Subscribe
Notify of
guest
504 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
DANYMAZ
DANYMAZ
27 روز قبل

سلام خسته نباشید

در بعضی مواقع برای رفع نیاز یا مشکل نیاز به ویرایش بخشی از ووکامرس میشم که بعضی از این کد ها در اینترنت با سرچ و..پیدا میشن اگ به کد توجه کنیم با استفاده از php انگار کلاس یا تابع یا کلا یک چیزی رو از ووکامرس صدا زده و نحوه کار اون رو تغییر یا ویرایش داده یا حتی شده یک چیزی اضافه کنه بهش که در اکثر کد ها add filtter یا add action دیده میشود سوالم این هست که چطور میشه اینهارو پیدا کرد مثلا بخشی که نیاز به ویرایش داره رو در ووکامرس کدشو پیدا کنیم صدا بزنیم و تغییرش بدیم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

webuser4030
webuser4030
5 ماه و قبل

سلام وقت بخیر، بسیار ممنون از آموزش های خوبتون ، میخواستم خدمتتون بپرسم در مورد آموزش صفحه ساز المنتور و توسعه یا کاستومایز کردن المنتور دوره ای نخواهین داشت

hplnvqh
hplnvqh
5 ماه و قبل

سلام وقت بخیر من تازه طراحی سایت رو دارم یاد میگیرم بنظرتون ابتدا از مسیر وردپرس کار شدن شروع کنم یا مسیر رابط کاربری شدن؟

amir
amir
5 ماه و قبل

سلام و عرض ادب
ببخشید این دوره برای افرادی که مسیر دوره های اموزشی شما رو دنبال نکردند مناسب نیست؟؟
من سایر دوره های آموزشی شمارو تهیه نکردم و فقط میخوام از این اموزش برای تغییرات php که در سایتم نیاز هست انجام بدم استفاده کنم. ایا این دوره مناسب من هست؟؟

neginz
neginz
6 ماه و قبل

سلام من یه سوالی داشتم راجبه ویدیو درس دهم که کار با foreach بود

توی کد اولین باری که استفاده کردید از foreach برای میانگین گرفتن در آخر جمع اهداد رو بر i تقسیم کردید که این i مقدارش در واقع از قبل روی ایندکس اخر بود
میخواستم بدونم تو آرایه های associative چجوری اون عدد i رو باید پیدا کنیم یعنی تعداد درواقع

echo 'with foreach: <br>';


$sum=0;
foreach ($my_array as $element) {
    
    $sum+=$element;
}


echo $sum/$i;
hplnvqh
hplnvqh
6 ماه و قبل

سلام وقت بخیر منمنون بابت سایت بینظیرتون که اموزش های فوق العاده قرار میدید . من در ابتدای راه طراحی سایت هستم و با دیدن کلیپ های شما رسیدم به مرحله PHP ، به نظرتون ایا نیاز هست که در ابتدای راه این مرحله رو رد کنم یا در انتها بیام دوباره این مرحله رو بگذرونم؟

hplnvqh
hplnvqh
5 ماه و قبل

خب الان داخل فیلم ها گفتید که قبلش باید کد html بلد باشید ولی خب تو مسیر ها نیاوردید خب بگید باید چجوری یاد بگیریم؟

gd12345490
gd12345490
6 ماه و قبل

سلام بعد نصب wampserver هین ارور میده . چکار کنم؟
the code execution cannot proceed because MSVCR110.dll was not found.
چ کنم؟ ورژن های مختلف رو از سایت اصلی دانلود کردم همه همین ارور رو میدن

Sararostami
Sararostami
7 ماه و قبل

سلام. ممنونم از سایت عالیتون. برای عید فطر php رو تخفیف نمیدارین؟

کامران بیگدلی
کامران بیگدلی
7 ماه و قبل

سلام وقت بخیر ببخشید سوالی که داشتم خدمتتون این بود که من آشنایی به css وhtml رو دارم برای ورپرسی کردن قالب و هوشمند سازی قالب چکار کنم دوره ورپرس کار شدن را بگذرونمم ممنون میشم راهنماییم کنید

mohsenof
mohsenof
8 ماه و قبل

سلام
من میخوام در قسمتهایی از قالب شخصی سازیهایی رو اعمال کنم
مثلا قسمتی رو در ویرایش پروفایلشون درنظر بگیرم که کاربرانم بتونن توی پروفایلشون ویدیو آپلود کنن

نمیخوام از پلاگین استفاده کنم
با html – css کمی آشنایی دارم
آیا این اموزش بدرد من میخوره؟
میتونم شخصی سازیهای اینچنینی رو اعمال کنم؟
یه تشکر هم میکنم بابت آموزشهای رایگانتون
من همین دو زبان نشانه گذاری رو هم از آموزش شما استفاده کردم
ممنون از شما

علی
علی
10 ماه و قبل

سلام در دوره php برای وردپرس کاران آیا افزونه های مختلف رو می تونیم بسازیم؟ مثلاً یک افزونه ساده مثل این که افرادی که فرم رو پر میکنن به ترتیب براشون یک متن خاص نمایش داده بشه و مثلاً برای شماره ای که وارد کردن یک اس ام اس با متغیرهای تعریف شده ارسال بشه؟

miladof
miladof
10 ماه و قبل

سلام
نه استاد جسارت نباشه بنده نگفتم برام پروژه بزنید. اون کدی که برام خودتو فرستادین باید در بین کد قرار بگیره و چون شما php رو بستین و من قرار دادم اصلاً نشون نداد گفتم بنده باید اینو چه جوری بین این کد قرار بدم و اینکه حتماً باید در display none باشه چون من دیدم نشون نمی‌ده کردمش بلاک نشون داده شده و فقط می‌خوام بگید که من چه جوری این کد رو

<?php 
$discount=get_post_meta(get_the_ID(), “myoff”,true);
if($discount>0)
{
    ?>
    <div class="bubbleDiscountStylee" style="display: none">
        <span><?php echo $discount; ?></span>
    </div>
    <?php
}
?>

در بین همین کدی که بعدش براتون فرستادم قرار بدم که بهم نریزی همین. این درسته مربوط به این دوره نمی‌شه و من از دوره‌ی طراحی قالب دانلودی بود یه چیزهایی رو شما گفتید بنده این کار رو انجام دادم الان یکم گیج شدم توی قرار دادن کد‌ها یکم درگیر باز عذر خواهی می‌کنم ممنونم که پاسخ می‌دید.

miladof
miladof
10 ماه و قبل

سلام استاد وقت بخیر اگه میشه اینو سریع جواب بدید چون خیلی عجله دارم با تشکر
من کد کامل می‌فرستم چون من خودم قرار دم نشون داده نشد حتماً اشتباه انجام می‌دم.
function replyWp_shortcode(){
  
// WP_Query arguments
$args = array(
‘post_type’       => array( ‘courses’ ),
‘post_status’      => array( ‘publish’ ),
‘posts_per_page’    => ‘4’,
//’cat’          => ‘1’,
//’post__in’ => array (’36’, ’45’),
//’post__not_in’ => array (’36’, ’44’),
‘orderby’ => ‘date’,
                   ‘order’  => ‘DESC’,
);

// The Query
$query = new WP_Query( $args );

// The Loop
if ( $query->have_posts() ) {
while ( $query->have_posts() ) {
$query->the_post();?>
<div class=”milad”>
  <div class=”smalBoxCourse”>
  <a href=”<?php the_permalink(); ?>”>
<div class=”postbox”>
<div class=”header-img”>
<img src=”<?php echo get_the_post_thumbnail_url($post->ID,full);?>” alt=””>
</div>
<div class=”text-box”> 
<h2>  <?php the_title(); ?> </h2>
</div>
</div>
</a>
<div class=”price-my”>
 <span class=”origin-price”><?php echo get_post_meta(get_the_ID(), “takhfif”,true); ?></span>
 <span class=”main-price”><?php echo get_post_meta(get_the_ID(), “gheymat”,true); ?></span>
</div>
</div>
<?php 
                              $discount=get_post_meta(get_the_ID(), “myoff”,true);
                              if($discount>0)
                              {
                                ?>
                                <div class=”bubbleDiscountStylee” style=”display: none”>
                                  <span><?php echo $discount; ?></span>
                                </div>
                                <?php
                              }
                              ?>
</div>
<?php
}

else {
// no posts found
}

// Restore original Post Data
wp_reset_postdata();
}
add_shortcode(‘replyWp’,’replyWp_shortcode’);

miladof
miladof
11 ماه و قبل

سلام وقت بخیر
بنده یک متاباکس ایجاد کردم توی قالبم و امدم مثلاً یک تگ span تعریف کردم و بهش استایل دادم ولی دوست ندارم استایلش نمایش داده بشه و موقع نمایش داده بشه که من مقداری داخلش قرار بدم ولی بدون تعریف مقدار اون استایل هم نمایش داده می‌شه کدش مثلاً <div class=”bubbleDiscountStylee”><span><?php echo get_post_meta(get_the_ID(), “myoff”,true); ?></span></div>
می‌خوام شرطی بذارم که موقعی استایلش نمایش داده بشه که من مقدار قرار داده باشم اگه این کدی که قرار دادم شرطی رو بهش اضافه بکنید بهم بدید ممنون می‌شم یه عکس هم می‌ذارم که متوجه منظورم بشید.
توی این عکس اگه ببینید من نوشتم 50% درصد و داره نمایش می‌ده ولی به مابقی چیزی ندادم ولی استایل اونا داره نمایش داده می‌شه ولی من می‌خوام اونا نباشن موقعی که من مثلاً عددی چیزی نوشتم به همراه اونا استایل نمایش داده بشه مثل همین درصدهcomment image

soroush_rj
soroush_rj
1 سال و قبل

سلامو عرض ادب ببخشید لینک localhost/phpmyadmin میزنم وارد صفحه ادمین میشه چیکا باید کرد ؟
با تشکر

Untitled.png
علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  soroush_rj

با سلام و خسته نباشید
یکی از راه های این لینک را بررسی و انجام دهید.

aliwrst
aliwrst
1 سال و قبل

سلام وقت بخیر لطف میکنید این حلقه رو توضیح بدید من طبق جواب سوال 1 که فرستاده بودید دومی رو حل کردم ولی متاسفانه نتونستم از منطقش سر در بیارم

Screenshot 2021-07-24 185436.png
miladsadeghian
miladsadeghian
1 سال و قبل

سلام و درود
وقت بخیر
برای یادگیری کد نویسی در وردپرس، آیا نیاز به یادگیری مباحث OOP (شی گرایی) و mvc و موارد مشابه به صورت کامل هست یا صرفا تسلط روی مباحث این دوره برای پلاگین نویسی وردپرس کفایت میکنه؟

ela.amin
ela.amin
1 سال و قبل

سلام. میشه لطفا بگین ایراد این حلقه چی هست؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  ela.amin

با سلام و خسته نباشید
این تمام کد شماست؟
در خط 11 تگ br باید داخل ‘ باشد.

ela.amin
ela.amin
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنون از پاسخگوییتون.
خیر تمام کد این نیست.. میدونم ناقص است حتی حلقه ی خط 14 هم غلط است ( i=>$j$) به این صورت باید باشه، اما من حتی وقتی از if هم استفاده کردم همین خطا رو داد.

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  ela.amin

فایل پروژه رو ارسال تا مشکلتون رو رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

ela.amin
ela.amin
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

این فایل کد هست

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  ela.amin

کد ارسالی هیچ مشکلی ندارد.

ahmadhemmati
ahmadhemmati
1 سال و قبل

سلام خدا قوت
این آموزش برای قدیم نیستش ؟ یعنی الان ببینیم هم مطالب گفته شده رو می تونیم تو نسخه های فعلی وردپرس استفاده کنیم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  ahmadhemmati

با سلام و خسته نباشید
بله می توانید مشاهده کنید.

ahmadhemmati
ahmadhemmati
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

خیلی ممنونم از پاسخگوییتون
تشکر

zmn
zmn
1 سال و قبل

سلام وقت به خیر
جواب سوالای تمرینو نمیزارید؟

الهام
الهام
1 سال و قبل

سلام آقای صبوریان
لینکی که فرستادید را انجام دادم ( ویرچوال هاست ایجاد کردم و بعد هم دی ان اس را ری استارت کردم Wamp Settings” -> “Add localhost in url این تیک را هم فعال کردم) اما همچنان در لوکال هاست قسمت یور پراجکتس وی دانلود غیرفعال است و نمی شود انتخابش کرد. در قسمت یور ویرچوال هاست وجود دارد و از آن جا وردپرس نصب شده اما وقتی واردش می شوم ساختار صفحه وردپرس هم درست نیست و همه چیز به صورت متنی ساده است و گزینه های وردپرس وجود ندارند. لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

الهام
الهام
1 سال و قبل

سلام و عرض ادب
در نصب وردپرس روی لوکال همه کارها را انجام دادم اما آخرش که در لوکال هاست در قسمت یور پراجکتس باید پوشه ویلرن را باز کنم. ویلرن در پراجکتس به صورت فایل نیست و قابلیت انتخاب شدن ندارد. زیرش هم این را نوشته:
These are your folders in D:/wamp64/www
To use them as an http link, you must declare them as VirtualHost
ویرچوال هاست را هم ایجاد کردم اما همچنان به صورت پوشه نیست که با کلیک باز شود و صفحه نصب وردپرس بیاید.
ممنون از پاسخ گویی دقیق و سریعتان

الهام
الهام
1 سال و قبل

مشکلی که مطرح شده بود با مشکل من فرق داشت، اما باز هم راهکارش را در ومپ ستینگ انجام دادم و حل نشد.مشکلم این است که پوشه ویلرن قابل انتخاب نیست اصلا. چه طور می توانم اسکرین شات آن را برایتان ارسال کنم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  الهام

در همین بخش ارسال نظر ، قسمتی وجود دارد با علامت سنجاق که میتونید فایل اسکرین شات رو ارسال کنید.

mota1979
mota1979
1 سال و قبل

سلام من در خصوص پروژه محور بودن آموزش سوال کردم ولی هنوز جوابی دریافت تکردم

Masum
Masum
1 سال و قبل

سلام وقت شما بخیر من کاربا وردپرس وhtml و css رو تا حدودی بلدم میخاستم بدونم الان این دوره رو استفاده کنم یا چه دوره ای رو قبل از این نیاز هست تا یاد بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  Masum

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم یکی از مسیرهای طراحی رابط کاربری یا وردپرس کار شدن رو پیش برید.

Masum
Masum
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ممنونم.

mota1979
mota1979
1 سال و قبل

سلام
میخواستم بدونم این دوره پروژه محور است؟ چون در لیست آموزش های دوره فقط مفاهیم کلی بود. با تشکر.

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  mota1979

با سلام و خسته نباشید
خیر دلیلی برای پروژه محور بودن این دوره وجود نداره.

hosseink
hosseink
1 سال و قبل

سلام خسته نباشید در صفحه سینگل من یه همچین پیامی امده لطف میکنید راهنمایی کنید مشکل کجاست
/* Omit closing PHP tag at the end of PHP files to avoid “headers already sent” issues. */

assem
assem
1 سال و قبل

سلام و عرض ادب
الان ومپ سرور من علامتش سبزه و فعاله ولی نمی دونم چرا برنامه ها رو اجرا نمی کنه ؟ حتی در مرورگر وقتی آدرس لوکال هاست وارد میکنم میگه چنین صفحه ایی وجود نداره باید چه کار کنم ؟ ممنون

418
418
1 سال و قبل

سلام
من هیچ نوع زبان برنامه نویسی یاد ندارم و فقط وردپرس کار کرده ام. برای استفاده از این دوره پیش نیاز خاصی لازم است؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  418

با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم مسیر وردپرس کار شدن رو پیش برید.

الهام
الهام
1 سال و قبل

با سلام من این 6 گام را به ترتیب جلو آمدم ولی در این جلسه از این می گویید که کدهای html را قبلا بلدید و از آن استفاده میکنید. در جلسات پیش آموزشی داده نشده. از کجا می توانم آن را یاد بگیرم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  الهام

با سلام و خسته نباشید
دوره آموزشی جامع HTML و CSS از صفرِ صفر و روان! را مشاهده کنید.

Parhamkns
Parhamkns
1 سال و قبل

با سلام من یک سری مطالب راجع به فریم ورک های php هم شنیدم خواستم بدونم نیاز هست اون هارو هم در ادامه یاد بگیریم؟ و آیا شما در دوره های بعدی آموزش میدید یاخیر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  Parhamkns

با سلام و خسته نباشید
ما در آکادمی وی لرن دوره ای در خصوص فریم ورک های php نداریم. البته اگر قرار هست وارد مبحث فریم ورک ها در php بشید ، پیشنهاد ما Laravel هست.


504
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx