• صفحه اصلی
  • آموزش جامع بوت استرپ Bootstrap از صفر تا صد
Subscribe
Notify of
guest
942 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
mashooly
mashooly
1 ماه و قبل

سلام برای دانلود فایل های پروژه مشکل دارم اگه امکان داره لینک رو اصلاح کنید ممنون

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
5 روز قبل
پاسخ به  mashooly

سلام
مشکلی مشاهده نشد، دقیقا در کدام درس مشکل دارید؟

NIMADREAMS
NIMADREAMS
6 ماه و قبل

متاسفانه نام گذاری دوره من رو که از صفر می خواستم بوت استرپ یاد بگیرم به اشتباه انداخت … خواهش می کنم همونطور که به خوبی دارید آموزش میدید ، به این نکات کوچک هم توجه کنید … این دوره از صفر شروع نمی کنه و برای کسی هست که دوره ی بوت استرپ سه شما رو دیده و می دونه بوت استرپ چیه و چطور کار می کنه …

faeei
faeei
11 ماه و قبل

ای کاش بوت استرپ رو از اول آموزش میدادین چون نوشتین جامع اما فقط تفاوتاش با بوت استرپ 3 رو دارین میگین و من برای هر درس خودم باید برم w3schools بخونم

alidereh
alidereh
1 سال و قبل

سلام استاد خسته نیاشید.
من تازه با bootstrap آشنا شدم خواستم بدونم میشه bootstrap 5 رو نصب کنم و با آموزش شما که bootstrap 4 هست پیش برم؟

SANA-THVIL
SANA-THVIL
1 سال و قبل

سلام استاد روز و روزگار بر شما خوش
اول بابت این دوره بی نظیر ازتون تشکر میکنم
دوم استاد با توجه به اینکه ما طبق مسیر داریم پیش میریم
و قبلش هیچ اشنایی با bootstrap نداشتیم و این اولین بار هست یکسری کد هارو میبینیم و میشنویم مثل بحث grid ها که بنده متوجهش نشدم ولی شما ازش استفاده کردید و من عنوانی برای اموزشش هم داخل دوره پیدا نکردم تنها یک جا گفته شده بود اون هم ویدیو 21 بود که بحث اصلی grid ها مطرح نشد
حالا میشه لطفا اگر ویدیو مربوط بهش هست شماره ویدیو یا یه لینک اموزشی معرفی کنید که بتونم کامل با این بحث اشنا بشم؟
لطفتان را سپاس 🙂

SANA-THVIL
SANA-THVIL
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

استاد میدونید انگار ادم گمگشته داره
نمیشه به راحتی باهاش ارتباط برقرار کرد.چون گفتم من خودم با مسیر طراحی کاربردی شروع کردم و همه مطالب رو از اول تا به الان کامل یاد گرفتم و خوبیش این بود که از پایه بود.وقتی وارد این دوره شدم خب من هیچ تصور و ذهنیتی راجب bootstrap نداشتم و صفر صفر بودم دو سه جلسه اول رو دیدم خیلی چیزا برام نااشنا بود، بعد که اومدم نظرات رو خوندم دیدم شما فرموده بودید که پیش نیاز این دوره تسلط کامل به html , css هست خیالم راحت شد ولی الان که میرم جلوتر یکسری کلاس های مختلفی هست که خیلی جدیده و من اطلاعی از اینکه کاربردشون چیه ندارم و صرفا اونارو یادداشت میکنم که بعدا برای پروژم اگر خواستم مثلا یک model ایجاد کنم یک نقشه راه داشته باشم.
میدونید حس میکنم مثل این میمونه که یکی بره دوره html 5 رو ببینه بدون اینکه بدونه خود html چی هست
حالا با توجه به اینکه شما استاد این راه و رشته هستید و به مراتب با تجربه بالا اگر من تا اخر این دوره و ببینم میتونم مفهوم کلی bootstrap و همه کلاس ها و مفاهیمش رو درک کنم؟؟؟؟؟؟؟
البته من الان فیلم 14 هستم و تا مقداری تونستم با یک سری کلاس ها و کد ها ارتباط بگیرم ولی هنوز یکسری کد ها هست که مفهموم و علت وجودشون رو درک نکردم…
و در اخر هم ببخشید پر حرفی کردم چون دوره هاتون و اموزش هاتون عالی هستنش اصلا دلم نمیخواد ذره ایی ازشون رو از دست بدم بخاطر همین کمی نگرانم…
سپاس بابت وقتی که میزارید

s.javid
s.javid
3 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام مهندس 10 ماه از قولی که دادید گذشته ولی متاسفانه اقدامی نکردید.ضمن اینکه این دوره برخلاف نامش اصلا جامع نیست.
متشکرم

محمد
محمد
1 سال و قبل

سلام وقتتون بخیر. من کتابخانه بوت استرپ رو وارد کردم همینطور css و js و کتابخانه iquery رو هم اضافه کردم. دقیقا کد مربوط به drop-down خود داکیومنت بوت استرپ رو وارد میکنم اما drop-down یا همون منو کشویی کار نمیکنه.

_farzaneh_
_farzaneh_
1 سال و قبل

سلام استاد خسته نباشید یه سوال وقتی داشتم ویدئو 27 رو تمرین میکردم قسمت .web-about-section:before به اشتباه ارتفاع رو ننوشتم که البته بعدش درستش کردم ولی سوالم اینه که چرا وقتی ارتفاع رو قرار نداده بودم background برام ایجاد نمیشد؟

farizad
farizad
1 سال و قبل

سلام و وقت بخیر .مرسی از آموزش های خوبتون . من چند روز پیش از شما این پکیج رو خریداری کردم تا موقعی که درس آموزش صفرصفر html و css تموم شد بیام و این رو یاد بگیرم .دیروز یه سرچی کردم و دیدم بوت استرپ 5 هم اومده . واقعیتش کمی ناراحت شدم چون دوست دارم آپدیت جدید رو یاد بگیرم .

farizad
farizad
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سپاس از شما

Abol1254
Abol1254
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام و خداقوت ،واقعا آموزشاتون عالبه آقای علی مظلوم ، بوت استرپ 5 به همین دوره افزوده میشه یا دوره جداگانه ای قرار داده میشه ؟

miladof
miladof
1 سال و قبل

پروژه منظور طراحی یک قالب با بوت استرپ
کاش مثل بعضی از آموزش‌ها تون دموی آموزش رو قرار می‌دادید.

miladof
miladof
1 سال و قبل

سلام
در این آموزش شما هیچ پروژه‌ی عملی‌ای انجام نمی‌دید؟
آیا صفحه سینگل هم باهاش درست می‌کنید؟

مهدی صمدی
مهدی صمدی
1 سال و قبل

سلام استاد خداقوت
استاد میشه لطفا لینک دانلود فریم ورک های bootstrap4 و jquery اون رو قرار بدین ممنون میشم

aliprogrammer1385
aliprogrammer1385
1 سال و قبل

سلام استاد گرامی ببخشید من توانایی مالی زیادی ندارم امکانش هست مقداری تخفیف بدید

jafar jafari
jafar jafari
1 سال و قبل

سلام روزتون بخیر. همون اضافه کردن کتابخانه های فریم ورک به پروژه در آموزش وجود نداره

jafar jafari
jafar jafari
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

یه دنیا ممنون

jafar jafari
jafar jafari
1 سال و قبل

چون گفته شده صفر تا 100 بوت استرپ منطقی به نظر میاد یه جای دوره فعال سازی بوت استرپ در استارت دوره قرار داشته باشه به هر حال ممنون میشم بهم بگید کجای دوره استارت کار با خود بوت استرپ.

peymanfazeli
peymanfazeli
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

همین دیگه بنده اومدم ببینم میبینم از معرفی یهو رفتین روی یه صفحه ایندکس کار میکنید که و عکس های اضافه شده و من که میخوام شروع کنم مجبورم فیلم ها رو استاپ کنم و خودم دستی وارد کنم برای کسانی که برنامه نویسی نمیدونن سخت توی بحث فلکس شما در آموزش بعدی تغییرات قابل ملموسی رو انجام میدادین بهتر نیست تغییرات رو درون فیلم انجام بدین نه در وقتی که فیلم پوز شده؟

jafar jafari
jafar jafari
1 سال و قبل

سلام روزتون بخیر. در این دوره فعال سازی بوت استرپ آموزش داده نشده؟

NIMADREAMS
NIMADREAMS
1 سال و قبل

آموزش عالی هست . در معرفی دوره یه جمله داره
برای تماشای دوره رایگان آموزش Flexbox اینجا کلیک کنید
فراموش کردید لینک کنید … موفق باشید

علی
علی
1 سال و قبل

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه bootstrap 5 اومده امکانش هست برای این دوره تخفیف بزارید یا کد تخفیف به ایمیلم بفرستید

mohammadreza1998
mohammadreza1998
1 سال و قبل

سلام وقتتون بخیر
برای bootstrap 5 دوره برگزار می کنید یا همین اپدیت میشه؟

zedashkan
zedashkan
1 سال و قبل

سلام .
استاد چرا حس میکنم دوره از وسط شروع میشه بعد از فیلم معرفی مستقیم بدون هیچ آموزش نصب و یا شروع کاری مستقیم از استایل دهی به عکس شروع شده .
آیا پیش نیازی جز html یا css داره دوره چون من دوره های html و css خودتون رو دیدم .

amirrko
amirrko
1 سال و قبل

با سلام. استاد خواستم بدونم توو این دوره از sass و flex که الان به روز هستن توو قالب استفاده کردین ؟

amirrko
amirrko
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

استاد یه دوره که sass رو توو یه قالب حرفه ای آموزش بده هم بزارید. همه فقط دستوراتشو میگن هیچ جا ندیدم توو یه قالب حرفه ای آموزش بدن.

Mohammad Mirzakhani
Mohammad Mirzakhani
1 سال و قبل

سلام… ببخشید پیش نیاز این دوره چیه؟؟همون اچ تی ام ال و سی اس اس صفر تا صد کافیه؟؟؟

tahasafarzadeh1313
tahasafarzadeh1313
1 سال و قبل

سلام من یک قالبی درست کردم با بوت استرپ . الان چجوری پیاده سازی کنمش روی دامنه ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنیم . تشکر

محمد صبوریان
ادمین
محمد صبوریان
1 سال و قبل
پاسخ به  tahasafarzadeh1313

سلام
مسیر وردپرس کار شدن رو دنبال کنید.

diamond
diamond
1 سال و قبل

سلام
دانلود ویدیوهای تمامی قسمتهای دوره اموزشی بصورت “یکجا “به چه صورتی هست ؟

amin
amin
1 سال و قبل

سلام.من قبلا یه دوره اموزش بوت استرپ 3 را همینجا خرید کردم.سوالی که دارم اینه ایا این دوره بوت استرپ 4 همون ویرایش شده دوره قبلی است ویه جاهایی را کم وزیاد کردین وبعنوان دوره جدید ارایه دادین یا کلا محصول جدیدی است

فرزاد
فرزاد
1 سال و قبل

سلامک قبلا یه اموزش دیگه در مورد بوسترپ 3 داشتین.الان در سایت نیست دیگه حذفش کردین؟؟؟

hr
hr
1 سال و قبل

استاد گرامی جناب آقای مظلوم با سلام
بابت آموزش های فوق العادتون بسیار تشکر میکنم و موفقیت روزافزون برای شما و همکاراتون آرزو دارم.چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنماییم کنید:
1 – مراحل آموزش از ابتدای طراحی رابط کاربری تا اینجای کار بعلاوه چندتا آموزش جلوتر هم به لطف خدا و کمک شما طی کردم، همزمان با گذراندن آموزش بوت استرپ ، زبان جاوا اسکریپت هم تا سطح تقریباً متوسط یاد گرفتم، از این جای کار به بعد شما چه ترتیبی ( نقشه راهی )را پیشنهاد میدید برای ادامه کار ( از فریم ورک های js و سپس back end)و اگر چندتا مرجع خوب استاندارد اگر معرفی کنید ممنون میشم.
2 – در هنگام آپلود سایت طراحی شده روی هاست دقیقاً چه فایلهایی باید در قسمت public-html یا www قرار بگیره؟ منظورم پوشه ها و فایلهای کدهای جاوا اسکریپت و css و … هست.(آموزش آقای صبوریان و چندتا مقاله هم خوندم بابتش ولی همگی گفته اند : فایلهایی که میخواهیم کاربر در هنگام مراجعه به سایتمون ببینه را در اینجا آپلود میکنیم) .
3 – بابت سئو سایت آیا آموزشی شما در ویلرن دارید و اگر نه لطفاً در صورت امکان دوره ای را معرفی کنید.
4 – برای راست چین و فارسی نویسی همین دوره در بوت استرپ آیا به افزونه جدیدی نیاز هست یا باید از طریق کدهای css اعمال بشه ؟البته از طریق css انجام دادم فقط برای اطمینان بیشتر می پرسم.
ممنون از راهنمایی ها و انرژی مثبتی که به مخاطب می دهید.

hr
hr
1 سال و قبل
پاسخ به  hr

در مورد سوال دوم به جهت امنیت فایل های بارگذاری شده و عدم امکان دسترسی به کدهای اضافی که نباید در view source page پیدا کرد عرض کردم خدمتتون.

hr
hr
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام
ممنون از راهنماییتون.

Parhamkns
Parhamkns
1 سال و قبل

سلام استاد من داشتم یکی از سایت های تم فارست رو اینسپکت میکردم و همون ابتدا دیدم به تگ html همچین کلاس هایی داده. چی هستن اینا من اصلا متوجه نمیشم :(((

html class=”js sizes customelements history pointerevents postmessage webgl websockets cssanimations csscolumns csscolumns-width csscolumns-span csscolumns-fill csscolumns-gap csscolumns-rule csscolumns-rulecolor csscolumns-rulestyle csscolumns-rulewidth csscolumns-breakbefore csscolumns-breakafter csscolumns-breakinside flexbox picture srcset webworkers” lang=”en”

rezavar
rezavar
1 سال و قبل

در پوشه css فریم ورک bootstrap که دانلود کردم تعدادی فایل دیگر نیز وجود دارد مثل reboot و grid این فایل ها چه کاربردی دارند و کی باید به صفحه اضافه بشن.
همچنین در پوشه js یک فایل جاوااسکریپت به اسم bootstrap می باشد ، کاربرد این فایل کجا هست ؟

Parhamkns
Parhamkns
1 سال و قبل

سلام استاد خسته نباشید ، در قسمت collapse اگر بخواهیم که تغییراتی در کانتنت ایجاد کنیم باید چیکار کنیم؟ مثلا کاری کنیم متن در کنار button نمایش داده بشه نه زیرش، چون متن من در حد چند کلمه س و به نظرم کنارش باز شه بهتر میشه

ارمین
ارمین
1 سال و قبل

سلام من یه مشکل در مورد بوت استرپ دارم من میخوام کد های بوت استرپ را کاستومایز کنم چیکار کنم مثلا در navbar margin top متن ها 25px است میخوام تغییر بدم به 45px چیکار کنم میشه راهنمایی کنید


942
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx