایل استایل خودتون به اون قسمت استایل بدین.
فقط به این نکته دقت کنین که باید ترتیب فراخوانی استایل ها طوری باشه که استایل شما بر استایل فریم ورک اولویت داشته باشه(اگر آخرین استایل باشه دارای اولویت هست) . همچنین میتونین از important هم استفاده کنین .
هر سوالی دیگه ای که داشتین در خدمتیم

reza84
مهمان
reza84

خیلی ممنون بابت پاسخ، اما منظورم توسط انیمیشن های خود فریم ورک بود آیا میشه توسط کلاسهای انیمیشن افکت به زیرمنو داد؟

افشین
مهمان
افشین

سلام ، مهندس این آموزش به اتمام رسیده ؟
تخفیف برای کسانی که اولین بار خرید میکنن هم دارید ؟
ممنونم .

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

سلام
بله تمام شده است
تخفیف متاسفانه خیر
گاهی اوقات تخفیف های کوتاهی در کانال تلگرام میذاریم که میتونید استفاده کنید.

reza84
دانشجو
reza84

سلام
تفاوت این کلاس .uk-column-1-2 و این کلاس .uk-width-1-2 رو متوجه نشدم! اگه توضیح کوچیک بدید ممنون میشم.
سپاس

em7293
ادمین
em7293

سلام دوست من

کلاس uk-width برای grid صفحه استفاده میشه . مثلا شما میخواین یک صفحه رو به دو قسمت قسمت مساوی تقسیم کنین و المان های مورد نظرتون رو داخل اون صفحه بچینین . اون موقع از uk-width-1-2 استفاده می کنین . یا اگر خواستین صفحه رو به 6 قسمت مساوی تقسیم کنین اون موقع از uk-width-1-6. تا uk-width-5-6. استفاده میکنین .
لینک مربوط به توضیحات بالا : https://getuikit.com/v2/docs/grid.html

کلاس uk-column برای قسمت بندی یک پاراگراف به ستون های مختلف هست . مثلا اگر بخوایم یک پاراگراف رو در سه ستون نمایش بدیم از کلاس uk-column-1-3 استفاده می کنیم .
لینک مربوط به توضیحات بالا : https://getuikit.com/v2/docs/column.html

reza84
دانشجو
reza84

سلام و تشکر
(با توجه به اینکه توی فریم ورک uikit برای هر feature که می خوایم به قالب اضافه کنیم باید از component استفاده کنیم، در این صورت تعداد درخواست ها به سرور زیاد نمیشه؟)

بنده هنوز جواب سوالم رو توی ویدیوهای آموزشی Uikit نگرفتم اگه امکان داره طی یک ویدیو آموزشی به سوال من پاسخ بدید.
سپاس

حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

سلام دوست من
uikit از این نظر خوبه و از نظری بهینه هست که component هایی که لازم دارید رو فقط به پروژه اضافه کنید و چیزهای غیرضروری داخل پروژه نباشند.
هرکاربری که برای اولین بار درخواست بده در کش ذخیره میشه و در دفعات بعد از کش درخواست رو جواب میده مگر اینکه کش خالی بشه.
موفق باشید.

x7yp20
مهمان
x7yp20

سلام
آقا چطوری navbar بیاریم راست
منو راست چین کنیم
بدون css
uikit میشه؟

01.jpg
02.JPG
حسین هزاره
ادمین
حسین هزاره

درود ویلرنی عزیز
برای راست چین کردن منو به المان li خاصیت float:right بدید.
موفق باشید.

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام استاد یه سوال مهم برای ساخت یه سایت فروشگاهی شما کدوم فریم ورک رو پیشنهاد میدین ؟

1 – بوت استرپ

2 – فلکس باکس

3 – UIKIT

با تشکر

em7293
ادمین
em7293

سلام مهرداد عزیز

بوت استرپ و UIKIT فریم ورک هایی خوبی هستن و هر دو قابلیت ها زیادی دارن . فریم ورک UIKIT امکانات نسبتا بیشتری به بوت استرپ داره . اما کار کردن با بوت استرپ به مراتب راحت تر از UIKIT هست .
همچنین این نکته رو هم باید در نظر داشته باشین که محبوبیت بوت استرپ بیشتر هست و قالب های بیشتری هم داره . اگر تا الان با بوت استرپ کار کردین توصیه میکنم برای پیاده سازی سایتتون هم از بوت استرپ استفاه کنین . ولی در نهایت تصمیم با خودتونه که از کدوم فریم ورک استفاده کنین .
یک تذکر کوچیک هم لازمه که بدم خدمتتون . فلکس باکس یک تکنولوژی جدید در css هست . توضیحات بیشتر در این مورد رو میتونین داخل دوره فلکس باکس ببینین .

حمید
مهمان
حمید

سلام خدمت استاد عزیزم آقای مظلوم
استاد یک سوال دارم و اونم اینه که به نظر شما چرا با این قدرتی که فریم ورک uikit داره بوت استرپ با این همه اختلاف از اون محبوب تره ؟

_mohsen_s
دانشجو
_mohsen_s

سلام
لینک قسمت 20 خرابه
ممنون از زحماتتون

oldboy
مهمان
oldboy

قسمت 20 دانلود نمیشه. یه فایل html میده

x7yp20
مهمان
x7yp20

سلام خسته نباشید به استاد یک سوال آقا رنگ اسلاید شو میشه عوض کرد یا سایز ؟ از جی کوئری بایید تغییرات بدیم

۲۰۱۷-۱۲-۱۱ ۱۰.۳۴.۴۳.jpg
x7yp20
مهمان
x7yp20

ممنون

1..JPG
ya3er
مهمان
ya3er

سلام، مرسی که هستین((:

دوتا سوال:
اول این که چه دلیلی داشت که شما از UIKit2 شروع کردین به آموزش!؟

دوم هم این وقتی بخواین UIKit3 رو شروع کنید دوباره همه ی مباحث رو از اول میگین!؟

reza84
دانشجو
reza84

سلام و تشکر از دوره مفیدتون
با توجه به اینکه توی فریم ورک uikit برای هر feature که می خوایم به قالب اضافه کنیم باید از component استفاده کنیم، در این صورت تعداد درخواست ها به سرور زیاد نمیشه؟

mosi8585
مهمان
mosi8585

سلام استاد گرانقدر،یه سوال داشتم دوره های شما چرا اینقد عالیه و خودتون عالی هستید؟:)

radan
مهمان
radan

سلام
ممنون از اموزش خوبتون
این اموزش دیگه ادامه نداره؟

medsa69
مهمان
medsa69

استاد دیگه فعالیت آموزشی ندارین؟

barmaan
دانشجو
barmaan

سلام خسته نباشید دورتون عالیه
فقط یه سوال تبدیل به وردپرس ین قالارو میتونید بزارید؟چون مثلا بخش پورتفولیوش برام مبهمه که چه جوری تو وردپرس بیارمش…با بوت استرپ این مشکلو نداشتم

medsa69
مهمان
medsa69

به به چه دوره ای شده
بازم مثل همیشه استاد مظلوم سنگ تموم گذاشتی با متد های روز دنیا میریم جلو
استاد اگه این دوره پروژه محوره آخرش قراره یه قالبی رو بسازیم با این فریمورک یه پیشنهاد داشتم براتون که از اسن عکس هایی که میفرستم یه کدومشون رو اجرائیی کنین یا بازم خودتون هر جور صلاخ میدونین

artboard.png
ja_full.jpg
pixels.jpg
radix
مهمان
radix

خواهشا اینقدر گیر قالب های شرکتی و لندینگ نباشید تقریبا تمام آموزش های وی لرن قالباش شرکتی هستن. این قالبایی که شما گذاشتی بیس اصلی همشون یه بک گرانده که روش محتوا قرار داده شده نه هیچ چیز خاص دیگه پیشنهاد میکنم آموزش لندینگ پیج رو ببینی. استاد مظلوم خواهشا یه قالب مجله ای به سبک دیجیاتو کار کنید به خدا سودش برای ما بیشتره و نمونه کار قوی تریه تا این قالب شرکتیا. مرسی

x7yp20
مهمان
x7yp20

سلام ممنون میشم فایل پروژه هر 10 جلسه بزارید ممنون یا هر جلسه جداگانه

x7yp20
مهمان
x7yp20

در ضمن ممنون میشم ادامه این آموزش یک پروژه طراحی کنیم با یوکیت ترجیحا سایت فروشگاهی

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام استاد

داستان چرا اینقد سخت شد من تازه داشتم با فلکس کنار میومدم :))))

یه سوال با وجود فلکس و uikit بازم استفاده از بوت استرپ توی پروژه ها واجبه یا اصلا ربطی به هم ندارن یا اصلا ممکنه کلا ساختار رسپانسیو بره روی uikit و فلکس و بوت استرپ کمتر استفاده بشه؟ یا نسبت به پروژه باید فریمورک رو انتخاب کنیم ؟

مهرداد
مهمان
مهرداد

سلام استاد

اول اینکه ممنون از این آموزشتون
دوم اینکه منتشر کردین ولی توی تلگرام اعلام نشد
سوم اینکه این پکیج کنترل فقط برای sublime هستش ؟ من bracket کار میکنم

radix
مهمان
radix

سلام اقای مظلوم من الان uikit رو دانلود کردم نسخش 3 هست و این پوشه هایی که شما میگین رو تو css نداره اصلا کلا فرق داره. نمیشه حالا که دارین دوره رو ضبط میکنین با نسخه 3 درس بدین که آپدیت باشه؟ اگرم نمیشه ممنون میشم همون نسخه uikit رو که درس میدین برای دانلود بذارید.

حامد
مهمان
حامد

سلام ، وقتتون بخیر .
آیا UIKIT توسط مرورگر ها به خوبی پشتیبانی میشه یا خیر ؟

abolfazlab
مهمان
abolfazlab

سلام
مهندس
کد فایل ضمیمه در مروگرهای chrome,opera درست کار میکند در fierfox,ie,edg درست کارنمیکند و حالتها رابصورت صحیح نمایش نمی دهد
آیا کد من اشکال دارد یا باید پسوندی اضافه نمود باتشکر

abolfazlab
مهمان
abolfazlab

سلام
مهندس
من با ویژوال استدیو2017 کارمیکنم و uikit هم از طریق nuget نصب کردم از نظر ادرس دهی مشکلی وجود ندارد
مشکل نحوه نمایش در مرورگرها است
لطفا تصاویر را نگاه کنید
که در دو مرورگر chrome,opera کدها درست اجرا میشوند اما در 3 مروگر fierfox,ie,edg درست اجرا نمیشوند

حامد
مهمان
حامد

بسیارعالی
من توی سایت UIKIT خوندم برای مرورگر های کروم – موزیلا و اپرا نوشته recent
این یعنی برای نسخه های قدیمی این مرورگر ها ساپورت نمیشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم ازتون .
من تا به حال فریم ورکی برای UI کار نکردم .
بنظرتون اول UIKIT رو شروع کنم بهتره یا بوت استرپ ؟

حامد
مهمان
حامد

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون …;):)

sadiq
مهمان
sadiq

امیدوارم دوره خوبی باشه …هر چند ممکن نیست دوره های وی لرن خوب نباشه…