• صفحه اصلی
  • آموزش جامع بوت استرپ Bootstrap از صفر تا صد
avatar
  Subscribe  
Notify of
demo
دانشجو
demo

سلام. چطور می تونم پروژه رو بصورت راست چین کنم. در نسخه 3 بعضی از مقادیر float و direction رو تغییر می دادم و راست چین می شد. الان توی بوت استرپ4 که فلوت و دایرکشن نداره چطور می تونم این کار رو انجام بدم.
یک نقدی هم دارم اگه اشکالی نداره . اینکه کاش تم رو بصورت راست به چپ دیزاین می کردید (بالاخره در حال آموزش به فارسی زبان ها هستید). الان من فکر می کنم همون نسخه انگلیسی رو از روی استایل هاش دارید آموزش می دید.
با عرض بخشش و تشکر.

demo
دانشجو
demo

سلام. من نسخه 4 بوت استرپ رو دانلود و بارگذاری کردم. اما بعضی از کلاس ها ظاهر نمی شن. بهتر بود توی اولین فیلم آموزشی، فایل های مورد نیاز بوت استرپ رو قرار می دادید. البته تو فیلم دو نسخه 3 رو قرار دادین که فکر کنم ربطی به این آموزش نداره لطفا پیگیری کنید . اگه میشه تمامی موارد مورد نیاز پروژه رو قرار دید. با تشکر

omoghadasi
دانشجو
omoghadasi

سلام و عرض خسته نباشید. من قبلا دوره بوت استرپ رو دانلود کردم ولی هنوز فرصت نکردم که نگاه کنم. میخواستم ببینم الان تغییرش دادین و بوت استرپ 4 رو آموزش دادین یا همون نسخه 3 هستش؟ الان نیازه که مجددا دانلود کنم ویدئو هارو؟

omoghadasi
مهمان
omoghadasi

الان شرمنده من متوجه نشدم از جوابی که دادین. الان ویدئو ها فرق کردن با قبل یا خیر؟ دوباره دانلود کنم یا نه؟

ghadery69
دانشجو
ghadery69

یه انتقاد :

توی بخش فوتر که تلگرام رو تبلیغ کردید . چرا با css ننوشتید بارگذاری عکس هم در سرعت لود سایت هم توی ریسپانسیو و هم در سئو مشکل ساز میشه دیگه …. بهتر نیست بجایcomment image این عکس از کدنویسی استفاده کنید که توی ریسپانسیو و سئو و سرعت سایت بهتر عمل کنه . ببخشید بازم دخالت کردما

ghadery69
دانشجو
ghadery69

درضمن گرافیک تصویر در بعضی از مانیتور ها بد میشه . پس به نظرم کد نویسی بشه بهتره

ghadery69
دانشجو
ghadery69

هنوز درگیر انجام تغییرات روی قالب هستید !!! امیدوارم موفق باشید . من پیگیر ترین کاربرتون هستم و روزانه چند بار باید صفحه شما رو باز کنم مثلا برای این که مطمن بشید این که ساب منو هاتون رو درست کردین توی این دو روز و این مه بخش سرچ رو گذاشتید … .

فقط خواهش می کنم یه آموزش باحاالللللللللل و پروژه محور و کامل پایتون به صورت گیککی بذارید لطفا

mortezabb
دانشجو
mortezabb

سلام ممنون از آموزشهای بسیار خوبتون.
یه سوال داشتم تو بعضی مواقع به بعضی تگ ها position:relative می دین در حالی که تگ های فرزندش position:absolute نمیخواین بدین میشه علت این کار رو توضیح بدین

saeed
مهمان
saeed

پسورد فایل رو بدید

seyedalireza
دانشجو
seyedalireza

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم محترم وی لرن
فایل درس 22 که چگونگی استفاده از وب سایت تم فارست رو اموزش می ده اشتباها نیس و به جای اون فایل درس 23 هست ممنون می شم درستش کنید
دمتون گرم به خاطر آموزشای فوق العاده تون
یاعلی(علیه السلام)

pooriasadegh
دانشجو
pooriasadegh

سلام
با تشکر از آپدیت
من از کلاس Fa که استفاده می کنم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه از شکل ها. علت چیه؟

mehdikhalatbari
دانشجو
mehdikhalatbari

سلام نسخه بوت استرپ 3در کدوم دوره هست من پیدا نکردم

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

در درس اخر

ghadery69
دانشجو
ghadery69

یه خواهش من عضو دوره ام …

لینک های دانلود مشکل داره

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان

سلام
هنوز هم مشکلی دارید؟

ghadery69
دانشجو
ghadery69

حل شد ممنونم

ghadery69
مهمان
ghadery69

مبارک باشه عاقاااااا قالب جدیدتون

ghadery69
دانشجو
ghadery69

جذابه ولی یه سری ریزه کاری ها هست ک به چشم میاد مثلا این عکس ببینید

http://www.upsara.com/images/e929319_Snap1.jpg

یه مارجین باتم بدید که از پایین 5 پیکسل از هم فاصله بگیره قشنگ تره به نظرم . بازم ببخشید دخالت کردم

ghadery69
مهمان
ghadery69

فقط یه سوال دیگه ؟؟؟

فونت آوسم های شما نسخه پریمیوم هست یا همون رایگانه ؟ چون خیلی جذاب تره برای شما

ghadery69
دانشجو
ghadery69

اره همون روز که این کامنت رو زدم گوگل رو گشتم و fontawesome-pro-5.11.1 رو رایگان گرفتم و استفاده کردم .

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

ای‌ول. هرچند خیلی دیر، ولی بالاخره آپدیت شد. :)))))
باتشکر فراوان از تیم وی‌لرن و آقای مظلوم.

mortezabb
دانشجو
mortezabb

سلام.لطفا توضیح بدید چرا بعضی موارد هم عرضو 100% میگیرین هم display inline-blockچون وقتی عرض 100% باشه یجواریی انگار display bloke لطفا توضیح بدین یه مقدار گیج شدم

ghadery69
دانشجو
ghadery69

چه عجب بعد از چندددددددد رووزززززززززززززززز یا چند مااااااه آپدیت شدید . امیدوارم آموزش پایتون رو زودتر ببینیم البته پروژه محور تحت وب

farzadash
دانشجو
farzadash

سلام، خسته نباشید
ممکنه برای توضیح بدید که row چی هست و کاربردش چیه؟ چون بعضی جا ها دیدم که col ها رو درون row قرار میدم و بعضی جا ها هم همینجوری بدون row قرار میدن.
خیلی ممنون.

mortezabb
دانشجو
mortezabb

سلام.سورس فایل پروژه دوم دانلود نمیشه لطفا مشکلشو برطرف کنید.من که چندروزه میخوام دانلود کنم نمیتونم

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام استاد.
من کتابخونه slick رو هم از github دانلود کردم. ولی برای من تعداد دکمه‌های اسلایدر خیلی زیاد می‌شه. چکارش کنم؟

فایل پروژه:
http://s5.picofile.com/file/8370341392/Session32_mmr.rar.html

و یه سوال: قبلا ابتدای فایل‌های index.js اینجوری می‌نوشتیم:
$(document).ready(function()
ولی توی این آموزش به این شکل نوشتید:
jQuery(document).ready(function($)
باهم فرقی دارن؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

خیلی ممنون استاد عزیز. ولی جواب سوال دوم رو ندادید؟

mmrmmr
مهمان
mmrmmr

بازم نفهمیدم!

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام. چرا در جلسه ۲۱ و ۲۲ font-size: 100% رو از کدهای ریست برنداشتید؟ دلیلش چیه؟

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

آخه خودتون گفتید که

من font-size: 100% رو نباید برداریم. توی دورهٔ آموزشی وردپرس من به تفصیل بحث رو بیان کردم که چرا ما نباید font-size: 100% رو برداریم…

pmukr1980
دانشجو
pmukr1980

سلام ممنون از دوره خوب و جامع
فقط یه سوال داشتم چرا قالب 1 رو تمام نکردید ؟ بخش انیمیشنها ناقص مونده وقتی قالب در اولین بار باز میشه یکسری افکتها داره که توضیح ندادید چزوری باید اجراش کنیم

amirjabbari
دانشجو
amirjabbari

سلام استاد
این دوره الان بوت استرپ 4 هستش؟
اگه نیست دوره بوت استرپ 4 کی منتشر میشه

mmrmmr
دانشجو
mmrmmr

سلام.
یه مشکلی که من دارم، این کلاس های بوت‌استرپ رو یادم میره. به نظر شما ویدیوها رو ببینم و یاد بگیرم یا اینکه در طول انجام پروژه ها هر بخشی نیاز شد،‌ برگردم یاد بگیرم؟
به طور کلی الان برای یادگیری کلاس های بوت استرپ چقدر وقت بذاریم؟

hamidn
دانشجو
hamidn

سلام اساتید گرامی
من میخاستم یک عنوان طراحی کنم که یک طرفش تو یک دایو رنگی و یک طرف دیگش تو دایو و سفید باشه
از سایت https://reactday.berlin/ نگاه کردم اون با تغییر عرض صفحه ساختارش بهم نمیخوره و clip rect رو استفاده کرده و با تغییر عرض صفحه مقادیر clip rect کاملا خودکار تغییر میکنه تا استایل بهم نریزه چطور میشه این کارو کرد
کمک کنید لطفا برام خییییییییییییلی این پروژه مهمه

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد عزیز . این فایل رو بررسی کنید طبق کدی که از سایت بوت استرپ کپی زدم باید شبیه عکسی که فرستادم براتون بشه چرا نمیشه ؟؟!

Arch
دانشجو
Arch

این دوره شامل bootstrap 4 هم میشه؟

alirezahz.021
دانشجو
alirezahz.021

با سلام و عرض خسته نباشید!
استاد خیلی طول میکشه!,میشه یه توضیح مختصری در مورد زمان انتشارش بدید.

moein2016
دانشجو
moein2016

اگه منظور از بی مقدمه اینه که پیشنیاز برای دانش نداره :
همچین بی مقدمه نیست ! تقریبا همه گام های قبلش رو باید یاد گرفته باشید !
و اگر هم منظور از بی مقدمه این نیست که من منظور رو اشتباه گرفتم ، شرمنده

TITANIOM
دانشجو
TITANIOM

سلام استاد یک تخفیفی به بهانه بهار یا تابستون یا پاییز یا زمستون بدین بتونیم بخریم 😉

mjfakhr
دانشجو
mjfakhr

سلام روز بخیر
من برای طراحی قالب زیر دوره بوت استرپ رو مطالعه کردم ولی هنوز به نظر کلی مطلب باید بدونم تا بتونم قالبی توی این سبک رو از صفر خودم طراحی کنم .
لطفا راهنمایی کنید فرآیند یادگیری رو به چه ترتیبی ادامه بدهم ؟

آدرس قالب مد نظر :
قالب داشبورد مدیریت لوراکس

mjfakhr
دانشجو
mjfakhr

سلام روز بخیر
از پاسخ شما کمال تشکر رو دارم .
از زمانی که آموزش های html & css , html5 و bootstrap رو در سایت شما مطالعه کردم کلی از کدها برام مفهوم شده و با نگاه کردن به کدها می تونم ازشون الگو بگیرم . البته در برخی موارد هم کد رو کپی می کنم ولی داخل پروژه من به درستی کار نمی کنه در حالی که به ظاهر همه چی درست هست . امیدوارم در آینده با افزایش میزان سواد و تسلطم این موارد هم برام حل بشه .

لطفا راهنمایی بفرمایید در صورتی که از تم های آماده استفاده کنم چه طور باید موارد اضافی تم رو حذف کنم که به حجم پروژم اضافه نشود ؟
آیا این قبیل تم ها فقط یک فایل css دارند و الزاما توی پروژه لود میشه ؟ یا می تونم فقط قسمتی از تم که مورد نیازم هست رو به پروژه خودم اضافه و استفاده کنم ؟

navidphoenix
دانشجو
navidphoenix

با عرض سلام. امیدوارم شاد و سلامت باشید.
آقای مظلوم میشه بگید دوره بوت استرپ 4 حدوداً کی منتشر میشه؟ و اگه مقدوره خواهش می‌کنم تا جاییش که آمادس رو تو سایت قرار بدید بقیشم بعداً اضافه کنید.

navidphoenix
مهمان
navidphoenix

سلام خسته نباشید. امیدوارم شاد و سلامت باشید.
آقای مظلوم میشه بگید دوره بوت استرپ 4 حدوداً کی منتشر میشه؟ و اگه مقدوره خواهش می‌کنم تا جاییش که آمادس رو تو سایت قرار بدید بقیشم بعداً اضافه کنید.