Subscribe
Notify of
guest
2.7K نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
mzeina
mzeina
1 ماه و قبل

با سلام این دوره ادامه داره؟

rootroot
rootroot
2 ماه و قبل

سلام خسته نباشد
ببخشین من دارم روی یه پروژه کار می کنیم اما یه مشکلی هست
من توی فایل inc یک صفحه به اسم aboutus.php ساختم و توی اون کدای مربوط به درباره ما رو قرار دادم کدای html کار میکنند ولی وقتی از توابع وردپرس استفاده می کنم ارور میده و توابع رو پیدا نمیکنه

 Fatal error: Uncaught Error: Class ‘WP_Query’ not found

توابع رو چجوری استفاده کنم؟

amire96
amire96
4 ماه و قبل

با سلام و خسته نباسید
آیا در مورد هماهنگ کردن قالب های کدنویسی شده با المنتور و سایر صفحه سازها برنامه ای برای آموزش دارید و اینکه بتوان در المنتور ویجت اختصاصی ساخت؟ممنون میشم پاسخ دهید.

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
4 ماه و قبل
پاسخ به  amire96

سلام
وقتتون بخیر و نیکی
نه. ولی این بحث هماهنگ کردن تم با المنتور رو زیاد از کاربران شنیدیم و اصلا چنین بحثی وجود خارجی ندارد و اگر تم شما ساختار استانداردی داشته باشد، با المنتور یا اکسیژن می توانید کار کنید.
در مورد ویجت اختصاصی هم پیشنهاد می کنم از داکیومنت المنتور استفاده کنید.به راحتی می توانید از طریق داکیومنت المنتور، ویجت اختصاصی خود را پیاده سازی کنید.
https://developers.elementor.com/docs/getting-started

mzeina
mzeina
1 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

آقای مظلوم عزیز
در مورد هماهنگی با قالب ،‌اگر گفته شما درسته ، چرا تعدادی قالب هستند که با المنتور سازگار نیستند ؟
اگر قالب هلو المنتور رو نگاه کنید یکسری شرط ها داره که باعث میشه اگر المنتور تمپلیتی داشت ، اول اون رو نمایش بده.
قالبهای المنتوری هم باید چنین شرطهایی داشته باشند تا به اصطلاح با المنتور سازگار بشند.

mahshidzarei.ir
mahshidzarei.ir
6 ماه و قبل

سلام وقت بخیر من طبق اموزشا اومدم جلو فایل هارو بارگذاری کردم اما سایت برام بالا نمیاد و خطای  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in D:\wamp64\www\sitedownlods\wp-content\themes\sitedownlods\index.php on line90( ! )Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in D:\wamp64\www\sitedownlods\wp-content\themes\sitedownlods\index.php on line90Call Stack#TimeMemoryFunctionLocation10.0014363744{main}( )…\index.php:020.0036364032require(‘D:\wamp64\www\sitedownlods\wp-blog-header.php)…\index.php:1730.71144493856require_once(‘D:\wamp64\www\sitedownlods\wp-includes\template-loader.php)…\wp-blog-header.php:1940.72444546360include(‘D:\wamp64\www\sitedownlods\wp-content\themes\sitedownlods\index.php)…\template-loader.php:98 رو بهم میده

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
6 ماه و قبل
پاسخ به  mahshidzarei.ir

با سلام و خسته نباشید
پلاگین WP-PageNavi را نصب و فعال کنید.

mahshidzarei.ir
mahshidzarei.ir
5 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

ببخشید من طبق کاری که گفتید پلاگین هم نصب کردم ولی همچنان سایت رو نمیخونه امکان داره فایل زمینه که قرار دادید کد هاش مشکل داشته باشه اگر یه راهنمایی کنید ممنون میشم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
5 ماه و قبل
پاسخ به  mahshidzarei.ir

سلامی دوباره خدمت شما
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنیم.
(اطلاعات ارسالی شما مخفی خواهند ماند.)

mahshidzarei.ir
mahshidzarei.ir
5 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

https://aghayechocolate.ir/wp-admin/index.php
روی این هاست و دامنه قالب رو میخواستم بزنم ولی میگه حجم قالب زیاده و اصلا نمیارتش

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
5 ماه و قبل
پاسخ به  mahshidzarei.ir

اطلاعات ورودی رو ارسال نکردین
طبیعتا خب می تونید افزایش حجم هاست رو از طریق هاستینگ پیگیری کنید.

mahshidzarei.ir
mahshidzarei.ir
5 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

الان نصبش کردم ولی اصلا سایته مرتب نیست با استایل اولیه کلا متفاوته

a.hani
a.hani
6 ماه و قبل

با سلام ، ببخشید برنامه ای که باهاش Mockups رو طراحی کردین چی هستش؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
6 ماه و قبل
پاسخ به  a.hani

با سلام و خسته نباشید
می توانید از https://balsamiq.com استفاده کنید.

علی
علی
7 ماه و قبل

سلام و خسته نباشید.

من این قالب رو با یک مقداری تغییر طراحی کردم.

حالا یک هاست وردپرس خریدم و اون رو آپلود کردم، اما استایل سایت و تقریبا همه بخش های سایت به هم خورده.
به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟

با تشکر.

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
7 ماه و قبل
پاسخ به  علی

با سلام و خسته نباشید
نگران نباشید
اطلاعات ورودی هاست و وردپرس رو ارسال تا مشکلتون رو بررسی و رفع و نحوه حل آن را بیان کنیم.

sweetbasil
sweetbasil
7 ماه و قبل

سلام وقت شما بخیر
با تشکر از دوره خوب شما
من وارد سایت cssreset شدم
و وارد most popular css reset… شدم ولی html5 doctor css .. رو پیدا نکردم.

ممنون می شم در صورت امکام راهنمایی بفرمایید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
7 ماه و قبل
پاسخ به  sweetbasil

با سلام و خسته نباشید
خدمت شما
http://html5doctor.com/html-5-reset-stylesheet

سروش رنجبر
سروش رنجبر
9 ماه و قبل

سلام خسته نباشید
من قصد دارم داخل دی ای وی masthead داخل هدر سایت سمت چپ لوگو قرار بدم از طریق style.css نتونستم انجام بدم راهنماییم میکنید لطفا مانند تصویر زیر
با تشکر
https://s23.picofile.com/file/8447834668/New_folder.zip.html

Untitled.png
علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  سروش رنجبر

با سلام و خسته نباشید
کلاس logo که float:left دارد و به نظر همه چی درست هست. مشکل چیه؟

mohsen.h21
mohsen.h21
9 ماه و قبل

با سلام خسته نباشید
ممنون و تشکر از آموزش های خوبتون
من یه مشکلی داشتم ممنونم که راهنمایی میکنید
من یه قالب شرکتی نوشتم الان اومدم افزونه Ultimate Member رو نصب کردم و مشکلی که پیش اومده اینه که محتویات برگه ها رو مخفی میکنه و انگار که فایل های css افزونه فعال نمیشه .
قبل از بسته شدن تگ head تابع wp_head() هم گذاشتم
البته اگر تابع رو حذف کنم از مخفی درمیاد ولی css هاش کار نمیکنه
ممنون اگه راهنمایی کنید .

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  mohsen.h21

با سلام و خسته نباشید
از نسخه نال شده استفاده کردین؟

mohsen.h21
mohsen.h21
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام

mohsen.h21
mohsen.h21
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

سلام
نه خیر
این قالب رو خودم از صفر نوشتم البته طبق آموزش های شما
وخودم تمام کارهای پویا سازی رو انجام دادم

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  mohsen.h21

منظور از نال پلاگین هست.

mohsen.h21
mohsen.h21
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

پلاگین رو از قسمت نصب افزونه های وردپرس نصب میکنم و فکر نمیکنم نال باشه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  mohsen.h21

اطلاعات ورودی هاست و وردپرس را ارسال تا مشکلتون رو بررسی کنیم.
(اطلاعات ارسالی، مخفی خواهند ماند)

mohsen.h21
mohsen.h21
9 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

پروژه لوکال هست روی Wamp Server

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  mohsen.h21

خب بیارید روی هاست

mohsen.h21
mohsen.h21
9 ماه و قبل

با سلام خسته نباشید
ممنون و تشکر از آموزش های خوبتون

حمید
حمید
9 ماه و قبل

با سلام و احترام
آموزش هاتون خیلی عالی بود تونستم با دیدن آموزش هاتون چندتا کار کوچیک بگیرم خیلی برام مفید بود واقعا ممنونم ازتون .
یه سوال داشتم ببینید مثلا اگر بخواییم برای هرکدام از برگه هامون یه پست تایپ جدا داشته باشم باید چکار کنیم اصلا همچین کاری میتونیم انجام بدیم یا نه؟
مثلا برای کنترل صفحه تماس با ما یه پست تایپ جدا بزاریم مثله برگه ها که طرف وقتی خواست صفحه تماس با ما رو ویرایش کنه توی قسمت مدیریت وردپرس یه پست تایپ وجود داشته باشه بنام تماس با ما که از اون قسمت بتونه با المنتور یا هر ویرایشگر دیگه ای صفحشو بسازه
ممنون میشم راهنمایی کنید

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
9 ماه و قبل
پاسخ به  حمید

با سلام و خسته نباشید
خب خودتون پاسخ سوال رو میدین. پست تایپ برای یک بخش خاص. طبیعتا باید یک پست تایپ ایجاد کرد.
پیشنهاد می کنم دوره آموزشی جامع Posttype در وردپرس را مشاهده کنید.

mohammad_tir69
mohammad_tir69
11 ماه و قبل

نه یه جا اشتباه کردم؛ درست شد

mohammad_tir69
mohammad_tir69
11 ماه و قبل

سلام برای مطالب مرتبط دقیقا مشابه آموزش پیش رفتم اما با این ارور مواجه شدم

  • Recoverable fatal error: Object of class WP_Term could not be converted to string in C:\xampp73\htdocs\wedownload\wp-includes\class-wp-query.php on line 1271

لطفا راهنماییم کنید

$qr = new WP_Query(array(
          "post_ID"
          "posts_per_page" => 6,          
          "category__in" => $related_categories,
          "tag__in" => $related_tags,
          "post__not_in" => array(get_the_ID()),
          "orderby" => "rand"
        ));
mohammad_tir69
mohammad_tir69
11 ماه و قبل

سلام
در نسخه جدید وردپرس
ابزارک با فرم گوتنبرگ نمایش داده میشه که فاقد title هست
اونوقت چجوری براش title بکار ببریم و از پروپرتی های after_title و before_title استفاده کنیم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  mohammad_tir69

با سلام و خسته نباشید. شما میتوانید از پلاگین disable gutenberg برای غیرفعال سازی ادیتور گوتنبرگ استفاده کنید.
البته که بخش title در ادیتور گوتنبرگ به درستی کار می کند و می توانید عنوان را ست کنید. در صورتیکه این بخش برای شما نمایش داده نمی شود ، ممکن است خللی در کنترل پنل وجود داشته باشد. از پلاگین ها یا تمی که استفاده کردین…

mohammad_tir69
mohammad_tir69
11 ماه و قبل

سلام و درود
من اگه وردپرس نسخه همین فیلم رو نصب کنم چون زمپ ورژن php ایش بالاتره ارور میخورم
اگه نسخه جدید وردپرس رو نصب کنم ، با همین فیلم میتونم پیش برم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  mohammad_tir69

با سلام و خسته نباشید
طبیعتا باید وردپرس رو بروزرسانی کنید. با بروزرسانی نسخه وردپرس هم مشکلی در دوره آموزشی نخواهید داشت.

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل

و همچنین میخوام لوگو سایتم در هدر باشه ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  soroush_rj

با سلام و خسته نباشید
به جای لوگویی که الان هست ، لوگوی خودتون رو قرار دهید.

سروش رنجبر
سروش رنجبر
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

استاد جسارتا میخوام کنار منوی سایتم مثل درباره ما و.. باشه لوگو : )

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  سروش رنجبر

می توانید از float جهت تغییر موقعیت لوگو استفاده کنید.
همچنین پیشنهاد می کنم حتما دوره آموزش جامع HTML و CSS از صفرِ صفر و روان! را قبل از مشاهده دوره 0 تا 50 مشاهده کنید.

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل

سلام من میخوام جای منوی سایت در هدر تغییر بدم کدوم کلاس باید این تغییر ایجاد کنم؟

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل

سلام خسته نباشید در رابطه با ساختن سکشن عکس ها بهم میچسبه و اینکه هاور اولیو بهم میزنه مشکلم کجاس؟
باتشکر
https://s21.picofile.com/file/8444924242/chapter_1.rar.html

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  soroush_rj

با سلام و خسته نباشید
حتما از طریق https://www.freeformatter.com/html-formatter.html کدهای خودتون رو مرتب کنید. زمانی که کدها رو مرتب کنید ، متوجه خواهید شد که div هر بخش به درستی بسته نشده است. البته که بدون مرتب سازی هم متوجه خواهید شد اگر روی هر div کلیک کنید و هایلایت نشود.
این فایل را دانلود و با توجه به موارد زیر بررسی کنید.
1- div مربوط به کلاس column بسته نشده است.
2- div مربوط به کلاس metro-item بسته نشده است.
3- یکی از div بیرون از تگ section بسته شده است که اشتباه می باشد.
4- یکی از div مربوط به کلاس metro-item را داخل metro-item دیگری قرار دادین که طبیعی هست که hover به درستی نمایش داده نشود.
دانلود فایل تصحیح شده.

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

خیلی لطف کردین ممنونمم از راهنماییتون

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل

سلام ایکون های من واضح نشون داده نمیشه بعد اینکه https://s18.picofile.com/file/8437497792/index.html.html
مشکلش کجاست استاد خیلی ذهنمودرگیر کرده

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  soroush_rj

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژه را کامل ارسال کنید.

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم
علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  soroush_rj

در داخل فایل font-awesome.css مسیردهی اشتباه است و از کلمه fonts استفاده کردین. در حالیکه نام دایرکتوری شما font هست.

soroush_rj
soroush_rj
11 ماه و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

s نداره font awsome
index.html < hrf <font

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
11 ماه و قبل
پاسخ به  soroush_rj

ما که s رو قرار دادیم مشکل حل شد.

navidjavid
navidjavid
1 سال و قبل

با عرض خسته نباشید و تشکر بابت دوره های بی نظیرتون استاد من برای اولین بار میخوام برای سایت ژاکت قالب فروشگاهی طراحی کنم ویک قسمتی اش رو به طور مثال به دسته بندی پوشاک مردانه اختصاص دادم از طریق اموزشهاتون یاد گرفتم چجوری query بگیرم و فراخوانی کنم ولی در پروژه تون query ها با نام دسته بندی هاشون فراخوانی میشن به طبع کاربر بعد از خرید قالب ممکنه نام دسته بندی رو تغییر بده در این قسمت چندین وقته به مشکل برخوردم که اگه کاربر نام دسته بندی رو تغییر داد و یا خواست دسته های بیشتری رو به اون المان تصیص بده رو چجوری باید کد بزنم مشکلی پیش نیاد باتشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  navidjavid

با سلام و خسته نباشید
این بحث برمیگرده به تنظیمات پیشرفته وب سایت شما که پیشنهاد می کنم از فریم ورک CMB2 استفاده کنید.

سروش رنجبر
سروش رنجبر
1 سال و قبل

سلام خسته نباشید استاد فایل پروژه من در لینک زیر ارسال گردید من ایکون سرچ بارم بزرگه چه کدی باید بزنم کوچک تر بشه؟
https://s18.picofile.com/file/8437497792/index.html.html

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  سروش رنجبر

با سلام و خسته نباشید
لطفا فایل پروژه را به طور کامل فشرده و برای ما ارسال کنید. صرفا یک فایل index.html ارسال شده است…

سروش رنجبر
سروش رنجبر
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم
علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  سروش رنجبر

باز هم فایل پروژه کامل نیست. کل فایل پروژه را فشرده (در فرمت فایل Zip) و برای ما ارسال کنید.

سروش رنجبر
سروش رنجبر
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم
علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  سروش رنجبر

مقدار درصد background رو حذف و یک property به نام background-size با مقدار به طور مثال 25px یا contain قرار دهید.

soroush_rj
soroush_rj
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

مچکرم از شما استاد فقط یه سوال من هدر سایتم که تماس با ما و … هستش هاورش کامل نیست مشکل کجاست؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  soroush_rj

در کلاس masthead ارتفاع را حذف و به جای آن از float:right استفاده کنید.

soroush_rj
soroush_rj
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

استاد ببخشید من این سایت fontawsome پیدا نمیکنم میخوام از ایکون هایی که ذخیره دارم استفاده کنم راه حلش چیه؟
و یه سوال دیگه من در کلاس mathead ارتفاع طبق فرمایشتون انجام بدم هدر سایت به طور کلی کوتاه میشه میخوام هاورم بخش کلی منو ورو هاور کنه

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  soroush_rj

در درس آخر فایل ها و کدهای پروژه ، می توانید فایل های مربوط به FontAwesome را دریافت کنید.
در مورد سوال دومتون ، اگر همان فایل پروژه ای که دارید کار می کنید رو برامون فرستاده باشید ، طبیعتا با اون روندی که گفتیم مشکل برطرف خواهد شد.

صادق
صادق
1 سال و قبل

سلام وقت بخیر.ممنونم بابت این دوره خفنی که قرار دادین.یه سوال دارم
دوره شما چه تفاوتی با دوره ای که ضمیمه کردم لینکش رو داره؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  صادق

با سلام و خسته نباشید. حرفه ای نیست که ما مقایسه کنیم. این مقایسه توسط شما کاربر گرامی صورت می گیرد.

صادق
صادق
1 سال و قبل
پاسخ به  علی مظلوم

اخه 2میلیون پولشه میخونام ببینم اگه تفاوتی نداره شروع کنم این دوره رو ببینم

yahou
yahou
1 سال و قبل

با عرض سلام و خسته نباشید

ممنونم از مطالب جالبی که به اشتراک میذارید

من توی لوکال هاست، آموزش وردپرس رو دنبال کردم. تا جلسه ساخت فرم جستجو

<form action='<?php bloginfo("home");?>/' method='get'>
    <input type='text' name='s' title='' value='' placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر...' onfocus='this.placeholder=""' onblur='this.placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر..." '>
</form>

ولی متاسفانه موقع جستجو و زدن کلید enter ، با پیغام خطا مواجه شدم :

(تصویر پیغام خطا ضمیمه شده)

خیلی سرچ کردم، ولی متاسفانه نتونستم حلش کنم.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  yahou

با سلام و خسته نباشید
متاسفانه تصویری ضمیمه کامنت شما نشده. لطفا دوباره ارسال کنید.

technofanapp
technofanapp
1 سال و قبل

سلام بابت سایت خوبتون ممنون ولی اگر برای ویدیو ها دانلود یکجا درست کنید ممنون میشم هی ما دونه به دونه دانلود نکنیم و وقت گیر

miladof
miladof
1 سال و قبل

سلام استاد وقت بخیر
من علاوه بر فایل یه فیلم یک دقیقه‌ای واسه مشکلی که گفتم پیش امد گذاشتم. فقط خواهشاً اون قسمتی که مشکل داره و باید حلش کرد رو وقتی حلش کردیدن با کامنت فارسی اون قسمت رو مشخص کنید که من بدونم مشکل از کجا بوده و اینکه چطوری مشکل رو حل کردین رو هم بگید ممنون می‌شم
همانطور که گفتم مشکل این بود بعد از اضافه کردن یک برچسب اون صفحه به‌هم می‌ریزه و یک مشکل دیگه هم دوباره پیش امد و اون هم اینه که وقتی امدم کد قرار دادن دیدگاه رو هم به قالب اضافه کردم اون هم با قالب مشکل داره و باعث به‌هم ریختن صفحه میشه و دیدگاه‌های گذاشته شده هم یه بار نشون داده میشه و یه بار هم نشون داده نمیشه این روهم یک نگاهی بندازین و مشکلش رو حل کنید و بفرمایید چی بوده ممنون می‌شم بنده هم فایل و هم فیلم رو قرار دادم با تشکر از شما استاد عزیز
————————————————————————————
آدرس فایل: https://s20.picofile.com/file/8442204600/webrozin.zip.html
————————————————————–
https://s21.picofile.com/file/8442203318/weal.mp4.html
————————————

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  miladof

مشکل اصلی برمیگرده به بخش مطالب مرتبط
این فایل رو دانلود و با فایل خودتون بررسی و مقایسه کنید.

miladof
miladof
1 سال و قبل

استاد سلام وقت بخیر
ببخشید بنده وقتی روی یک صفحه برچسب می‌ذارم بعد اون صفحه رو باز می‌کنم اون صفحه بهم میریزه فقط برچسب می‌ذارم و حتی مدرس صفحاتی که برچسب گذاری کرده بودن رو باز نکردن تست بکنم که حالا با این مشکل مواجه بشن تا حلش بکنن
واین مشکل فقط موقعی رخ می‌ده که من به یک صفحه برچسب اضافه بکنم و بعد از پا کردن برچسب همه چی خوبه و مشکلی نداره
وقتی این اتفاق می‌افته سایدبار از بین می‌ره، مطالب مرتبط بهم می‌ریزه، فوتر هم از بین می‌ره که من عکس صفحه‌ای که بهم ریخته بعد از اضافه کردن برچسب و صفحه‌ای که مشکلی نداره رو گذاشتم و خواستم بفرمایید دلیلش چی می‌تونه باشه و چطوری باید حلش کرد.
با تشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  miladof

با سلام و خسته نباشید
فایل پروژتون رو از طریق picofile فشرده و برای ما ارسال کنید تا مشکلتون رو بررسی و رفع و نحوه حل آن را توضیح دهیم.

miladof
miladof
1 سال و قبل

سلام
نه استاد من نمی‌خوام برای خودم سایت طراحی کنم که اگه بود بنده وردپرس رو بلدم کار با ووکامرس و افزونه‌ها رو هم بلدم من می‌خوام برای دیگران طراحی انجام بدم وطراحی رو می‌خوام خودم انجام بدم از طراحی پوست تا داینامیک کردن و فقط آموزشی می‌خوام که راحت به طراحی بپردازد نه اینکه من اونو ببینم بعد اون یکیو و همینطور می‌خوام یک آموزش منظم از شروع تا پایان و فقط خواستم شما دوره‌هایی که فعلاً خیلی برای طراحی مهم هستند رو بهم بگید اونارو مشاهده بکنم وبعد بیام کامل ببینیم. درسته که مطلبم طوری نوشته شده که انگار نیازی به دیدن دوره‌ها ندارم ولی می‌خوام فعلاً مهمترین دوره‌ها رو مشاهده بکنم با تشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  miladof

این دوره ها رو حتما مشاهده کنید.
آموزش جامع HTML و CSS از صفرِ صفر و روان!
آموزش جامع طراحی سایت ریسپانسیو LandingPage
کدنویسی سریع با Emmet
آموزش جامع بوت استرپ 4 Bootstrap از صفر تا صد
آموزش PHP برای وردپرس کاران
آموزش جامع Posttype در وردپرس
آموزش جامع تکسانومی ها در وردپرس WordPress Taxonomies
آموزش حرفه ای طراحی وب سایت شرکتی برپایه وردپرس
آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع

miladof
miladof
1 سال و قبل

سلام استاد
ببخشید این پروسه ‌ای که شما قرار دادید خوبه و حرفه‌ای برای طراحی سایت. ولی من می‌خوام فعلاً بتونم یک سایت طراحی بکنم و اون رو به وردپرس تبدیل بکنم بدون هیچ مشکل و محدودیتی و ووکامرس به همراه المنتور رو هم باهاش سازگار بکنم بدون اتلاف وقت و سریع سعی بکنم به طراحی یک سایت فروشگاه کامل نه اینکه فقط پوسته رو طراحی بکنم چیزهایی که یک سایت باید نیاز داشته باشه تا بعداً ما بقی دوره‌ها رو بتونم مشاهده بکنم و آموزش‌هایی که شما قرار دادین تیکه تیکه است نمی‌گم بده و می‌دونم منظور من رو متوجه میشین.
من اینو می‌خوام که اول پوسته طراحی شه بعد تبدیل به وردپرس و از اون ور هم سازگاری با افزونه‌ها به خصوص ووکامرس و پایان کار…
اگه توی آموزش‌هایی که قرار دادین دور‌هایی رو بهم پیشنهاد بکنین با اینکه می دونم باید کل دوره‌ها رو مشاهده بکنم ممنون می‌شم چون فعلاً می‌خوام سریع بتونم یک سایت طراحی بکنم و کسب در آمد داشته باشم.
خیلی ممنون از شما و سات خوبتون

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  miladof

با سلام و خسته نباشید
به نظر میرسه شما فقط قصد دارید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید و بتونید اجناس خودتون رو به فروش برسونید. یعنی عملا قصد راه اندازی یک استارتاپ دارید و زمان هم براتون از اهمیت بالایی برخوردار هست. اگر بدین شکل هست که پیشنهاد نمیکنم دوره های آموزشی ما را مشاهده کنید ، حتی به صورت تک دوره به طور مثال دوره فروشگاه اینترنتی با ووکامرس.پیشنهاد میشه یک تم خوب و استاندارد خریداری کنید و روند توسعه رو بسپرید به یک برنامه نویس. اما اگر قصد دارید از صفر تا 100 یک فروشگاه اینترنتی رو خودتون طراحی و پیاده سازی کنید و در نهایت توسعه دهید ، می تونیم پیشنهاد کنیم آموزش طراحی و برنامه نویسی فروشگاه با ووکامرس | فوق العاده جامع را مشاهده کنید. البته که اگر دوره های پیش نیاز را مشاهده نکنید قطعا در ادامه مسیر کمی به مشکل برخواهید خورد که نیازمند صرف زمان هست.و باز هم تاکید میکنم همه چیز در یک یا چندین دوره آموزشی خلاصه نمی شود. هیچ دوره آموزشی در وب نیست که همه چیز را توضیح دهد. بسیاری از آموزش ها با کسب تجربه و تمرین بدست می آیند.

Hossein developer
Hossein developer
1 سال و قبل

سلام خسته نباشید. ببخشید پوشه chapter-01 رو که داخلش index.html و چند تا فایل های دیگه هست از کجا بیاریم؟

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  Hossein developer

با سلام و خسته نباشید
درس آخر فایل ها و کدهای پروژه را مشاهده کنید.

N3gin
N3gin
1 سال و قبل

سلام.فایل های پروژه کجا هست؟
متشکر

علی مظلوم
ادمین
علی مظلوم
1 سال و قبل
پاسخ به  N3gin

با سلام و خسته نباشید
درس آخر فایل ها و کدهای پروژه


2.7K
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx